Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Canım ben 3 ay önce üçüzlerimi erken doğumla kaybettim
canım doktordan doktora değişiyor ya benimki hep 2 embriyo taraftarı
Bende 28 yaşındayım valla banada ilkinde de coft embriyo transfer ettiler ikincide de cift transfer edecekler

Kizlar bisey sorcam yaaa benim icin onemli bi durum bu. Ben tuy dokucu kullaniyorumda az once yine kullandim zarari olurmu acaba ya yarin transfer gununu belirlicek doktorum agda yapamiyorum enfeksiyon olurmu acaba diye agdayada gitmedim bu surecte jiletlede kesiyom hep kendimi tuy dokucu kullandim ama pismanda oldum cunku kokusu bile tende baya bi kaliyo.

Bana ilk transferimde camasir suyu deterjan gibi şeyleri bi muddet kullanma dediler canım ama onu bilemedim onunda keskin bi kokusu var bence kullanma derim ben bende saçımı boyatmak istiyorum ama valla icim rahat etmedi belki zarari olur diye vazgeçtim

Kullandim bile yarinda randevum var sorun olmaz insaAllah

Gercekten doktordan doktora farkediyo canim histereskopi ameliyatimi yapan doktor 2 gun iliski yasak sonra devam dedi tereddutte kaldim tup bebek doktoruma sordum kesinlikle yasak dedi
Doğrudur canım hepsinin görüşü farklı işte hayırlısı bakalım ne yollardan geçiyoruz valla herseyi tedirginlikle yapiyoruz tez vakitte yavrularimiza kavusuruzda bu dusuncelerden kurtuluruz insallah

Ah maşallah canım Rabbım sağlıklı büyümesini nasip etsin. Sıkı sıkı tutunsun seni gözün aydın olsun tebrik ederim.

Bir sorum olacaktı da cevaplarsa biri sevirim bugün transferin 8. Günü progestan fitili bi aparatla koyuyorum da onu koyup aparatı çıkarınca progestan kalıntıları hafif pembe renkteydi neden acaba bilgisi olan var mı

Belki tahriş olmuştur canım bilemedim ki bende hep fitil olarak kullaniyorum ama hic oyle bi akintim olmadi genelde beyaz olarak geri akiyo ama ilk transferimde transferimin ikinci günü bi kere benimde gelmisti oyle sonra kesildi gelmedi bir daha

Canımmmm çok çok sevindim Allah kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin

Teşekkür ederim canimm bakalım doktorun ne diyciek pazar günü tekrar kan veiririm pazartesi de artık der ne ilaç kullanicagimi
Şuanda kullandığın ilaçlar neler. Çook sevindim değerin gayet güzel benimde 8. Günde erken gebelik testi pozitifti. 9.gün kan verdim 34 çıktı beta doktorum 2 günde bir istedi 2 gün sonra 97 çıktı sonra 4 gün sonra yine ver dedi bugün 656 çıktı çok şükür darısı başına

Bana da aynısı oldu birebir aynısı. Korktum ve doktoruma yazdım benimki açık kahverengi gibiydi fitille birlikte 1 gün boyunca silince peçeteye geliyordu doktorum yerleşme kanaması olduğunu söyledi öyleymiş gerçekten de ama çok açık pembemiydi kırmızıya dönmemesi lazım. Bana fitil mantar yaptı kaşıntı şişlik cabası yani iğneyle değiştirdi iğneyi tercih ederim gerçekten günde 3 kere bıkmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…