- 5 Kasım 2009
- 1.431
- 1.892
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gordum tatlim cizgi kac gun gecti hayirlisi olsunn inssssKızlar çok zor şartlarda az önce normal gebelik testi yaptım. Çok silik 2.çizgi çıktı fotoğrafta az gözüküyor... Acaba oynattığım için mi çıktı? ağrılarım var halsizlik vs yok bende.. kimyasal gebelik mi çok korkuyorum. Boşuna sevinmek istemiyorum. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam. Fotoğrafı da çok zor çektim çantanın içindenEki Görüntüle 2708438
Nasil agrilarin varYok geçmedi yarın regl günüm ama pazartesi lekelenme oldu regl olucam zannettim.. En son pazartesi sabah erken gebelik testi yapmıştım bembeyazdı. Yarın sabaha umarım dayanırım. İnşallah Rabbim isteyen herkes sağlıklı bir şekilde nasip eder.
Dayanirsin hemen uyu sabah olurYok geçmedi yarın regl günüm ama pazartesi lekelenme oldu regl olucam zannettim.. En son pazartesi sabah erken gebelik testi yapmıştım bembeyazdı. Yarın sabaha umarım dayanırım. İnşallah Rabbim isteyen herkes sağlıklı bir şekilde nasip eder.
Regl olucam gibi hatta pazartesi konuşmuştuk 3 gün erkenden regl oluyorum milletin stresten gecikir demiştim. Hala ayakta regl sancım var. O yüzden her an sökülcekmiş gibi hissediyorum. Pazartesi de erken gebelik testi negatifti sonucum. Senin bugündü sanırım gelen giden var mı? Çünkü pazartesi sen de olucam diyordun.Nasil agrilarin var
Daha geçmedi yarınBende gordum tatlim cizgi kac gun gecti hayirlisi olsunn inssss
Dogruu unutmusum canim kusura bakma ya hatirladim simdi bende olmadim daha ara ara agrilar giriyo bazen sol bazen sag tamam diyorum gelcek geciyo bakalim beklemedeyim. insaallah saglikli bi gebelik gecirirsinn ben umitliyim senin icinRegl olucam gibi hatta pazartesi konuşmuştuk 3 gün erkenden regl oluyorum milletin stresten gecikir demiştim. Hala ayakta regl sancım var. O yüzden her an sökülcekmiş gibi hissediyorum. Pazartesi de erken gebelik testi negatifti sonucum. Senin bugündü sanırım gelen giden var mı? Çünkü pazartesi sen de olucam diyordun.
Çok teşekkür ederim bu sağdan soldan vuran kramplar benim de umudumu söndürüyor ama nasip kimyasal da olsa moral bozmayacağız. İnşallah cumartesi çift çizgi haberini alırız. İnşallah sadece yerleşmeleri.Dogruu unutmusum canim kusura bakma ya hatirladim simdi bende olmadim daha ara ara agrilar giriyo bazen sol bazen sag tamam diyorum gelcek geciyo bakalim beklemedeyim. insaallah saglikli bi gebelik gecirirsinn ben umitliyim senin icin
Amin inşallah canım inşallah sağlıklı bir gebeliktir iyi düşünelim iyi olsun. Yarın testini merakla beklicem. Ben de son kez yarın sabah test yapıcam varsa vardır yoksa yokturYok geçmedi yarın regl günüm ama pazartesi lekelenme oldu regl olucam zannettim.. En son pazartesi sabah erken gebelik testi yapmıştım bembeyazdı. Yarın sabaha umarım dayanırım. İnşallah Rabbim isteyen herkes sağlıklı bir şekilde nasip eder.
Bu 4.günün di mi? ağrı belirti vs var mı regl yönünden? İnşallah geç döllenme vs dediklerindendir ben o kadar erken gebelik testi yaptım hepsi negatifti. Onların iddiası da 6 gün öncesine kadar doğru sonuç. İnşallah minik mucizen gerçekleşir.Amin inşallah canım inşallah sağlıklı bir gebeliktir iyi düşünelim iyi olsun. Yarın testini merakla beklicem. Ben de son kez yarın sabah test yapıcam varsa vardır yoksa yoktur
Aminn insallahÇok teşekkür ederim bu sağdan soldan vuran kramplar benim de umudumu söndürüyor ama nasip kimyasal da olsa moral bozmayacağız. İnşallah cumartesi çift çizgi haberini alırız. İnşallah sadece yerleşmeleri.
Benim net değil hala malesef henüz olmadım.22.10- @UnikornSaci
22.10- @Mihribaalin
22.10- Ojej
22.10- B bitkiselhayat
Kızlar bat geldi durumlar nasıl
Canm bence bian once kan ver emin ol en azindan kimyasalda olsa bilmende fayda var aklinda suphe kalmasin inşallah senin için hayirlisi olurİçini açınca bu şekil ama normal gebelik testinde 2 kere silik çıkanın bunda net olması lazımdı. Sanırım kimsayal geçircem veya tüm bozuk testler beni buldu. Eki Görüntüle 2708683
İşten izin alamıyorum cumartesi özelde kan vericem inşallah regl olmazsam. Kahverengi akıntım süt beyazına çevrildi ama ağrım var hazırım regl olmaya.. Çok teşekkür ederim.Canm bence bian once kan ver emin ol en azindan kimyasalda olsa bilmende fayda var aklinda suphe kalmasin inşallah senin için hayirlisi olur
Umudunu yitirme bence sen Ben ilk gebeligimde öyle silik çıktı hamileydim dün bat diye test yaptım ne silik ne bisey gayet tek cizgyi gördümİşten izin alamıyorum cumartesi özelde kan vericem inşallah regl olmazsam. Kahverengi akıntım süt beyazına çevrildi ama ağrım var hazırım regl olmaya.. Çok teşekkür ederim.