- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
Aminn canım benim hepimiz hayırlı haberler alalım inşallahCanım çok geçmiş olsun kaybın için İnan çok üzüldüm .Rabbim sabrını artırsın umarım en kısa zamanda sevinç gözyaşları dökersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn canım benim hepimiz hayırlı haberler alalım inşallahCanım çok geçmiş olsun kaybın için İnan çok üzüldüm .Rabbim sabrını artırsın umarım en kısa zamanda sevinç gözyaşları dökersin
Kuzum eşin kesinlikle gitsin eş faktörü de çok önemli biz varya herşeye kendimi yırtıyoruz asıl çocuk onlardan çıkıyor tabi ki de muayene olsun test versin anne baba olmak kolay değil iştecanım ben de iki senedir olmuyor işte eşim gitmedi hiç. ben de yeni yeni üzerne düşmeye başladım 30a merdiven dayayınca bi kafası geldi :) bende pko görünümü flan var bakalım şimdilik akışına bıraktık. bu sene de geçsin böyle allah kısmet ederse yeni yılda tedaviye başlaycağım ben de :)
Aynen canım faydasını gören çok olmuş ama bitkisel de olsa abartmamak lazım ben eşime diyorum çabuk sonuç alacağız diye acele etme az iç diye Valla sırf bebek olsun diye ne duysak dener olduk. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun yüzlerini güldürsün inşallahBen 3 ay once çakşır suyu gördüm pcos olan benm gibi br bayan esı ve kendı sabah ıcmısler ve bayan hamıle kalmıstı 1 hafta içtik fakat daha snra arastırınca burda gordum kı cok fazla hastanelık durumu soz konusu olmus bazılrın o sebeple lan degerlerınıze hastalık durumlarınıza cigerkerinize bakın omdan snra kür denemeye baslayın bence
Kuzucum bir de o kadar kafaya takmamak lazım malum hepimizin başarısız olduğu ortak nokta burası için rahat edecekse az az içir yoksa bak ne güzel sayı vs gayet iyi sadece deneyinDoktor sorun degil dedi ama ben nolur nolmaz diyorum tamam canm aklmzda bulunsun sagol
Aynen canım faydasını gören çok olmuş ama bitkisel de olsa abartmamak lazım ben eşime diyorum çabuk sonuç alacağız diye acele etme az iç diye Valla sırf bebek olsun diye ne duysak dener olduk. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun yüzlerini güldürsün inşallah
İste 1yildir tedaviyle bile olmaynca altnda baska seyler bulmaya calisiyorum ama biraktik bu ay tedaviyi zaten ugrasmicaz kendi haline birakicaz ben pcosumKuzucum bir de o kadar kafaya takmamak lazım malum hepimizin başarısız olduğu ortak nokta burası için rahat edecekse az az içir yoksa bak ne güzel sayı vs gayet iyi sadece deneyin
Pcos varsa soğan suyu kürü kesinlikle . 1 yıl çok kısa bir süre hiiiç dert etme sal kendini ilk güzel haberini de bana ver inşallahİste 1yildir tedaviyle bile olmaynca altnda baska seyler bulmaya calisiyorum ama biraktik bu ay tedaviyi zaten ugrasmicaz kendi haline birakicaz ben pcosum
Saliyoruz bakalim inşallah boyle olmak iyi gelir bana amin inşallahhPcos varsa soğan suyu kürü kesinlikle . 1 yıl çok kısa bir süre hiiiç dert etme sal kendini ilk güzel haberini de bana ver inşallah
Tabii ekliyorum hemenMerhabalar beni de ekler mısınız bat 14ekim
EkliyorumBenim de bat 2 ekim. İnşallah güzel haberlerimizi paylaşırız kızlar
Teşekkür ederimmEkliyorum
Evet bende doktorum banada verdı regenesis bıraz dıgerlerıne gore pahalı amaHamile kalmadan önce ek olarak folik aside başlamanın yararlı olduğunu soyluyolar. Folik asit sipariş ettim. Acaba aranızda kullanan var mı?
Benide ekler misiniz Bat 18 EkimTabii ekliyorum hemen
Ekledim sizi inşallah uğurlu gelirBebeğimi kaybettıkten 4 ay sonra bu ay dogum kontrol ılacını bırakıcam beni de eklermısınız 28 ekim Chern30