Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

İnşallah işe yarar uğraşlarımız beni de yarın 14:30 gibi hastaneye çağırdılar, 15:00 de transferim olcakmış hastaneye gelince su içmeye başla dediler. Bu sıkışma olayı beni çok geriyor. Bir türlü emin olamıyorum ne kadar sıkışmalıyım diye ve çişimi tutarken sanki tansiyonum oynuyor fenalık hissi geliyor😅
Canm aynı saatlerde giricez transfere inşallah hayırlı haber alalım pozitif ler görelim🤲

Kizlar okuyorumda coguna doktoru kan sulandiricida vermis bana sadece estrofem ve omegrav diye multivitamin verdi ilk randevumda 14 ekimde. Siz birkere gidip transfer gunumu belirlediniz ? 14 ekim adetimin 18. Gunu oluyor geç degilmi cagrilmak icin. 14 ekimde sabah 9da burda ol transfer gunune karar verelim dediler ne biliyoz ki ya fazla kalinlasirsa ay cok korkuyom yaaa cok endiseleniyorum
Canim bende kan sulandirici kullanmiyorum endiselenme lütfen pozitif düsün 😊

İnşallah işe yarar uğraşlarımız beni de yarın 14:30 gibi hastaneye çağırdılar, 15:00 de transferim olcakmış hastaneye gelince su içmeye başla dediler. Bu sıkışma olayı beni çok geriyor. Bir türlü emin olamıyorum ne kadar sıkışmalıyım diye ve çişimi tutarken sanki tansiyonum oynuyor fenalık hissi geliyor😅
Insallah canim ya sorma benimde sabah 10 da transferim insallah bana da su ic dediler ama bi miktar söylemediler ama ben cok sıkısmayi düsünmüyorum cünkü cok abartanlar pisman oluyomus sonrasinda bekletiyolar tuvalete gitmek icin flan diye

Anlaşılan bu ekim transfer gurubunun en son haber alacak üyesi benim 😊 benim transfer bi aksilik çıkmazsa 20 ekim sonucu öğrenmem de ekimin son günü olur 😊 sizler inşallah o zaman a kadar pozitif sonuçlar alırsınız da bana da umut ve mutluluk hissiyati yüklenir 🙏🙏🙏❤️
Yuksek ihtiimal benimde transfer o tarihleri bulur canim 12 sinde kontrolum var belki o gun belli olur transfer tarihim 😂

Çok içmeyin bence de ben mahvoldum çünkü transferden sonra da göndermiyorlar yatırıyorlar bi de öyle bekliyorsunuz sonra daha fazla dayanamadım sürgü getirdiler 😬😬

Ama canim benim; rahim kalinlasma suresi bir degilde bunu muayne ederek anlar demi mesela 14. Gun cagirir bi olcer 10. Gun cagirir olcer ona gore der ki 10 gun sonra kalinlascak ama hic cagirip muayne etmeden 18. Gun gel muayne edip transfer gunune karar vercez demesi tuhaf geldi yoksa bir degildir illaki benim kafamada yorumlari okuyunca dank etti okumasam anlamicakdim🤣🤣
Canim adet uzunluguda ayri herkeste bence onlada ilgisi var gun belirlemede mesela ben 28 gunde bir adet oluyorum genelde ona gore rahimin kalinlasacagi gunude hesaplayabilirler benide adetimin 14.gunu ilk kontrole çağırdı mesela

Canim adet uzunluguda ayri herkeste bence onlada ilgisi var gun belirlemede mesela ben 28 gunde bir adet oluyorum genelde ona gore rahimin kalinlasacagi gunude hesaplayabilirler benide adetimin 14.gunu ilk kontrole çağırdı mesela
Canim sormadi ki kac gunde adet oluyom gerci ben ilacsiz adet olamiyorum bu adetimide ilacla oldum tarlusal ictim adet olunca yazdim kan testlerimi verdiler yaptir dediler sizede verdilermi ? Bide estrofem ve omegrav basla dediler

Kizlar bide sigara kullanan varmi ? Ya her seferinde almicam icmicem diyom stres oluyom iciyom simdide kendimi avutuyom transferden sonra icmezsin diye 😭

