Hamile kalmadan önce ek olarak folik aside başlamanın yararlı olduğunu soyluyolar. Folik asit sipariş ettim. Acaba aranızda kullanan var mı?
Bizde düsünüyoruz Dr bana folık asıt verdıHamile kalmadan önce ek olarak folik aside başlamanın yararlı olduğunu soyluyolar. Folik asit sipariş ettim. Acaba aranızda kullanan var mı?
AtlıyorumMerhaba herkeseAylardır o topic senin bu topic benim ordan oraya sürüklendim ve hep sonunda kırmızı kart gördüm
Ekim ayına postalanmış tüüüüm anne adaylarımızı bekliyorum İnşallaaaah bu ay herkes bebişine kavuşur
Liste için B. A. T (beklenen adet tarihinizi) yazıp benim ismimi de etiketleyebilirseniz sevinirim
O zaman ben açılışı yapıyorum bol gebelerimiz olsun İnşallaaaah
ANNE ADAYLARIMIZIN B. A. T
01.10-Chern30
01.10- @ebru2812
01.10- @Mcnlrrrr
01.10- @nurhan2734
03.10-Adige-
05.10- @Lebenweise
05.10- @sutlaacc
06.10- @Uzaygemisi35
06.10- M Melegim96
06.10- @Derinee
06.10- @Mls34
07-10- @Chemteach
08.10- @puhumm
08.10- @umudum58
10.10- @Mrvzkn
11.10- @eczhnm
11.10- @Rosang
11.10- @sinemimsi35
11.10- @kizinbiri9
12.10-Zenna
13.10- @Ansumjora
13.10- @Name06
14.10- @RBA18
16.10- @Selinos
24.10- @cicek96
27.10-nassau
31.10-Novaa
Beklemek zor geliyor ama gun sayiyorum daha dogrusu sabirsizlaniyorum insallah umutlarimiz yeşerirKızlar napiyrsunuz nasıl gidiyor
İnşallah canım aynı bende öyleyim bu ay daha çok umutluyum geçen ay klomen ise yaramamisti bu ay 12snde gittiğimde doktr büyümüş dedi inşallah tutar daha adetime çok var beklemek zorBeklemek zor geliyor ama gun sayiyorum daha dogrusu sabirsizlaniyorum insallah umutlarimiz yeşerir
Ekliyorum sizi umarım şans getirirAtlıyorum ☝ben.
28 yaşındayım 2 yıllık hamile kalma mücadelesi sonucu 2 başarısız klomen ve 2 başarısız aşılama sonrası 1 Eylül itibariyle tüp bebek tedavisine başladım. 10 Eylül'de yumurtalarım toplandı ama progesteron değerim yüksek çıktığı için transferim Kasım'a ertelendi. Doktorla konuşup Ekim ayında transfer hazırlıklarına başlamaya karar verdik.
Bir aksilik olmazsa 6-10 Ekim arası dondurulmuş 5. gün embriyosu transferi yapılacak. Bat 18 Ekim.
Ayy inşallah hepimiz bu ay mutlu sonu yaşarızEkliyorum sizi umarım şans getirir
İnsallah canim ya bende oyleyim bu ayİnşallah canım aynı bende öyleyim bu ay daha çok umutluyum geçen ay klomen ise yaramamisti bu ay 12snde gittiğimde doktr büyümüş dedi inşallah tutar daha adetime çok var beklemek zor
Bu ay ben çok pozitifim neden bilmiyorum sonu hüsranla bitmesin de geçen aylardaki gibiAyy inşallah hepimiz bu ay mutlu sonu yaşarız
Kaç ay oldu sizin?Bu ay ben çok pozitifim neden bilmiyorum sonu hüsranla bitmesin de geçen aylardaki gibi
Şubattan beri bir korunup bir korunmadık çok kararsızdım ama mayıs ayından beri tamamen korunmayı bıraktık bu ayı saymazsak 4 ay olmuşKaç ay oldu sizin?
İnşallahkızlar beni de ekleyin bat 10 ekim, umudum yok her zamanki gibii ama belki uğurlu gelir bu topic
O zaman siz doğal deniyorsunuz dimi. Ilk bebek için mi deniyorsunuz? Bildiğiniz bir rahatsızlığınız yoksa ovülasyon testi deneyin bir de isterseniz.Şubattan beri bir korunup bir korunmadık çok kararsızdım ama mayıs ayından beri tamamen korunmayı bıraktık bu ayı saymazsak 4 ay olmuş
Pik olmuş gördüğüm kadarıylaKizlar test bugun gecti elime az once yaptim bilen varsa yorumlayabilir mi ilk kez yapiyorum?
İnsallah canim yaPik olmuş gördüğüm kadarıylabugünden başlayarak gün aşırı değerlendirin. Yarın yine aynı saatlerde testinizi tekrarlayın, silikleşmeye başlaması da yumurtanızın çatladığı anlamına gelir.
Hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?