- 1 Ekim 2010
- 463
- 32
- 318
Canim sen naptin?belirtilerin varmi?Umudunu yitirme bence sen Ben ilk gebeligimde öyle silik çıktı hamileydim dün bat diye test yaptım ne silik ne bisey gayet tek cizgyi gördüm
Benim dunmus bat gunu aslinda bakalim daha olmadim22.10- @UnikornSaci
22.10- @Mihribaalin
22.10-Ojej
22.10- B bitkiselhayat
Kızlar bat geldi durumlar nasıl
Adetim bi gün geçti adet belirtim de yok hamilelik belirtim de elimde ayağımda bi üşüme var alakasi var mı bilmyrm sende drumlar neCanim sen naptin?belirtilerin varmi?
İnşallah dediğiniz gibidir. İnşallah hepimize nasip olur. Çok teşekkür ederim.Umudunu yitirme bence sen Ben ilk gebeligimde öyle silik çıktı hamileydim dün bat diye test yaptım ne silik ne bisey gayet tek cizgyi gördüm
Inşaallah cnmİnşallah dediğiniz gibidir. İnşallah hepimize nasip olur. Çok teşekkür ederim.
15 Ekim’de bekliyordum hala gelmiyor belirti de yok sadece kramplar oluyor .Ama bence sen hamilesin inşallah hayırlısıylaBu 4.günün di mi? ağrı belirti vs var mı regl yönünden? İnşallah geç döllenme vs dediklerindendir ben o kadar erken gebelik testi yaptım hepsi negatifti. Onların iddiası da 6 gün öncesine kadar doğru sonuç. İnşallah minik mucizen gerçekleşir.
Canım galiba test bozukKızlar dün akşam yaptığım testte 2.çizgiyi silik görmüştüm sabah yaptığım erken gebelik testinde ilk çizgiyi bile silik gördüm hatta görmek için bekledim :) o derece yokluk vardı.. Elimde kalan son normal gebelik testini de yaptım dün akşam ki gibi silik çıktı. Sanırım ben boşum. Kafayı yicem. Böyle olan oldu mu hiç. Eki Görüntüle 2708678
Kramplar bende de var. İnşallah hayırlısı olsun. 7 gün olmuş baya baya geçmiş. İnşallah iyi yönde gecikmedi.15 Ekim’de bekliyordum hala gelmiyor belirti de yok sadece kramplar oluyor .Ama bence sen hamilesin inşallah hayırlısıyla
pozitif bence birkaç güne koyulaşır :)İçini açınca bu şekil ama normal gebelik testinde 2 kere silik çıkanın bunda net olması lazımdı. Sanırım kimsayal geçircem veya tüm bozuk testler beni buldu. Eki Görüntüle 2708683
umudumuzu kaybetmeyelimTertemiz negatifartık ağlayamiyorumda akmıyor gözümden yaş
Bende bugun maks yarin olucam gibi hafiften sag kasigima biraz sancı giriyo gibi sagdan yumurtlamistim cok belirgin diil ama bekliyorum iste..umarim olmam cok da umutlu diilim ya..Adetim bi gün geçti adet belirtim de yok hamilelik belirtim de elimde ayağımda bi üşüme var alakasi var mı bilmyrm sende drumlar ne
Aynen bende hayrlisi bakalmBende bugun maks yarin olucam gibi hafiften sag kasigima biraz sancı giriyo gibi sagdan yumurtlamistim cok belirgin diil ama bekliyorum iste..umarim olmam cok da umutlu diilim ya.
O gölge senin çekiminden dolayı mıBen test yaptim simdi erken gebelik testi ve tabiki negatif..
İlişkiden kaç gün sonra yapmak gerekiyor? Bir de ben kan tahlili de vermek istiyorum onu hangi günden itibaren verebiliriz?Ben test yaptim simdi erken gebelik testi ve tabiki negatif..
12 gun falan bencİlişkiden kaç gün sonra yapmak gerekiyor? Bir de ben kan tahlili de vermek istiyorum onu hangi günden itibaren verebiliriz?
Evet buyuk ihtimal cunku normalde gozukmuyoO gölge senin çekiminden dolayı mı
14 gün sonra dıyorlarİlişkiden kaç gün sonra yapmak gerekiyor? Bir de ben kan tahlili de vermek istiyorum onu hangi günden itibaren verebiliriz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?