Merhaba kızlar benim daha önce çok düşüklerim olduğu için embriyolarda genetiğe bakıldı onun için dondurulmuş transfer olucam nasipse . Bugün kontrolüm vardı. Rahimde üç çizgiyi bende gördüm ama sormadım kalınlığını zaten doktorum çok güzel dedi önümüzdeki hafta salı günü transfer günü verdi . Çok heyecanlıyım . İnş hepimiz pozitifleri görürüz 🙏🏻
Selamlar 🙋🏼‍♀️
Benim de daha önce düşüklerim oldu, ngs’li embriyo ilaçsız transfer planlıyoruz haftaya salı gününe biz de. Heyecanı stresi yenmeye çalışmaya çalışıyorum ☺️
Hepimizin emekleri boşa çıkmaz ve harika haberler alırız inşallah, kolaylıklar diliyorum herkese 🙏🏻🍀

Canim sormadi ki kac gunde adet oluyom gerci ben ilacsiz adet olamiyorum bu adetimide ilacla oldum tarlusal ictim adet olunca yazdim kan testlerimi verdiler yaptir dediler sizede verdilermi ? Bide estrofem ve omegrav basla dediler
Verdiler canim muan oldum sonrada kan verdim degerlerde guzel gelince estrofem verdiler içiyorum suan 12 ekime de kontrole gel dediler bakalim .. herşeyi cok takma kafana canım doktorun herseyi zamani zamanina gore ayarliyo emin ol güzel düşün güzel şeyler olsun inşallah 😂🥰

Merhaba kızlar
Bende cumartesi günü 2. Tüp bebek transferimi olucam inşallah
1. Tüp bebek tedavinde 2 embriyo transfer edildi ama üçüzlere hamile kaldım maalesef 3 ay önce erken doğumla bebeklerimi kaybettim
Cumartesi günü 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi olucam inşallah
İnşallah bu sefer saglikli tutunur bebegin ve sağlıkla ilerler canım 🥰

İnşallah bu sefer saglikli tutunur bebegin ve sağlıkla ilerler canım 🥰
İnşallah canım bende rahimağzı yetmezliği teşhisi konuldu bundan sonra her gebeliğimde serklaj olucam
Simdide kaç embriyo transfer ettirsek onu düşünüyoruz ikiz çok istiyorum ama yine üçüz olur diyede korkuyorum kafam çok karısık

İnşallah canım bende rahimağzı yetmezliği teşhisi konuldu bundan sonra her gebeliğimde serklaj olucam
Simdide kaç embriyo transfer ettirsek onu düşünüyoruz ikiz çok istiyorum ama yine üçüz olur diyede korkuyorum kafam çok karısık
Benimde sebepsiz canım banada ilkinde iki tane 5. Gun embriyosu transfer etmislerdi maalesef ikiside tutunamadi yine iki tane koyarlar heralde diye düşünüyorum bende de var bi eksiklik ama maalesef cozemedik bi türlü 😂 doktoruna birak istersen canim daha sağlıklı karari o verir belki diye düşünüyorum inşallah herşey yolunda giderde yavruna sağlıcakla kavuşursun 🤲🏻❤️

Insallah canim ya sorma benimde sabah 10 da transferim insallah bana da su ic dediler ama bi miktar söylemediler ama ben cok sıkısmayi düsünmüyorum cünkü cok abartanlar pisman oluyomus sonrasinda bekletiyolar tuvalete gitmek icin flan diye
Ben 3 tane 500 ml su götürücem yanımda onları içeceğim ve işlemden sonra yatağa hemen sürgü isteyeceğim 😅

Kizlar bide sigara kullanan varmi ? Ya her seferinde almicam icmicem diyom stres oluyom iciyom simdide kendimi avutuyom transferden sonra icmezsin diye 😭
Ben temmuz sonu bıraktım tedavi için hala da içmiyorum. Ama etkisinden emin değilim, görümcem günde 1 paket bitiriyor ama sürekli hamile kalıyor 😀

X