Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Takvime gore yarin yumurtlama orta seviyeye donecek testlerde yarin ulasiyor insallah donemi kacirmadan uygulayabilirim

Atlıyorum ben.
28 yaşındayım 2 yıllık hamile kalma mücadelesi sonucu 2 başarısız klomen ve 2 başarısız aşılama sonrası 1 Eylül itibariyle tüp bebek tedavisine başladım. 10 Eylül'de yumurtalarım toplandı ama progesteron değerim yüksek çıktığı için transferim Kasım'a ertelendi. Doktorla konuşup Ekim ayında transfer hazırlıklarına başlamaya karar verdik.
Bir aksilik olmazsa 6-10 Ekim arası dondurulmuş 5. gün embriyosu transferi yapılacak. Bat 18 Ekim.

Beklemek zor geliyor ama gun sayiyorum daha dogrusu sabirsizlaniyorum insallah umutlarimiz yeşerir
İnşallah canım aynı bende öyleyim bu ay daha çok umutluyum geçen ay klomen ise yaramamisti bu ay 12snde gittiğimde doktr büyümüş dedi inşallah tutar daha adetime çok var beklemek zor

Ekliyorum sizi umarım şans getirir

Şubattan beri bir korunup bir korunmadık çok kararsızdım ama mayıs ayından beri tamamen korunmayı bıraktık bu ayı saymazsak 4 ay olmuş
O zaman siz doğal deniyorsunuz dimi. Ilk bebek için mi deniyorsunuz? Bildiğiniz bir rahatsızlığınız yoksa ovülasyon testi deneyin bir de isterseniz.

Kizlar test bugun gecti elime az once yaptim bilen varsa yorumlayabilir mi ilk kez yapiyorum?
Pik olmuş gördüğüm kadarıyla bugünden başlayarak gün aşırı değerlendirin. Yarın yine aynı saatlerde testinizi tekrarlayın, silikleşmeye başlaması da yumurtanızın çatladığı anlamına gelir.
Hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz

İnsallah canim ya testi yumurtlama donemi bitene kadar devam mi ettirmem gerekiyor?

İyi akşamlar kızlar bugün doktora gittim çok şükür bi sıkıntı yok dedi her zaman ki gibi Sinirlerim bozuluyor böyle olunca stres yapıyosun kafana takıyosun bence filan dedi ama uzun bi süreç olduğu için tedavi uygulayalım birlikte takip yapalım dedi femara yazdı bilginiz var mı yada kullandınız mı siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…