• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım ben de iki senedir olmuyor işte eşim gitmedi hiç. ben de yeni yeni üzerne düşmeye başladım 30a merdiven dayayınca bi kafası geldi :) bende pko görünümü flan var bakalım şimdilik akışına bıraktık. bu sene de geçsin böyle allah kısmet ederse yeni yılda tedaviye başlaycağım ben de :)
Kuzum eşin kesinlikle gitsin eş faktörü de çok önemli biz varya herşeye kendimi yırtıyoruz asıl çocuk onlardan çıkıyor 😂😂😂 tabi ki de muayene olsun test versin anne baba olmak kolay değil işte

Ben 3 ay once çakşır suyu gördüm pcos olan benm gibi br bayan esı ve kendı sabah ıcmısler ve bayan hamıle kalmıstı 1 hafta içtik fakat daha snra arastırınca burda gordum kı cok fazla hastanelık durumu soz konusu olmus bazılrın o sebeple lan degerlerınıze hastalık durumlarınıza cigerkerinize bakın omdan snra kür denemeye baslayın bence
Aynen canım faydasını gören çok olmuş ama bitkisel de olsa abartmamak lazım ben eşime diyorum çabuk sonuç alacağız diye acele etme az iç diye 😂 Valla sırf bebek olsun diye ne duysak dener olduk. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun yüzlerini güldürsün inşallah 🙏🙏🙏

Doktor sorun degil dedi ama ben nolur nolmaz diyorum tamam canm aklmzda bulunsun sagol 😊
Kuzucum bir de o kadar kafaya takmamak lazım malum hepimizin başarısız olduğu ortak nokta burası 😔 için rahat edecekse az az içir yoksa bak ne güzel sayı vs gayet iyi sadece deneyin 😊

Aynen canım faydasını gören çok olmuş ama bitkisel de olsa abartmamak lazım ben eşime diyorum çabuk sonuç alacağız diye acele etme az iç diye 😂 Valla sırf bebek olsun diye ne duysak dener olduk. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun yüzlerini güldürsün inşallah 🙏🙏🙏

Amin canım valla oyle dedıgın dogru

Kuzucum bir de o kadar kafaya takmamak lazım malum hepimizin başarısız olduğu ortak nokta burası 😔 için rahat edecekse az az içir yoksa bak ne güzel sayı vs gayet iyi sadece deneyin 😊
İste 1yildir tedaviyle bile olmaynca altnda baska seyler bulmaya calisiyorum🙁 ama biraktik bu ay tedaviyi zaten ugrasmicaz kendi haline birakicaz ben pcosum

İste 1yildir tedaviyle bile olmaynca altnda baska seyler bulmaya calisiyorum🙁 ama biraktik bu ay tedaviyi zaten ugrasmicaz kendi haline birakicaz ben pcosum
Pcos varsa soğan suyu kürü kesinlikle . 1 yıl çok kısa bir süre hiiiç dert etme sal kendini ilk güzel haberini de bana ver inşallah 😘

Merhabalar beni de ekler mısınız bat 14ekim

Benim beyin iptal kızlar. 2 seneye yakındır olmuyor artık olacaksa bari doğumu güzek zamana denk getireyim bari diyorum sanki şimdiden sonra olacakmış gibi😂
Transfer tutmasa üzülmeyeceğim valla Aralık ayına kalırsam Ağustos'ta doğum yaparım diye😂
Hele bi gelsin minik bezelye adını İnat koyucam. Aylarca inat etti gelmedi. Zafer de koyabilirim😁

Back