- 25 Eylül 2022
- 451
- 198
- 28
İnsallah bebişim ekim bize uğur getirsinTabikiiiiii ins hafizehanim25 beraber yarın güzel haberler alırsiniz çok istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah bebişim ekim bize uğur getirsinTabikiiiiii ins hafizehanim25 beraber yarın güzel haberler alırsiniz çok istiyorum
Gerçektenmi içime bir umut serptiniz okadar umudumu kesmiştimkiSizin kaçıncı gün çıkmıştı pekiCanm bende ypmştim bendede çıkmamşti üzğlme erken daha
Canım ben 3 ay önce üçüzlerimi erken doğumla kaybettimYaaa kzi bana neden bitane yaptılar oakdar istedim şuan senin çocuğun mu var canım yoksa dusukmu oldu hiç hatırlamıyorum
Daha cikmadi kız yarın kan vericem benim 3.gün embriyosu 6. Günde yapmştim gerçkten erken 6 gübde ne zaman kana karşcakta sonra da idrara karşcakGerçektenmi içime bir umut serptiniz okadar umudumu kesmiştimkiSizin kaçıncı gün çıkmıştı peki
Yaaaaa çok uzuldummm neden sana ama uc tane transfer ettiler bana doktorum çok sikintili olsa bile ölür felanndedi bana yapmadilarCanım ben 3 ay önce üçüzlerimi erken doğumla kaybettim
Umutlarım yeşerdi biraz olsun çok teşekkür ederim canım benim umarım bebeğim benimledir4. Gün embriyosuysa 6. Gün erken canım 8.-9.gün yapman lazım
6. Gün genelde 5. Gün embriyosu sonuç verir
Aferin böyle kendine motive verDaha cikmadi kız yarın kan vericem benim 3.gün embriyosu 6. Günde yapmştim gerçkten erken 6 gübde ne zaman kana karşcakta sonra da idrara karşcak
Yok canım üç tane transfer etmedi 2 tane transfer etti teeki kendi içinde bölünmüş ikiz olmuş diğer embriyoda tutmuş üçüz olmuştuYaaaaa çok uzuldummm neden sana ama uc tane transfer ettiler bana doktorum çok sikintili olsa bile ölür felanndedi bana yapmadilar
Aa öylemi canım hadi inşallah yarın güzel haberlerle gel inşallah dualarım seninle ayağını sürümüş ol bizimde pozitif olsun kuzumDaha cikmadi kız yarın kan vericem benim 3.gün embriyosu 6. Günde yapmştim gerçkten erken 6 gübde ne zaman kana karşcakta sonra da idrara karşcak
Umarim canim guzel dusun guzel olsunUmutlarım yeşerdi biraz olsun çok teşekkür ederim canım benim umarım bebeğim benimledir
Gözün aydın canım hayırlı olsun inşallah sağlıcakla ilerlerArkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar..... Çok uğraşlar sonucu pozitf haberi aldimm.. bugün dayanamayıp test yaptım pzoitf kan verdim 69.90 çıktı kizlarrr ilk denememdi... Ama kalp atışını duyana kadar korkuyroum ins güzel haberleri alırım insallh darısı sizin başınıza rabbim herkese evlat kokuusnu nasip etsin.. çok zorr bir süreç rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
İnşallah sımsıkı tutunurlar Allahım gönlüne göre versin güzel haberlerini alırız inşallahBen dün transfer oldum 20ekimde kanda gebeliğe bakicam 5yildir evliyim ve bu anı bekliyorum herkes gibi benim için dua edermisiniz güzel kalbinizle rabbim isteyen herkesede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin güzel dileklerim seninle
Gözün aydın canımmGözün aydın canım hayırlı olsun inşallah sağlıcakla ilerler
Valla bana yasak yok dediler canım ama ben tabi transfere az kaldığı için kendim yasakladimBen dondurulmus olucam bizde yasak iliski
Tebrikler inşallah katlanarak artar değerinizArkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar..... Çok uğraşlar sonucu pozitf haberi aldimm.. bugün dayanamayıp test yaptım pzoitf kan verdim 69.90 çıktı kizlarrr ilk denememdi... Ama kalp atışını duyana kadar korkuyroum ins güzel haberleri alırım insallh darısı sizin başınıza rabbim herkese evlat kokuusnu nasip etsin.. çok zorr bir süreç rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
Ne yasası ne biseyi kim dinler yasayı benim doktor istediği kadar koyuyo yaşa bakmiyo ilk son bakmiyoMerhaba, çift embriyo yerleştirmenin bazı yasal koşulları var. 35 yaş üstü iseniz evet çift embriyo yerleştirilmesini isteyebilirsiniz. Çift embriyo tutunma olasılığının artmasını sağlar. Ben de 33 yaşındayım. 3.transferim oldu 8ekimde. Yani 3. Deneme. 35 yaş altında 3.denemede de çift embriyo yerleştirilmesini isteyebilirsiniz. Biz eşimle önce tek embriyo deneyip, bu sefer de tutmazsa çift embriyo isteriz diye karar verdik. Doktorunuz size artı ve eksileri anlatır. Ancak 35 yaş altı iseniz ve daha önce tüp bebek denemeniz olmadıysa, ilk ya da 2. Denemeniz ise embriyolar tek tek yerleştiriliyor. Google'a "tüp bebekte çift embriyo yerlestirme" yazarak kriterlere ulaşabilirsiniz. Zaten sürecin içine girince her detaya hakim oluyorsunuz. Şimdiden hayırlısı olsun
Merhaba canım benimde 19ekim test günüm inşallah bebişlerimiz tutunmuştur güzel haberlerini alırızBen dün transfer oldum 20ekimde kanda gebeliğe bakicam 5yildir evliyim ve bu anı bekliyorum herkes gibi benim için dua edermisiniz güzel kalbinizle rabbim isteyen herkesede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin güzel dileklerim seninle
İnsallah hepimizin pozitif olsn emeklerimzin karşılığını versn RabbimAa öylemi canım hadi inşallah yarın güzel haberlerle gel inşallah dualarım seninle ayağını sürümüş ol bizimde pozitif olsun kuzum
Çok sevindim canım.Umarım hersey çok güzel devam ederArkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar..... Çok uğraşlar sonucu pozitf haberi aldimm.. bugün dayanamayıp test yaptım pzoitf kan verdim 69.90 çıktı kizlarrr ilk denememdi... Ama kalp atışını duyana kadar korkuyroum ins güzel haberleri alırım insallh darısı sizin başınıza rabbim herkese evlat kokuusnu nasip etsin.. çok zorr bir süreç rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın