- 17 Aralık 2019
- 1.366
- 1.158
- 53
- 28
Adet gecikmem olmaz ancak 2 gebelik gecirdim ikisindede cok farkli seyler yasadim belirtilerim farkliydi o yuzden simdide emin olamadmTest yapmadm cnm bilemiyorum neden yapmak istemedgimi pazar yada pazartesi ypcam
Ben yaptım çok silik çıktı da acaba sizin nasıl diye merak ettim. Yapmamak en iyisi yoksa hem ümit hem mutsuzluk çok oluyor kasımda ben de yapmayacağım eğer kimyasal yaşamazsam.Test yapmadm cnm bilemiyorum neden yapmak istemedgimi pazar yada pazartesi ypcam
Benim bugün oldu bu.. Böyle atar gibi ama sanki kasık değil sağ yumurtalık alanımda.. Yumurtalık lar tam nerede onu da bilmiyorum da.Dün bide tuhaf bi sekilde sag kasigimda seyirmeler oldu
Dedgim gibi bugunude bi atlatalmda gelmezse birseyler dusuncem ama hic adet belirtim yok diger hamileliklerimde ikisi birbirinden cok farkliydi ilkinde gogus hassasiyetim cok vardi yerlesme kanamm oldu ikincisinde hic boyle birsey olmadi gecikmem oldu kan verdm ciktiydi bundada ikincisi gibi akintim hafif kasik agrim ve sik idrar problemim var baskada birseyim yokBen yaptım çok silik çıktı da acaba sizin nasıl diye merak ettim. Yapmamak en iyisi yoksa hem ümit hem mutsuzluk çok oluyor kasımda ben de yapmayacağım eğer kimyasal yaşamazsam.
Bnmde oyle bi anda oldu testinizin fotosunu atabilirmsnzBenim bugün oldu bu.. Böyle atar gibi ama sanki kasık değil sağ yumurtalık alanımda.. Yumurtalık lar tam nerede onu da bilmiyorum da.
Bnmde oyle bi anda oldu testinizin fotosunu atabilirmsnz
Bn hic boyle test kullanmadim cunku once kana kandan 1 hafta 10 gun sonra idrara gecermis hcg hormonu die biliyorumEki Görüntüle 2709377
Çok silik bu sabah daha da silikdi sanki.. Biri erken biri normal gebelik testi.
Bnm dunden bri hic adet belirtim yok kafam karıştı iice simdiye olcak olsam olurdu cunku hep sabahlari olurdu bu saatlere kalmazddiBn hic boyle test kullanmadim cunku once kana kandan 1 hafta 10 gun sonra idrara gecermis hcg hormonu die biliyorum
Bnm dunden bri hic adet belirtim yok kafam karıştı iice simdiye olcak olsam olurdu cunku hep sabahlari olurdu bu saatlere kalmazddi
İnşallah yaaa inşallah güzel haberiniz olur. ben dün sabah yapmıştım işten alamıyorum izin.. Yarın kan vericem.Kizlar dayanamadm kan vermeye gdyorum nolur dua edin
Âmin inşallah hayırlı haber alırsın canım bekliyorum sonucunuSıra bkliyorum hayrlisi olsun rabbm bu cuma gununun yuzu suyu hurmetine kimsenin kucağını bos birakmasin herkesin dualarini kabul etsin
Bn az once yptim sonuclarni bkliyom hayrlisi bnmde yok gelmedi 2 gundurkizlar ben hala adet olmadim insallah hamileyimdirsuan isteyim aksama test yapmayi düsünüyorum. Bat 21 ekimdi. Bi yandanda korkuyorum test negatif cikacak diye. Uzun süredir deniyoruz negatifi görmekten biktim
Sonuç ne zaman çıkacak merak ettim inşallah vardırBn az once yptim sonuclarni bkliyom hayrlisi bnmde yok gelmedi 2 gundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?