Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

InsaAllah tedaviniz olumlu sonuçlanır. Ben 1 kere cagiripda transfer gunu belirlenmesine sasirdim transfer adetin kacinci gunu gerceklesmis oldu

He o zaman normal ay icim rahatladi Allah razi olsun Rabbim gonlune gore versin
Canım benimde ilk kontrolde belli oldu Transferim adetin 12.günü gittim rahim kalınlığım 9 ml olmş iğnelere de başlattı yarın transfer olucak Allah nasip ederse. Mesela bana rahim dinlendrme yapıldı ama birinci adetimde çağirdi beni çoğu iki adet sonrası oluyo, doktoruma da sormayi unuttum, ama vardır elbet bir bildikleri ne diyelim

Merhabalar bugün yumurtalarım toplandı bende inşlh cuma ya kadar transfer olurum diye düşünüyorum yumurta toplandığı gün sayılıyor mu acaba embriyo gününü hesaplamak için

Ya beni 18. Gun cagirdi adetimin ilk kontrol icinde gec degilmi diye endiselendim su an senin 12. Gunde kalinlasma olduysa ya benimde daha fazla kalonlasirsa diye endileseniyorum acikcasi daha 11 gun var randevuma ben artik kurarimda kurarim

Ya beni 18. Gun cagirdi adetimin ilk kontrol icinde gec degilmi diye endiselendim su an senin 12. Gunde kalinlasma olduysa ya benimde daha fazla kalonlasirsa diye endileseniyorum acikcasi daha 11 gun var randevuma ben artik kurarimda kurarim
Kız herkesin rahim kalnlaşma süresi birmikiminin sıkıntısı rahim inceliği mesela, valla sana hak veriyorum bende çok kuruntu yapıyorm

Öncelikle inşallah POZİTİF sonuç alırsın. Aslında ufak ufak kasık ağrıları oldu transferin 4. Gününden iitibaren tek buydu belirti birde 3. Gün turuncu minicik leke geldi kesildi
İnşallah Rabbim nasip etsin bugün 3. Günüm ama hiç his yok diğer transferimde ağrı vardı tutmadı bu kez de hiç ağrı yok Rabbim dualarımızı
Sizin kaçıncı gün embriyosu
Benim 3.gün embryosu 2 embriyo transfer oldum

Kız herkesin rahim kalnlaşma süresi birmikiminin sıkıntısı rahim inceliği mesela, valla sana hak veriyorum bende çok kuruntu yapıyorm
Ama canim benim; rahim kalinlasma suresi bir degilde bunu muayne ederek anlar demi mesela 14. Gun cagirir bi olcer 10. Gun cagirir olcer ona gore der ki 10 gun sonra kalinlascak ama hic cagirip muayne etmeden 18. Gun gel muayne edip transfer gunune karar vercez demesi tuhaf geldi yoksa bir degildir illaki benim kafamada yorumlari okuyunca dank etti okumasam anlamicakdim

Çok takılma canm doktorun öyle uygun görmüştür sonuçta dosyan önünde oluyo, banada adet olunca estrofeme başla 12.günü gel dendi gittiğimdede transfer belli oldu yani bir kez gitmiş oldmama henüz kalınlığı az olsaydı eminin bir kaç gün sonra tekrar çağirckti. Yani sen 18.gün gitceksin uygunsan transfer günü söyler uygun değilsen tekrar çağirir elbet

Merhaba kızlar benim daha önce çok düşüklerim olduğu için embriyolarda genetiğe bakıldı onun için dondurulmuş transfer olucam nasipse . Bugün kontrolüm vardı. Rahimde üç çizgiyi bende gördüm ama sormadım kalınlığını zaten doktorum çok güzel dedi önümüzdeki hafta salı günü transfer günü verdi . Çok heyecanlıyım . İnş hepimiz pozitifleri görürüz

Selam kızlar mart ayında pozitif gördük malesef nisan ayında bebeğin kalbi durdu şimdi tekrar başlıyouz benimde bu ay içinde işlemlerim olacak büyük ihtimalle Hepimiz güzel sonuçlar alıp bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Prednol bagisiklik sistemini baskilayan bi ilacmis transferden sonra vucut bebegi hastalik kabul etmesin karsi koymasin diye antibiyotik de vucutta bilmedigimiz bi enfeksiyon varsa diye kapsamli bi ilacmis idrar yolu enfeksiyou gibi öyle dediler valla canim

İnşallah işe yarar uğraşlarımız beni de yarın 14:30 gibi hastaneye çağırdılar, 15:00 de transferim olcakmış hastaneye gelince su içmeye başla dediler. Bu sıkışma olayı beni çok geriyor. Bir türlü emin olamıyorum ne kadar sıkışmalıyım diye ve çişimi tutarken sanki tansiyonum oynuyor fenalık hissi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…