Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
15 Ekim’de bekliyordum hala gelmiyor belirti de yok sadece kramplar oluyor .Ama bence sen hamilesin inşallah hayırlısıyla

Canım galiba test bozuk

15 Ekim’de bekliyordum hala gelmiyor belirti de yok sadece kramplar oluyor .Ama bence sen hamilesin inşallah hayırlısıyla
Kramplar bende de var. İnşallah hayırlısı olsun. 7 gün olmuş baya baya geçmiş. İnşallah iyi yönde gecikmedi.

Adetim bi gün geçti adet belirtim de yok hamilelik belirtim de elimde ayağımda bi üşüme var alakasi var mı bilmyrm sende drumlar ne
Bende bugun maks yarin olucam gibi hafiften sag kasigima biraz sancı giriyo gibi sagdan yumurtlamistim cok belirgin diil ama bekliyorum iste..umarim olmam cok da umutlu diilim ya..

Çatlama iğnemi 9 ekimde vuruldum bugün 12. Günüm bata 3 gün var test yaptım malesef negatif bu ayda olmadı vardır bir hayır nasip

Ben test yaptim simdi erken gebelik testi ve tabiki negatif..

Eklentiler

• image.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 89
Herkese merhaba,
Bu ovü testleri be kadar doğru ben bir türlü anlayamadım.
Sat 6 ekim, 16’sından itibaren yapmaya başladım ve bu şekilde çıktı hep. Pco kist vs yok geçen ay gittim dr a.
18’ini değerlendirdik sanırım 20’si de net gibiymiş, bugün yaptım sadece c de çizgi oluştu diğer günler gibi silik 2.çizgi bile olmadı
Kızlar yardım edin nedir durum sizce?

Eklentiler

• 8D670959-AE01-4A61-8454-D2659E34447C.jpeg
    73,2 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…