• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende olmadım Test denedim negatif ya regl ya hamilelik çok fazla takmamak gerek hayırlısı bakalım

Aslında bende çok günü gününe olan birisi değilim de dün biraz kahverengi akıntılar oldu sanırım bugün regl olucam bende de umut yok aslında 😀 henüz daha olmadm bakalm

O zaman bekleyelim bakalımm olmadı bir sonraki aya bakıcaz ☺️☺️

21.10- @rmseren
21.10- @Arzu1292
21.10- Luna277 Luna277
21.10- Coco_Loco Coco_Loco

Günaydın kızlar bat geldi durumlar nasıl 🍀🍀
Merhaba 😊 henüz daha adet olmadim, olacak gibi de pek belirtim yok. Yani kasiklarimda suan agri yok ama göğüslerim cok agriyor ve sabah işe kalkarken başım hafif dönüp midem bulandi biraz ama kahvemi ictikten sonra bisey kalmadi. Bilmiyorum psikolojik mi ama insallah adetim gelmez ve gebeyimdir. Simdilik beklemedeyim 😊

Merhaba 😊 henüz daha adet olmadim, olacak gibi de pek belirtim yok. Yani kasiklarimda suan agri yok ama göğüslerim cok agriyor ve sabah işe kalkarken başım hafif dönüp midem bulandi biraz ama kahvemi ictikten sonra bisey kalmadi. Bilmiyorum psikolojik mi ama insallah adetim gelmez ve gebeyimdir. Simdilik beklemedeyim 😊
Hadi hayırlısı canım bi test yapsaydın keşke benimde 4 günüm var bata bugün test yaptım çok hayel bir çizgi çıktı sanırım bu ay olmadı kasıma inş

Hadi hayırlısı canım bi test yapsaydın keşke benimde 4 günüm var bata bugün test yaptım çok hayel bir çizgi çıktı sanırım bu ay olmadı kasıma inş
Test için 2 gün daha beklemek istiyorum. Cuma yapmaya karar verdim aceleci davranıp yine hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Bir iki gün sonra testini tekrarla canim, inşallah hamilesindir. Testi tekrarladıktan sonra mutlaka haber ver 😘

Kizlar ben pkosum adetim biteli 4gun oldu dongumun 8.gunu bugun kasik agrm var bi ovu testi yapaym dedim boyle cikti bu koyulascakmidir sizce daha da cok erken.. ustteki bugun alttaki dunki

Eklentiler

• IMG_20201021_161636.jpg
    IMG_20201021_161636.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 51
Kizlar ben pkosum adetim biteli 4gun oldu dongumun 8.gunu bugun kasik agrm var bi ovu testi yapaym dedim boyle cikti bu koyulascakmidir sizce daha da cok erken.. ustteki bugun alttaki dunki
daha tam pik olmamış canım yarın yine dene bakalım ikiside aynı koyulukta olacak ya da T daha koyu olacak.

daha tam pik olmamış canım yarın yine dene bakalım ikiside aynı koyulukta olacak ya da T daha koyu olacak.
Yok onu biliyorum canm daha once cok ovu kullandm ama bu kadr erken boyle koyulasmasina sasirdim ihtimal yok yani bu kadr erken yumurtlayamam heralde pkosum cunku

Kızlar çok zor şartlarda az önce normal gebelik testi yaptım. Çok silik 2.çizgi çıktı fotoğrafta az gözüküyor... Acaba oynattığım için mi çıktı? ağrılarım var halsizlik vs yok bende.. kimyasal gebelik mi çok korkuyorum. Boşuna sevinmek istemiyorum. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam. Fotoğrafı da çok zor çektim çantanın içinden:(
IMG_20201021_164015.jpg

Kızlar çok zor şartlarda az önce normal gebelik testi yaptım. Çok silik 2.çizgi çıktı fotoğrafta az gözüküyor... Acaba oynattığım için mi çıktı? ağrılarım var halsizlik vs yok bende.. kimyasal gebelik mi çok korkuyorum. Boşuna sevinmek istemiyorum. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam. Fotoğrafı da çok zor çektim çantanın içinden:KK43:Eki Görüntüle 2708438
İnş hamiledirsin canım hadi hayırlsı

Kızlar çok zor şartlarda az önce normal gebelik testi yaptım. Çok silik 2.çizgi çıktı fotoğrafta az gözüküyor... Acaba oynattığım için mi çıktı? ağrılarım var halsizlik vs yok bende.. kimyasal gebelik mi çok korkuyorum. Boşuna sevinmek istemiyorum. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam. Fotoğrafı da çok zor çektim çantanın içinden:(Eki Görüntüle 2708438
Günün geçmiş miydi canım🥰 ben de gördüm çizgiyi tekrarlamanda fayda var. inşallah hamilesindir 🤲🏻

Kızlar çok zor şartlarda az önce normal gebelik testi yaptım. Çok silik 2.çizgi çıktı fotoğrafta az gözüküyor... Acaba oynattığım için mi çıktı? ağrılarım var halsizlik vs yok bende.. kimyasal gebelik mi çok korkuyorum. Boşuna sevinmek istemiyorum. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam. Fotoğrafı da çok zor çektim çantanın içinden:KK43:Eki Görüntüle 2708438

Günün geçmiş miydi canım🥰 ben de gördüm çizgiyi tekrarlamanda fayda var. inşallah hamilesindir 🤲🏻
Yok geçmedi yarın regl günüm ama pazartesi lekelenme oldu regl olucam zannettim.. En son pazartesi sabah erken gebelik testi yapmıştım bembeyazdı. Yarın sabaha umarım dayanırım. İnşallah Rabbim isteyen herkes sağlıklı bir şekilde nasip eder.

Eklentiler

• IMG_20201021_171104.jpg
    IMG_20201021_171104.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 46
Back