Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman siz doğal deniyorsunuz dimi. Ilk bebek için mi deniyorsunuz? Bildiğiniz bir rahatsızlığınız yoksa ovülasyon testi deneyin bir de isterseniz.
Evet ilk bebek bildiğim kadarıyla bir rahatsızlığım yok bakalım bu ay olmazsa olmadı önümüzdeki aya test deneyeceğim.

Evet ilk bebek bildiğim kadarıyla bir rahatsızlığım yok bakalım bu ay olmazsa olmadı önümüzdeki aya test deneyeceğim.
Ben ovulasyon testini 6 ay denedim olmadı. Simdiki aklim olsaydi doktora gidip 1 yil doldu derdim dolmadan.

canım rahim filmi çektirdin mi sen hiç, ben onu çelktirmeyi düşünüyorum eşim de gitmedi hiç. onu da ikna edersen götürcem

canım rahim filmi çektirdin mi sen hiç, ben onu çelktirmeyi düşünüyorum eşim de gitmedi hiç. onu da ikna edersen götürcem
Yok canım onu da sordum da öncelikle birlikte takip yapalım gerek görürsem sonuç alamazsak ben zaten isteyeceğim acele ediyorsun dedi bu doktorumu çok sevdim ama farklı birine gitmiştim de samimiyetine güvendim femara kullanacağım kontrole gideceğim çatlama iğnesi yapacak heralde anladığım kadarıyla. Eşin hiç gitmedi mi sen ne xamandr deniyosunn seni tanıyorum sanki ben isimden

Evet folik asit vücutta depolanmadığı için bebek düşünmeye başlamadan 3 ay önce başlamak gerekiyor en az. Gebe kaldıktan sonra da ilk 3 ay kullanılıyor diye biliyorum. Öncesinde kullanmak hatta yumurta kalitesini de artırıp gebe kalmayı kolaylaştırabiliyor diye de okumuştum. Sadece bebeği nöral tüp hasarından korumuyor yani gebe kalmayı da kolaylaştırabiliyor.
Kizlar test bugun gecti elime az once yaptim bilen varsa yorumlayabilir mi ilk kez yapiyorum?
Ben de birkaç aydır kullanıyorum çok iyi bilmiyorum ama bu pik gibi görünüyor. Yani bugün ilişki olmalı. Spermler de sıkıntı yoksa üst üste birkaç gün ilişki olabilir. Varsa gün aşırı tamamen silikleşene kadar ilişkiye devam edilmeli diye biliyorum. Kimisi ovulasyonla ilk denemede hamile kalıyor, ben 3 aydır henüz kalamadım sizin için hayırlısı olsun

Ilk ovülasyon denememde hamile kalmis olsaydım şimdiye doğurmuştum.
Kafayı bozdum artık ya olaylarla olay yaşandığı zaman hamile kalmış olsam bebek kaç aylık olurdu onu hesaplıyorum sürekli

Hayirlisi insallah hakkimizda

Ilk ovülasyon denememde hamile kalmis olsaydım şimdiye doğurmuştum.
Kafayı bozdum artık ya olaylarla olay yaşandığı zaman hamile kalmış olsam bebek kaç aylık olurdu onu hesaplıyorum sürekli
Ah ben de öyle valla her ay bir umutlanıyorum sonra çocuğa trip atıyorum hıh akülü araba paranı yicem çatır çatır diye tehdit ediyorum zamanını bekliyor bizim sopalar. Siz ne zamandır deniyorsunuz kaç yaşındasınız herhangi bir sorununuz var mı veya hiç kontrole gittiniz mi?

Bizim 2 yıl oluyor 28 yaşındayım. Amh düşük 6 aydır falan doktorla ilerliyorum. Her seyi denedim bu ay son çare tüp bebeğe başladım.
4 tane dondurulmuş embriyom var. Içerdeki embriyolar bitene kadar denerim olmazsa bırakıcam cok yoruldum.

canım ben de iki senedir olmuyor işte eşim gitmedi hiç. ben de yeni yeni üzerne düşmeye başladım 30a merdiven dayayınca bi kafası geldi :) bende pko görünümü flan var bakalım şimdilik akışına bıraktık. bu sene de geçsin böyle allah kısmet ederse yeni yılda tedaviye başlaycağım ben de :)

Beni ekleyebilir misiniz rica etsem bat 11 ekim. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah bu ay

Merhabalar uzzzun zamandır kadınlar kulübünü takip ediyordum uzaktan ama üyelik şimdiye bu zamana kısmetmiş. Ben de 4 yıllık evliyim ilk 2 yıl bebek istemedik gezelim dedik sonraki 1 yıl denedik olmadı ve 3-4 aya kadar uzayan regl sıkıntısından dolayı Şubat ayında polip ve kistten ameliyat oldum. Sonrasında tayindi yerleşmeydi derken bi dolu aksilikler oldu ve bu ay sıkı bir çalışma ile aranızdayım bat 2 ekim rica etsem beni de ekleyebilir misiniz

Canm benm eşimde keciboynuzu pekmezi iciyor bizim sayida sikinti yoktuda hiz %35 olamasi gerek bizim %25 sayisi 140milyon normal morfoloji %82 iyi herseyi ama hareketlilik ayni kaldi doktor sorun yok gebelige engel degil dedi ama ben takildim
Canım çakşır otu suyu duydun mu bilmiyorum ben de 2 hafta önce öğrendim çok araştırdım erkeklerde sperm sayısı ve hareketliliği artırıyormuş, kadınlarda da yumurta gelişimini sağlıyormuş biz eşimle 6 gündür içiyoruz. Hareketliliği sıkıntı ediyorsan eşine içirebilirsin kısa sürede de etki sağlıyormuş. İnşallah tez zamanda alırsın meleğini kucağına

Sağol canım bebeğim düşmedi kalbi durmuş ve ben kontrole gidene kadar hiç anlamadım tabi üç hafta sonra öğrendim hiç kanamam ağrım da olmadı sonra kürtaj oldum patolojiye yollandı temiz çıktı. Amin inşallah güzel dileklerin için teşekkür ederim

Canım çok geçmiş olsun kaybın için İnan çok üzüldüm .Rabbim sabrını artırsın umarım en kısa zamanda sevinç gözyaşları dökersin

Arkadaşlar bende hayıt tohumumu duymuştum çok hamile kalan olmuş belki faydası olur araştırın bi.bende kullanıyorum şuna

Ben 3 ay once çakşır suyu gördüm pcos olan benm gibi br bayan esı ve kendı sabah ıcmısler ve bayan hamıle kalmıstı 1 hafta içtik fakat daha snra arastırınca burda gordum kı cok fazla hastanelık durumu soz konusu olmus bazılrın o sebeple lan degerlerınıze hastalık durumlarınıza cigerkerinize bakın omdan snra kür denemeye baslayın bence

Doktor sorun degil dedi ama ben nolur nolmaz diyorum tamam canm aklmzda bulunsun sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…