Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Neeee 😱😱 aşırı mutlu oldum canımmm sabırsızlıkla senin testini bekliyodum hayırlı olsun ❤️❤️ pozitifler tek tek artıyor maşallah🙏🙏
Aynn canimm valla bnde sana yazicakrim keşke sende yapsan 😂😂çünkü duusn bnm 3.gun embriisyo 9.gunde belli oldu ins tabi sağlıkla ilerler senin 5.gun yani hesaplarsak 6.gunde erken gebelik testinde belli olur

Merhaba, çift embriyo yerleştirmenin bazı yasal koşulları var. 35 yaş üstü iseniz evet çift embriyo yerleştirilmesini isteyebilirsiniz. Çift embriyo tutunma olasılığının artmasını sağlar. Ben de 33 yaşındayım. 3.transferim oldu 8ekimde. Yani 3. Deneme. 35 yaş altında 3.denemede de çift embriyo yerleştirilmesini isteyebilirsiniz. Biz eşimle önce tek embriyo deneyip, bu sefer de tutmazsa çift embriyo isteriz diye karar verdik. Doktorunuz size artı ve eksileri anlatır. Ancak 35 yaş altı iseniz ve daha önce tüp bebek denemeniz olmadıysa, ilk ya da 2. Denemeniz ise embriyolar tek tek yerleştiriliyor. Google'a "tüp bebekte çift embriyo yerlestirme" yazarak kriterlere ulaşabilirsiniz. Zaten sürecin içine girince her detaya hakim oluyorsunuz. Şimdiden hayırlısı olsun 🍀
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 34 yaş içerisine girdim aslında 33 üm ve ilk deneme yani bana sorsalar çift embriyo derim ama doktorum ne diyecek bakalım transfer den önce son kontrolüm bu cumartesi o zaman netleşir sanırım

Aynn canimm valla bnde sana yazicakrim keşke sende yapsan 😂😂çünkü duusn bnm 3.gun embriisyo 9.gunde belli oldu ins tabi sağlıkla ilerler senin 5.gun yani hesaplarsak 6.gunde erken gebelik testinde belli olur
Senin için yarın yapıcam kız🤣😂😂 inşallah bnde pozitif görürüm ama suan asırı mutlu ettin bbeni❤️❤️❤️🙏

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 34 yaş içerisine girdim aslında 33 üm ve ilk deneme yani bana sorsalar çift embriyo derim ama doktorum ne diyecek bakalım transfer den önce son kontrolüm bu cumartesi o zaman netleşir sanırım
Canım çoğu doktor bu prosedürlere uymuyor ama doktorunada baglı biraz yaşım 23 2. Transferim 1. De pozitifti ikisindede 2 embriyo transfer etti

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar..... Çok uğraşlar sonucu pozitf haberi aldimm.. bugün dayanamayıp test yaptım pzoitf kan verdim 69.90 çıktı kizlarrr ilk denememdi... Ama kalp atışını duyana kadar korkuyroum ins güzel haberleri alırım insallh darısı sizin başınıza rabbim herkese evlat kokuusnu nasip etsin.. çok zorr bir süreç rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın 🤰🤰🤭❤️❤️❤️
Ay çok sevindim Allahım kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun canım 🥰💖

Selam kızlar bende bu ay transfer oldum bugun transferimin 6günü.Çok heycanlıyım ve bugun test yaptım dayanamayıp ve evde tek çizgi çıktı çok üzüldüm😢

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar..... Çok uğraşlar sonucu pozitf haberi aldimm.. bugün dayanamayıp test yaptım pzoitf kan verdim 69.90 çıktı kizlarrr ilk denememdi... Ama kalp atışını duyana kadar korkuyroum ins güzel haberleri alırım insallh darısı sizin başınıza rabbim herkese evlat kokuusnu nasip etsin.. çok zorr bir süreç rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın 🤰🤰🤭❤️❤️❤️
Ne güzel bir haber 🧿topik maşallah pozitiflerle dolmaya başladı 😍, rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş canım 🙏🏻❤️Darısı başımıza inş 🥰

Canım çoğu doktor bu prosedürlere uymuyor ama doktorunada baglı biraz yaşım 23 2. Transferim 1. De pozitifti ikisindede 2 embriyo transfer etti
Yaaa kzi bana neden bitane yaptılar oakdar istedim şuan senin çocuğun mu var canım yoksa dusukmu oldu hiç hatırlamıyorum 😂

X