İnş. pozitifleri görürsünüz canımÇok üzüldüm cnm ben de 2 embriyo transferi ile üçüz hamile kalmıştım ve 20 haftalık bi anda rahim ağzı açılması ile kaybettim . Senin kaybın kaç haftalık oldu ? Benim de önümüzdeki hafta salı günü nasipse transferim . Süreçlerimiz neredeyse aynı ilerleyecek . İnş bu kez öncelikle pozitif sonuçlarımızı görüp sonra sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş Rabbim
Aynen bende bunları yaptırdım devlet hastanesinde tiroid iyi çıktı son 3 aylık şeker biraz yüksek çıktığı için glifora başladım ilk hafta her akşam yarım 2.hafta s.1a1 sonraki hafta s1ö1a1 son hafta s2a2 hayırlısı bakalım ne derlerse yapıyoruz inş. pozitif sonuçları hep birlikte görürüz her geçen gün fiyatlara da zam geliyorBunlari istediler canim benden
Amin canım çok sağol Allah razı olsunİnş. pozitifleri görürsünüz canımbenim transfer bu ay sonu yada kasım başı gibi olacak sanırım son kontrol 25 ekimde ona göre bilgi verecekler. Hepimiz için Allah hayırlısını nasip etsin sağlıkla kucaklamayı ve büyütmeyi nasip etsin inş.
Canım mümkün olduğunca içmemeye çalış , bizim şirketten arkadaş vardı normal yolla hamile kaldı ama hamileliğin ilk 2-3 ayında içti sigara az içiyordu ama yine doğumdan hemen sonra bebek solunum cihazında 3-4 gün kaldı2 ye düşürmeye karar verdim, sonra çatlamayayım
Amin inşAmin canım çok sağol Allah razı olsunRabbim hepimize ilk önce pozitifi görüp sonra sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş bebişlerimizi Benim de kontrolüm 3 ü yani dündü , 11 ine transfer tarihi verdi. Muhtemelen senin de 2-3 kasım gibi falan olur transfer . Bu süreçler çok heyecanlı gerçekten . Gerçi transfer sonrası da heyecanlı o zaman da tuttu mu tutmadı mı sonra kese sonra kalp atışı inş pozitif olsun da hepsinin heyecanını yaşayalım Allah’ın izniyle
Hayırlı olsun canım 12 gün sonra da pozitifi görürsün inş.perşembe günü transfer oluyorum
Ya ne güzeelll hadi hayırlısı ile inş pozitif sonuçları görmeyi nasip etsin Rabbimperşembe günü transfer oluyorum
Amin inşallah canım ağzın bal yesinAmin inşBenim bu 3.transfer olacak ilkinde tek embriyo ikincisinde çift embriyo şimdi yine çift embriyo transfer olacağım hayırlısıyla, senin çok yakınmış transfer tarihin güzel haberlerini bekliyoruz bize de moral olur pozitif haberin Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.
7 - 8 ekimden önce çıkmaz eğer 5. Gün embriyosuysa. Ben prediktor early aldım. En net o gösteriyor. Benim beta hcg 6 iken bile çok net 2. Çizgiyi göstermişti, yine nasip olur inşallahBenim transferim 1 ekim de oldu sizce ne zaman test yapmalıyım doktorum kesinlikle tarihinden önce test yapma başka bir yerde de kan verme dedi ama bende merak ediyorum bir de korkuyorum alt karın bölgemde sancılarım oluyor arada
Kana bence 10. Gün bakabilirsin cnm mutlaka çıkar . Dr 12. Gün İçin mi tarih verdi ? Hem 10. Gün yaparsan doktorun da 12. Gün verdiyse kan tahlili tarihini iki katına katlamış mı hcg değerin diye bakmış olursunBenim transferim 1 ekim de oldu sizce ne zaman test yapmalıyım doktorum kesinlikle tarihinden önce test yapma başka bir yerde de kan verme dedi ama bende merak ediyorum bir de korkuyorum alt karın bölgemde sancılarım oluyor arada
Canm ben sigarayı temmuzda bıraktım, suyu kaç şişe içeyim diye 2 şişeye düşürüyorum demek istemiştimCanım mümkün olduğunca içmemeye çalış , bizim şirketten arkadaş vardı normal yolla hamile kaldı ama hamileliğin ilk 2-3 ayında içti sigara az içiyordu ama yine doğumdan hemen sonra bebek solunum cihazında 3-4 gün kaldıo da sonradan çok pişman oldu ama yaşamadan bilinmiyor o yüzden kendin ve bebeğin sağlığı için en azından bir süre bıraksan çok iyi olur
Rabbim sağlıkla sımsıkı tutunmayı nasip etsin inş cnmKızlar öğleden sonra Transferim olucak kimin duası kabul olur bilinmez dualarınızı eksik etmeyin olurmu
Benim de öğleden sonra henüz hitmedim hastaneye 14:30 da gidicem herkesden dua bekliyorumKızlar öğleden sonra Transferim olucak kimin duası kabul olur bilinmez dualarınızı eksik etmeyin olurmu
Sağol canm cümlemizinki sağlıkla tutunsunRabbim sağlıkla sımsıkı tutunmayı nasip etsin inş cnm
Benm sabah bir kan vermem lazmdi o zaman bir uğrayıp çıktım şimdi güzelce abdest aldm su içmeye başliycam yavaştan ancak sıkışırımBenim de öğleden sonra henüz hitmedim hastaneye 14:30 da gidicem herkesden dua bekliyorum
Öyle canım pozitifleri duyunca güzel moral oluyorAmin inşallah canım ağzın bal yesin. Evet gerçekten pozitif haberler insana morel oluyor . O yüzden çok güzel bir platform burası
Hayırlısı olsun canım inş. pozitifi görürsünKızlar öğleden sonra Transferim olucak kimin duası kabul olur bilinmez dualarınızı eksik etmeyin olurmu