- 4 Aralık 2019
- 831
- 1.060
- 63
Bat ne zamandıkı senın canımBen test yaptim simdi erken gebelik testi ve tabiki negatif..
Ben hayali bir şey gördüm ama gölge mi o.. ya da iyice psikolojim bozuldu.Ben test yaptim simdi erken gebelik testi ve tabiki negatif..
Açsaydın içini:))Evet buyuk ihtimal cunku normalde gozukmuyo
Ben hayali bir şey gördüm ama gölge mi o.. ya da iyice psikolojim bozuldu.
Resimde bende gordumde normalde yokAçsaydın içini:))
Dundu canimBat ne zamandıkı senın canım
Sizin 28 ekim di bat dimiBende bugun erken oldum benımde diğer aya kaldıkısmet ınsallah sızler iyi haberler alırsınız
Yanlıs hesaplamısım 24 ekımmıs ama yınede erken oldum gıbı kahverengı lekenlenme oldu kırmızıları gorurm sabaha galıbaSizin 28 ekim di bat dimi
Hayırlısı olsun canımYanlıs hesaplamısım 24 ekımmıs ama yınede erken oldum gıbı kahverengı lekenlenme oldu kırmızıları gorurm sabaha galıba
Bende büyük ihtimal gelecek aya kaldım henüz bir belirti yok kasıklarımda belimde ağrı vardı hatta Göğüslerim iki gün önce çok acıyordu ama akşam çok ateşlendim sabah hiç bişey hissetmez oldum ama henüz kanama falan da olmadı umudum da kalmadıYanlıs hesaplamısım 24 ekımmıs ama yınede erken oldum gıbı kahverengı lekenlenme oldu kırmızıları gorurm sabaha galıba
Hadi hayırlısı olsun insan isteyınce herseyı hamılemıyım acaba dıye belırtı sanıyor umarım senınkıler gebelıktendırBende büyük ihtimal gelecek aya kaldım henüz bir belirti yok kasıklarımda belimde ağrı vardı hatta Göğüslerim iki gün önce çok acıyordu ama akşam çok ateşlendim sabah hiç bişey hissetmez oldum ama henüz kanama falan da olmadı umudum da kalmadı
Sağol canım Hayırlısı inşallah öyledirHadi hayırlısı olsun insan isteyınce herseyı hamılemıyım acaba dıye belırtı sanıyor umarım senınkıler gebelıktendır
5 güne kadar bekletiyorum listeyi güncel tutmak adına güzel haberini alamadığımız arkadaşları siliyorum listeden maalesefChern30 beni silebilirsiniz diyecektim silmişsiniz zaten test yaptım yine tertemiz bir negatif. İşin garibi kırmızılar da gelmedi sonraki tarihi de bilmiyorum beklemedeyim
Test yaptınız mı aynı bahsettiğiniz durumlar bende de var. Benim de dün battı.Kizlar gunaydin bnm bat dundu ama bugunde supeli bi gun bazen 27.gun bazen 28.gun geliyo ama genelde 27 dünden beri ne gelen var ne giden blirti olarak sik tuvalete gdyorum sag kasgimda hafif batma birazda aclik hissi olusyo kfam karsti pazara kdar bklicem ins pzartsi doktora gitmeyi dusunuyorum
Bnmde ayni ama bnm akintimda var bi haftadir falanHala gelen giden yok..birde kalbim eskisinden daha hizli atiyor.sag kasigimda batma arada hissediyorum..ancak akintim yok. Asiri istahim var..test yapmıyorum cunku negatif görmek istemiyorum..korkuyorum..gecikme olmazdi hic ama.. adet belirtisi hic yok bende...
Test yapmadm cnm bilemiyorum neden yapmak istemedgimi pazar yada pazartesi ypcamTest yaptınız mı aynı bahsettiğiniz durumlar bende de var. Benim de dün battı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?