- 3 Eylül 2021
- 826
- 304
Tamm çıkması doğru bnde test aldım yapicam şimdi8 günün canım 5 ekimde transfer oldum
Canım benimde ekler misin yazdım ama görmedin 33 yaş 5. Deneme 5aa kalite (5 gün) 8 ekimde transferim olmuştu
Artk rahat bir nefes al hamdolsun yaAa benim de 13 eylül adet günüm ben şimdi geliyorum doktordan acele etmişsin dedi bende dayanamadım dedim iki tane minik kese gözüktü haftaya tekrar randevu verdi çok korkuyordum kimyasal ya da diş gebelik olur diye kızlarr Insallah hepiniz pozitif gorursunuz hepinize dua edecem
Ayy beni de düzeltir misin 31 yaş ilk deneme 27 eylül transfer pozitif 3.günü embriyosu 2 taneKız bilgilerini yazzzz
Aldim vallaha şükürler olsun şu süreçte en gerildigim an şu kan tahlili yükseldi mi yükselmedi mi oldu Rabbim hepimizin yardımcısı olsun suandan sonra biraz daha rahatladim stres yapmamArtk rahat bir nefes al hamdolsun ya
Güzel haberlerini bekliyorum canımTamm çıkması doğru bnde test aldım yapicam şimdi
MaşaAllah canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesinAa benim de 13 eylül adet günüm ben şimdi geliyorum doktordan acele etmişsin dedi bende dayanamadım dedim iki tane minik kese gözüktü haftaya tekrar randevu verdi çok korkuyordum kimyasal ya da diş gebelik olur diye kızlarr Insallah hepiniz pozitif gorursunuz hepinize dua edecem
Amin inşallah hepimizeMaşaAllah canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin
Masallah 2 tane mi trasfer olmuştuAa benim de 13 eylül adet günüm ben şimdi geliyorum doktordan acele etmişsin dedi bende dayanamadım dedim iki tane minik kese gözüktü haftaya tekrar randevu verdi çok korkuyordum kimyasal ya da diş gebelik olur diye kızlarr Insallah hepiniz pozitif gorursunuz hepinize dua edecem
Peki riskleri nelermis ikiz gebeliğin anlattım doktorAldim vallaha şükürler olsun şu süreçte en gerildigim an şu kan tahlili yükseldi mi yükselmedi mi oldu Rabbim hepimizin yardımcısı olsun suandan sonra biraz daha rahatladim stres yapmam
Canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim sağ Salim kucağına sağlıkla alırsın inşallahYa teşekkür ederim yaşım 25 5. Gün emb ilk deneme 5 ekim günü 2 tane embriyo transfer ☺
Canimm test yaptinmiiiihatayda hangi hastanedesniniz? hayata çok geldim defne hastanesi civarında konaklamıştım çok seviyorum hatayı yemeklerini humusunu künefesini :)
Amin inşallah çok teşekkür ederimCanım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim sağ Salim kucağına sağlıkla alırsın inşallah
Evet riskleri var tabi ki erken dogum vs iki kati dikkat etmem gerekecekPeki riskleri nelermis ikiz gebeliğin anlattım doktor
Evet iki taneydi 3.gun embryosuMasallah 2 tane mi trasfer olmuştu
İnsallahhÇok teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla pozitif olacak sizin de.
Rahim dinlendirme yapılınca ilaçların yan etkisi de kalmıyor ve tutunma olasılığı artıyor. Bir de genetiğe gitmişse olasılık daha da yüksek tabi.
Ağustos başında tedaviye başlamıştık. Çok bekledim yine bekleyeceğim. Sonu güzel olacak inşallah
Canimm bugün senin 8.gun degilmi yap bence senin kesin cikarr 5.gun olduğu için. Bn yarın yaoicam canımGulsevdigim canım testi bugünmü yapıcaksın
Bende yapıcam ona göre ikimizinde aynı hiç belirtimiz yok ya ondan merak ediyorım