• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Takvime gore yarin yumurtlama orta seviyeye donecek testlerde yarin ulasiyor insallah donemi kacirmadan uygulayabilirim

Merhaba herkese 😊 Aylardır o topic senin bu topic benim ordan oraya sürüklendim ve hep sonunda kırmızı kart gördüm :duduk:

Ekim ayına postalanmış tüüüüm anne adaylarımızı bekliyorum İnşallaaaah bu ay herkes bebişine kavuşur 🥰🥰🙏

Liste için B. A. T (beklenen adet tarihinizi) yazıp benim ismimi de etiketleyebilirseniz sevinirim 😊
O zaman ben açılışı yapıyorum bol gebelerimiz olsun İnşallaaaah 🙏

ANNE ADAYLARIMIZIN B. A. T

01.10- Chern30 Chern30
01.10- @ebru2812
01.10- @Mcnlrrrr
01.10- @nurhan2734
03.10- Adige- Adige-
05.10- @Lebenweise
05.10- @sutlaacc
06.10- @Uzaygemisi35
06.10- M Melegim96
06.10- @Derinee
06.10- @Mls34
07-10- @Chemteach
08.10- @puhumm
08.10- @umudum58
10.10- @Mrvzkn
11.10- @eczhnm
11.10- @Rosang
11.10- @sinemimsi35
11.10- @kizinbiri9
12.10- Zenna Zenna
13.10- @Ansumjora
13.10- @Name06
14.10- @RBA18
16.10- @Selinos
24.10- @cicek96
27.10- nassau nassau
31.10- Novaa Novaa
Atlıyorum ☝️ben.
28 yaşındayım 2 yıllık hamile kalma mücadelesi sonucu 2 başarısız klomen ve 2 başarısız aşılama sonrası 1 Eylül itibariyle tüp bebek tedavisine başladım. 10 Eylül'de yumurtalarım toplandı ama progesteron değerim yüksek çıktığı için transferim Kasım'a ertelendi. Doktorla konuşup Ekim ayında transfer hazırlıklarına başlamaya karar verdik.
Bir aksilik olmazsa 6-10 Ekim arası dondurulmuş 5. gün embriyosu transferi yapılacak. Bat 18 Ekim.

Beklemek zor geliyor ama gun sayiyorum daha dogrusu sabirsizlaniyorum insallah umutlarimiz yeşerir 🤲🏻
İnşallah canım aynı bende öyleyim bu ay daha çok umutluyum geçen ay klomen ise yaramamisti bu ay 12snde gittiğimde doktr büyümüş dedi inşallah tutar daha adetime çok var beklemek zor

Atlıyorum ☝ben.
28 yaşındayım 2 yıllık hamile kalma mücadelesi sonucu 2 başarısız klomen ve 2 başarısız aşılama sonrası 1 Eylül itibariyle tüp bebek tedavisine başladım. 10 Eylül'de yumurtalarım toplandı ama progesteron değerim yüksek çıktığı için transferim Kasım'a ertelendi. Doktorla konuşup Ekim ayında transfer hazırlıklarına başlamaya karar verdik.
Bir aksilik olmazsa 6-10 Ekim arası dondurulmuş 5. gün embriyosu transferi yapılacak. Bat 18 Ekim.
Ekliyorum sizi umarım şans getirir 🤗

Şubattan beri bir korunup bir korunmadık çok kararsızdım ama mayıs ayından beri tamamen korunmayı bıraktık bu ayı saymazsak 4 ay olmuş 😒
O zaman siz doğal deniyorsunuz dimi. Ilk bebek için mi deniyorsunuz? Bildiğiniz bir rahatsızlığınız yoksa ovülasyon testi deneyin bir de isterseniz.

Kizlar test bugun gecti elime az once yaptim bilen varsa yorumlayabilir mi ilk kez yapiyorum?

Eklentiler

• 4153E6FE-4F55-42BA-9074-69EBD938A139.jpeg
    4153E6FE-4F55-42BA-9074-69EBD938A139.jpeg
    74,9 KB · Görüntüleme: 40
Kizlar test bugun gecti elime az once yaptim bilen varsa yorumlayabilir mi ilk kez yapiyorum?
Pik olmuş gördüğüm kadarıyla 😌 bugünden başlayarak gün aşırı değerlendirin. Yarın yine aynı saatlerde testinizi tekrarlayın, silikleşmeye başlaması da yumurtanızın çatladığı anlamına gelir.
Hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz 🙏🏻

Pik olmuş gördüğüm kadarıyla 😌 bugünden başlayarak gün aşırı değerlendirin. Yarın yine aynı saatlerde testinizi tekrarlayın, silikleşmeye başlaması da yumurtanızın çatladığı anlamına gelir.
Hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz 🙏🏻
İnsallah canim ya💕 testi yumurtlama donemi bitene kadar devam mi ettirmem gerekiyor?

İyi akşamlar kızlar bugün doktora gittim çok şükür bi sıkıntı yok dedi her zaman ki gibi😂 Sinirlerim bozuluyor böyle olunca 🥺 stres yapıyosun kafana takıyosun bence filan dedi ama uzun bi süreç olduğu için tedavi uygulayalım birlikte takip yapalım dedi femara yazdı bilginiz var mı yada kullandınız mı siz?

Back