• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar siz ne zamandan beri ugrasiyorsunuz hamile kalmak icin benim bu ay ikinci ayim olucak

Merhaba herkese 😊 Aylardır o topic senin bu topic benim ordan oraya sürüklendim ve hep sonunda kırmızı kart gördüm :duduk:

Ekim ayına postalanmış tüüüüm anne adaylarımızı bekliyorum İnşallaaaah bu ay herkes bebişine kavuşur 🥰🥰🙏

Liste için B. A. T (beklenen adet tarihinizi) yazıp benim ismimi de etiketleyebilirseniz sevinirim 😊
O zaman ben açılışı yapıyorum bol gebelerimiz olsun İnşallaaaah 🙏

ANNE ADAYLARIMIZIN B. A. T

01.10- Chern30 Chern30
01.10- @ebru2812
01.10- @Mcnlrrrr
03.10- @ankay48
05.10- @Lebenweise
05.10- @sutlaacc
06.10- U Uzaygemisi35
06.10- M Melegim96
07-10- @Chemteach
10.10- @Mrvzkn
11.10- @eczhnm
11.10- @Rosang
11.10- @sinemimsi35
11.10- @kizinbiri9
13.10- @Ansumjora
13.10- @Name06
24.10- @cicek96
27.10- nassau nassau
31.10- @Cgdmbjk
Beni de ekler misiniz? BAT 8.10.2020

kızlar bişe duydum ben onu denicem bu ay aslında burdada okumuştum ama bi yakınım onla hamile kaldı yani öyle düşünüyor belki hepimize faydası olur diye size de yazaym dedm süt ve maydonoz buharında oturmuş ve sonra ilişki yaşamış ve şuan hamile denemeye değer sanki sizde duydunuz mu ??

kızlar bişe duydum ben onu denicem bu ay aslında burdada okumuştum ama bi yakınım onla hamile kaldı yani öyle düşünüyor belki hepimize faydası olur diye size de yazaym dedm süt ve maydonoz buharında oturmuş ve sonra ilişki yaşamış ve şuan hamile denemeye değer sanki sizde duydunuz mu ??
İlk defa duydum canim ya tam iliskiden once mi yapiliyormus bu

Hamile kalmadan önce ek olarak folik aside başlamanın yararlı olduğunu soyluyolar. Folik asit sipariş ettim. Acaba aranızda kullanan var mı?
ben uzun zmandır kullanıyorum canım ya olursa diye düşünenlere öneriyorlar zaten

Hamile kalmadan önce ek olarak folik aside başlamanın yararlı olduğunu soyluyolar. Folik asit sipariş ettim. Acaba aranızda kullanan var mı?
Merhaba evet ben de gebelik düşünür düşünmez kullanmaya başladım. En az 3 ay önceden başlanması öneriliyor. Plansız hamile kalındıysa da hemen öğrenir öğrenmez başlanıyor. Folik asit eksikliği nöral tüp defektinr yol açabiliyor ciddi bir sorun ve bebeğin ilk oluşan kısımlarından olduğu için omurilik, eğer kullanılmazsa ağır hasarla doğabiliyor bebek geç kullanılması işe yaramıyor çünkü zaten o bölge gelişmiş oluyor. O nedenle ihmal etmeyin mutlaka kullanın ama sizin durumunuza göre dozu farklı olabilir doktorun önerisiyle kullanmak daha doğru olacaktır.

Back