- 25 Ekim 2018
- 147
- 205
- 53
Insallah hamilesindir canim. Sonucunu paylasir misin? Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahBn az once yptim sonuclarni bkliyom hayrlisi bnmde yok gelmedi 2 gundur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah hamilesindir canim. Sonucunu paylasir misin? Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahBn az once yptim sonuclarni bkliyom hayrlisi bnmde yok gelmedi 2 gundur
1 saate cikarSonuç ne zaman çıkacak merak ettim inşallah vardır
Sonuç ne çok merak ettim.Kizlaarrre sonuclar ciktiii
Hamileyimmmm
393.5 cnmYa süpersin :))) maşallah çok sevindim hayırlı olsun :)) Kaç beta hcg? Ben de yarın vericem ama ümitsizim.
Ay inşallahh güzel devam eder Allah yardımcın olsun393.5 cnm
Gözün aydın canim senin adına çok sevindim. Allah sağlıklı sıhhatli kucagina almayi nasip etsin insallah. Darısı tüm isteyenlereHamileyimmmm
Oooo süper çok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah393.5 cnm
Evde test yaptin mi?Ya süpersin :))) maşallah çok sevindim hayırlı olsun :)) Kaç beta hcg? Ben de yarın vericem ama ümitsizim.
Yapmadim cnm eve giderken eczaneden alip gecicemEvde test yaptin mi?
Kizlar aksam esime supriz yapcam nasil birsey yapabilirim fikirlerinizi paylasirmsnzYapmadim cnm eve giderken eczaneden alip gecicem
Bizimle de paylaşır mısın çok merak ediyorum net mi çıkacak 2.çizgi.Yapmadim cnm eve giderken eczaneden alip gecicem
Masaya 3 servis aç her birine çorba kasesini ters çevir misafir geliyor havası yarat test çubuğunu ve sonuç kağıdını temiz bi poşete koyup ters çevirdiğin tabak altına koy sonra hadi yemeğe başlayalım beklenen geldi deKizlar aksam esime supriz yapcam nasil birsey yapabilirim fikirlerinizi paylasirmsnz
Hayirli olsun bu arada Canim bende test yaptim evde taki kutusu vardi hani kuyumcularda verilen kolye kutulari testi icine koydum esim eve gelince sana hediye aldim dedim ne hdiyesi dedi al kendin bak bakim begenecen mi dedim esim sok oldu hic beklemedigi anda olunca icinden gercekten taki bekliyordu tespih falan boyle oldu bizim ❤Kizlar aksam esime supriz yapcam nasil birsey yapabilirim fikirlerinizi paylasirmsnz