Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çok günü gününe olmuyorum o yüzden regl bekliyorum inşallah sen hamilesindir de çıkmamıştırBende olmadım Test denedim negatif ya regl ya hamilelik çok fazla takmamak gerek hayırlısı bakalım
Kaç gün geçtiAslında bende çok günü gününe olan birisi değilim de dün biraz kahverengi akıntılar oldu sanırım bugün regl olucam bende de umut yok aslında henüz daha olmadm bakalm
Olsun benim daha hiç geçmedi
Ya nasipO zaman bekleyelim bakalımm olmadı bir sonraki aya bakıcaz
Merhaba henüz daha adet olmadim, olacak gibi de pek belirtim yok. Yani kasiklarimda suan agri yok ama göğüslerim cok agriyor ve sabah işe kalkarken başım hafif dönüp midem bulandi biraz ama kahvemi ictikten sonra bisey kalmadi. Bilmiyorum psikolojik mi ama insallah adetim gelmez ve gebeyimdir. Simdilik beklemedeyim
Hadi hayırlısı canım bi test yapsaydın keşke benimde 4 günüm var bata bugün test yaptım çok hayel bir çizgi çıktı sanırım bu ay olmadı kasıma inşMerhaba henüz daha adet olmadim, olacak gibi de pek belirtim yok. Yani kasiklarimda suan agri yok ama göğüslerim cok agriyor ve sabah işe kalkarken başım hafif dönüp midem bulandi biraz ama kahvemi ictikten sonra bisey kalmadi. Bilmiyorum psikolojik mi ama insallah adetim gelmez ve gebeyimdir. Simdilik beklemedeyim
Test için 2 gün daha beklemek istiyorum. Cuma yapmaya karar verdim aceleci davranıp yine hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Bir iki gün sonra testini tekrarla canim, inşallah hamilesindir. Testi tekrarladıktan sonra mutlaka haber verHadi hayırlısı canım bi test yapsaydın keşke benimde 4 günüm var bata bugün test yaptım çok hayel bir çizgi çıktı sanırım bu ay olmadı kasıma inş
daha tam pik olmamış canım yarın yine dene bakalım ikiside aynı koyulukta olacak ya da T daha koyu olacak.Kizlar ben pkosum adetim biteli 4gun oldu dongumun 8.gunu bugun kasik agrm var bi ovu testi yapaym dedim boyle cikti bu koyulascakmidir sizce daha da cok erken.. ustteki bugun alttaki dunki
Yok onu biliyorum canm daha once cok ovu kullandm ama bu kadr erken boyle koyulasmasina sasirdim ihtimal yok yani bu kadr erken yumurtlayamam heralde pkosum cunkudaha tam pik olmamış canım yarın yine dene bakalım ikiside aynı koyulukta olacak ya da T daha koyu olacak.
İnş hamiledirsin canım hadi hayırlsıKızlar çok zor şartlarda az önce normal gebelik testi yaptım. Çok silik 2.çizgi çıktı fotoğrafta az gözüküyor... Acaba oynattığım için mi çıktı? ağrılarım var halsizlik vs yok bende.. kimyasal gebelik mi çok korkuyorum. Boşuna sevinmek istemiyorum. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam. Fotoğrafı da çok zor çektim çantanın içindenEki Görüntüle 2708438
Günün geçmiş miydi canım ben de gördüm çizgiyi tekrarlamanda fayda var. inşallah hamilesindirKızlar çok zor şartlarda az önce normal gebelik testi yaptım. Çok silik 2.çizgi çıktı fotoğrafta az gözüküyor... Acaba oynattığım için mi çıktı? ağrılarım var halsizlik vs yok bende.. kimyasal gebelik mi çok korkuyorum. Boşuna sevinmek istemiyorum. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam. Fotoğrafı da çok zor çektim çantanın içindenEki Görüntüle 2708438
Kızlar çok zor şartlarda az önce normal gebelik testi yaptım. Çok silik 2.çizgi çıktı fotoğrafta az gözüküyor... Acaba oynattığım için mi çıktı? ağrılarım var halsizlik vs yok bende.. kimyasal gebelik mi çok korkuyorum. Boşuna sevinmek istemiyorum. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam. Fotoğrafı da çok zor çektim çantanın içindenEki Görüntüle 2708438
Yok geçmedi yarın regl günüm ama pazartesi lekelenme oldu regl olucam zannettim.. En son pazartesi sabah erken gebelik testi yapmıştım bembeyazdı. Yarın sabaha umarım dayanırım. İnşallah Rabbim isteyen herkes sağlıklı bir şekilde nasip eder.Günün geçmiş miydi canım ben de gördüm çizgiyi tekrarlamanda fayda var. inşallah hamilesindir