Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilgilendirmeniz için teşekkür ediyorum . İnşallah bende siparis verdim kullanmaya başlayınca güzel haberler alabiliriz.

Kızlar ben folik asiti 3 ay kullandım sonra hamile kaldım 1 ay da öyle kullandım sonra kalbi durduğu için bebeğimin kürtaj oldum ve bıraktım. Sormak istediğim folik asite devam edeyim mi yeniden gebelik istiyorum yoksa o 4 aylık kullanım yeterli midir yeniden hamile olunca mı başlayım?

Once haziran sonra temmuz agustos eylul derken simdi ekime trasnfer oldum artik tedavisiz deniycez bu aydan itibarenn hayirlisi ekler misiin 16.10 2020

Canm ben 1 yildir gebelik istiyorum ve son 6 aydir hic ara vermedim kullaniyorum..

Bu arada kaybin icin uzuldum canm benm Allah birdaha yasatmasin inşallah..

canım merhaba. Eşine çok geçmiş olsun. Benim de eşim Ocak ayında varikosel ameliyatı oldu hala gebelik oluşmadı maalesef. Hatta ameliyat sonrası pandemiden dolayı yaptıramadığı sperm testini Ağustos ayında yaptırdı ve değerlerinin düştüğünü öğrendik. Yaklaşık 1 aydır takviye edici gıda kullanıyor. Sana tavsiyem yumurta kalitesini arttırmak yerine (sende bi sorun olmadığı için) eşine keçiboynuzu kürü yapman. Benimki içmeyi kesinlikle reddettiği için biz deneyemiyoruz belki size şifa olur

Niye redediyor ki? Şu durumda ben olsam çok sinir olurdum o adama...

Merhaba benide eklermisiniz 01.10

Öncelikle çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm. Eğer 3 ay içinde yeniden gebelik planlıyorsanız o zaman folik asit almaya devam edin, çünkü folik asit vücutta depolanmıyormuş.
Bebeğiniz kendiliğinden mi düştü yoksa kürtaj da olmanız gerekti mi? Şunun için soruyorum, düşen parçayı laboratuvara analiz için gönderme imkanınız oldu mu?
Tekrar geçmiş olsun, umarım gelecek haberler bunları unutturacak kadar güzel olur

Size de çok geçmiş olsun bizim çok şükür düzeldi sayı artmadı da hızımız arttı keçiboynuzu kürü ve keçiboynuzu özü içiyor eşim bir de promotil men inşallah şifa olur

Size de çok geçmiş olsun bizim çok şükür düzeldi sayı artmadı da hızımız arttı keçiboynuzu kürü ve keçiboynuzu özü içiyor eşim bir de promotil men inşallah şifa olur
Canm benm eşimde keciboynuzu pekmezi iciyor bizim sayida sikinti yoktuda hiz %35 olamasi gerek bizim %25 sayisi 140milyon normal morfoloji %82 iyi herseyi ama hareketlilik ayni kaldi doktor sorun yok gebelige engel degil dedi ama ben takildim

Benide eklermisiniz bat 6.10 bende bu ay ilk defa incofolic ve prowomen kullaniyorum doktorum verdi bakalim ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…