Once haziran sonra temmuz agustos eylul derken simdi ekime trasnfer oldum artik tedavisiz deniycez bu aydan itibarenn hayirlisi ekler misiin 16.10 2020Merhaba herkeseAylardır o topic senin bu topic benim ordan oraya sürüklendim ve hep sonunda kırmızı kart gördüm
Ekim ayına postalanmış tüüüüm anne adaylarımızı bekliyorum İnşallaaaah bu ay herkes bebişine kavuşur
Liste için B. A. T (beklenen adet tarihinizi) yazıp benim ismimi de etiketleyebilirseniz sevinirim
O zaman ben açılışı yapıyorum bol gebelerimiz olsun İnşallaaaah
ANNE ADAYLARIMIZIN B. A. T
01.10-Chern30
01.10- @ebru2812
01.10- @Mcnlrrrr
03.10- @ankay48
05.10- @Lebenweise
05.10-sutlaacc
06.10- @Uzaygemisi35
06.10- @Melegim96
07-10- C Chemteach
08.10- @puhumm
10.10- @Mrvzkn
11.10- @eczhnm
11.10- R Rosang
11.10- @sinemimsi35
11.10- @kizinbiri9
12.10- @Zenna
13.10- @Ansumjora
13.10- @Name06
14.10- @RBA18
24.10- @cicek96
27.10-nassau
31.10- @Cgdmbjk
Canm ben 1 yildir gebelik istiyorum ve son 6 aydir hic ara vermedim kullaniyorum..Kızlar ben folik asiti 3 ay kullandım sonra hamile kaldım 1 ay da öyle kullandım sonra kalbi durduğu için bebeğimin kürtaj oldum ve bıraktım. Sormak istediğim folik asite devam edeyim mi yeniden gebelik istiyorum yoksa o 4 aylık kullanım yeterli midir yeniden hamile olunca mı başlayım?
1 yilkizlar siz ne zamandan beri ugrasiyorsunuz hamile kalmak icin benim bu ay ikinci ayim olucak
Bu arada kaybin icin uzuldum canm benm Allah birdaha yasatmasin inşallah..Kızlar ben folik asiti 3 ay kullandım sonra hamile kaldım 1 ay da öyle kullandım sonra kalbi durduğu için bebeğimin kürtaj oldum ve bıraktım. Sormak istediğim folik asite devam edeyim mi yeniden gebelik istiyorum yoksa o 4 aylık kullanım yeterli midir yeniden hamile olunca mı başlayım?
Merhaba arkadaşlar ben de bebek isteyenlerdenim 1 yıllık evliyim halen olmadı eşim varikoselden ameliyat olduNisan ayında bende bir sorun yok çok şükür sizlere şöyle bir sorum var yumurta kalitesini artırmak için napiyorsunuz
İnşallah bu ay uğurlu gelsinOnce haziran sonra temmuz agustos eylul derken simdi ekime trasnfer oldum artik tedavisiz deniycez bu aydan itibarenn hayirlisi ekler misiin 16.10 2020
Niye redediyor ki? Şu durumda ben olsam çok sinir olurdum o adama...canım merhaba. Eşine çok geçmiş olsun. Benim de eşim Ocak ayında varikosel ameliyatı oldu hala gebelik oluşmadı maalesef. Hatta ameliyat sonrası pandemiden dolayı yaptıramadığı sperm testini Ağustos ayında yaptırdı ve değerlerinin düştüğünü öğrendik. Yaklaşık 1 aydır takviye edici gıda kullanıyor. Sana tavsiyem yumurta kalitesini arttırmak yerine (sende bi sorun olmadığı için) eşine keçiboynuzu kürü yapman. Benimki içmeyi kesinlikle reddettiği için biz deneyemiyoruz belki size şifa olur
Merhaba benide eklermisiniz 01.10Merhaba herkeseAylardır o topic senin bu topic benim ordan oraya sürüklendim ve hep sonunda kırmızı kart gördüm
Ekim ayına postalanmış tüüüüm anne adaylarımızı bekliyorum İnşallaaaah bu ay herkes bebişine kavuşur
Liste için B. A. T (beklenen adet tarihinizi) yazıp benim ismimi de etiketleyebilirseniz sevinirim
O zaman ben açılışı yapıyorum bol gebelerimiz olsun İnşallaaaah
ANNE ADAYLARIMIZIN B. A. T
01.10-Chern30
01.10- @ebru2812
01.10- @Mcnlrrrr
03.10- @ankay48
05.10- @Lebenweise
05.10-sutlaacc
06.10- @Uzaygemisi35
06.10- @Melegim96
06.10- D Derinee
07-10- C Chemteach
08.10- @puhumm
10.10- @Mrvzkn
11.10- @eczhnm
11.10- R Rosang
11.10- @sinemimsi35
11.10- @kizinbiri9
12.10- @Zenna
13.10- @Ansumjora
13.10- @Name06
14.10- @RBA18
16.10-Selinos
24.10- @cicek96
27.10-nassau
31.10- @Cgdmbjk
Öncelikle çok geçmiş olsunKızlar ben folik asiti 3 ay kullandım sonra hamile kaldım 1 ay da öyle kullandım sonra kalbi durduğu için bebeğimin kürtaj oldum ve bıraktım. Sormak istediğim folik asite devam edeyim mi yeniden gebelik istiyorum yoksa o 4 aylık kullanım yeterli midir yeniden hamile olunca mı başlayım?
Size de çok geçmiş olsun bizim çok şükür düzeldi sayı artmadı da hızımız arttı keçiboynuzu kürü ve keçiboynuzu özü içiyor eşim bir de promotil men inşallah şifa olurcanım merhaba. Eşine çok geçmiş olsun. Benim de eşim Ocak ayında varikosel ameliyatı oldu hala gebelik oluşmadı maalesef. Hatta ameliyat sonrası pandemiden dolayı yaptıramadığı sperm testini Ağustos ayında yaptırdı ve değerlerinin düştüğünü öğrendik. Yaklaşık 1 aydır takviye edici gıda kullanıyor. Sana tavsiyem yumurta kalitesini arttırmak yerine (sende bi sorun olmadığı için) eşine keçiboynuzu kürü yapman. Benimki içmeyi kesinlikle reddettiği için biz deneyemiyoruz belki size şifa olur
Canm benm eşimde keciboynuzu pekmezi iciyor bizim sayida sikinti yoktuda hiz %35 olamasi gerek bizim %25 sayisi 140milyon normal morfoloji %82 iyi herseyi ama hareketlilik ayni kaldi doktor sorun yok gebelige engel degil dedi ama ben takildimSize de çok geçmiş olsun bizim çok şükür düzeldi sayı artmadı da hızımız arttı keçiboynuzu kürü ve keçiboynuzu özü içiyor eşim bir de promotil men inşallah şifa olur
Tabii ekledim siziMerhaba benide eklermisiniz 01.10
EkliyorumBenide eklermisiniz bat 6.10 bende bu ay ilk defa incofolic ve prowomen kullaniyorum doktorum verdi bakalim ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?