• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yapmadm cnm bilemiyorum neden yapmak istemedgimi pazar yada pazartesi ypcam
Ben yaptım çok silik çıktı da acaba sizin nasıl diye merak ettim. Yapmamak en iyisi yoksa hem ümit hem mutsuzluk çok oluyor kasımda ben de yapmayacağım eğer kimyasal yaşamazsam.

Ben yaptım çok silik çıktı da acaba sizin nasıl diye merak ettim. Yapmamak en iyisi yoksa hem ümit hem mutsuzluk çok oluyor kasımda ben de yapmayacağım eğer kimyasal yaşamazsam.
Dedgim gibi bugunude bi atlatalmda gelmezse birseyler dusuncem ama hic adet belirtim yok diger hamileliklerimde ikisi birbirinden cok farkliydi ilkinde gogus hassasiyetim cok vardi yerlesme kanamm oldu ikincisinde hic boyle birsey olmadi gecikmem oldu kan verdm ciktiydi bundada ikincisi gibi akintim hafif kasik agrim ve sik idrar problemim var baskada birseyim yok

Bnmde oyle bi anda oldu testinizin fotosunu atabilirmsnz
IMG_20201022_071911.jpg

Çok silik bu sabah daha da silikdi sanki.. Biri erken biri normal gebelik testi.

kizlar ben hala adet olmadim insallah hamileyimdir :dua: suan isteyim aksama test yapmayi düsünüyorum. Bat 21 ekimdi. Bi yandanda korkuyorum test negatif cikacak diye. Uzun süredir deniyoruz negatifi görmekten biktim :KK43:

Back