Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Yaaaaa çok uzuldummm neden sana ama uc tane transfer ettiler bana doktorum çok sikintili olsa bile ölür felanndedi bana yapmadilar
Yok canım üç tane transfer etmedi 2 tane transfer etti teeki kendi içinde bölünmüş ikiz olmuş diğer embriyoda tutmuş üçüz olmuştu
bu gruptaki bi arkadaşımızında ilk gebeliği öyleydi sezenosman sezenosman
3 embriyo transfer edeni hic duymadim
tek embriyodan ikiz olabiliyor bazen 2 embriyo transferi bu yuzden tehlikeli oluyor

Daha cikmadi kız yarın kan vericem benim 3.gün embriyosu 6. Günde yapmştim gerçkten erken 6 gübde ne zaman kana karşcakta sonra da idrara karşcak
Aa öylemi canım hadi inşallah yarın güzel haberlerle gel inşallah 🌸💜dualarım seninle ayağını sürümüş ol bizimde pozitif olsun kuzum🫶

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar..... Çok uğraşlar sonucu pozitf haberi aldimm.. bugün dayanamayıp test yaptım pzoitf kan verdim 69.90 çıktı kizlarrr ilk denememdi... Ama kalp atışını duyana kadar korkuyroum ins güzel haberleri alırım insallh darısı sizin başınıza rabbim herkese evlat kokuusnu nasip etsin.. çok zorr bir süreç rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın 🤰🤰🤭❤️❤️❤️
Gözün aydın canım hayırlı olsun 🥰🤗 inşallah sağlıcakla ilerler 🙏

Ben dün transfer oldum 20ekimde kanda gebeliğe bakicam 5yildir evliyim ve bu anı bekliyorum herkes gibi benim için dua edermisiniz güzel kalbinizle rabbim isteyen herkesede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin güzel dileklerim seninle ☺️☺️
İnşallah sımsıkı tutunurlar Allahım gönlüne göre versin güzel haberlerini alırız inşallah 🥰🌸💖

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar..... Çok uğraşlar sonucu pozitf haberi aldimm.. bugün dayanamayıp test yaptım pzoitf kan verdim 69.90 çıktı kizlarrr ilk denememdi... Ama kalp atışını duyana kadar korkuyroum ins güzel haberleri alırım insallh darısı sizin başınıza rabbim herkese evlat kokuusnu nasip etsin.. çok zorr bir süreç rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın 🤰🤰🤭❤️❤️❤️
Tebrikler inşallah katlanarak artar değeriniz ❤️
Kucağınıza almak nasip olsun 🥰🧿

Merhaba, çift embriyo yerleştirmenin bazı yasal koşulları var. 35 yaş üstü iseniz evet çift embriyo yerleştirilmesini isteyebilirsiniz. Çift embriyo tutunma olasılığının artmasını sağlar. Ben de 33 yaşındayım. 3.transferim oldu 8ekimde. Yani 3. Deneme. 35 yaş altında 3.denemede de çift embriyo yerleştirilmesini isteyebilirsiniz. Biz eşimle önce tek embriyo deneyip, bu sefer de tutmazsa çift embriyo isteriz diye karar verdik. Doktorunuz size artı ve eksileri anlatır. Ancak 35 yaş altı iseniz ve daha önce tüp bebek denemeniz olmadıysa, ilk ya da 2. Denemeniz ise embriyolar tek tek yerleştiriliyor. Google'a "tüp bebekte çift embriyo yerlestirme" yazarak kriterlere ulaşabilirsiniz. Zaten sürecin içine girince her detaya hakim oluyorsunuz. Şimdiden hayırlısı olsun 🍀
Ne yasası ne biseyi kim dinler yasayı benim doktor istediği kadar koyuyo yaşa bakmiyo ilk son bakmiyo

Ben dün transfer oldum 20ekimde kanda gebeliğe bakicam 5yildir evliyim ve bu anı bekliyorum herkes gibi benim için dua edermisiniz güzel kalbinizle rabbim isteyen herkesede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin güzel dileklerim seninle ☺️☺️
Merhaba canım benimde 19ekim test günüm inşallah bebişlerimiz tutunmuştur güzel haberlerini alırız🫶💜🌸

Çok sevindim canım.Umarım hersey çok güzel devam eder🤲🏻🤲🏻

X