Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende gordum tatlim cizgi kac gun gecti hayirlisi olsunn inssss

Nasil agrilarin var

Dayanirsin hemen uyu sabah olur

Nasil agrilarin var
Regl olucam gibi hatta pazartesi konuşmuştuk 3 gün erkenden regl oluyorum milletin stresten gecikir demiştim. Hala ayakta regl sancım var. O yüzden her an sökülcekmiş gibi hissediyorum. Pazartesi de erken gebelik testi negatifti sonucum. Senin bugündü sanırım gelen giden var mı? Çünkü pazartesi sen de olucam diyordun.

Dogruu unutmusum canim kusura bakma ya hatirladim simdi bende olmadim daha ara ara agrilar giriyo bazen sol bazen sag tamam diyorum gelcek geciyo bakalim beklemedeyim. insaallah saglikli bi gebelik gecirirsinn ben umitliyim senin icin

Dogruu unutmusum canim kusura bakma ya hatirladim simdi bende olmadim daha ara ara agrilar giriyo bazen sol bazen sag tamam diyorum gelcek geciyo bakalim beklemedeyim. insaallah saglikli bi gebelik gecirirsinn ben umitliyim senin icin
Çok teşekkür ederim bu sağdan soldan vuran kramplar benim de umudumu söndürüyor ama nasip kimyasal da olsa moral bozmayacağız. İnşallah cumartesi çift çizgi haberini alırız. İnşallah sadece yerleşmeleri.

Amin inşallah canım inşallah sağlıklı bir gebeliktir iyi düşünelim iyi olsun. Yarın testini merakla beklicem. Ben de son kez yarın sabah test yapıcam varsa vardır yoksa yoktur

Amin inşallah canım inşallah sağlıklı bir gebeliktir iyi düşünelim iyi olsun. Yarın testini merakla beklicem. Ben de son kez yarın sabah test yapıcam varsa vardır yoksa yoktur
Bu 4.günün di mi? ağrı belirti vs var mı regl yönünden? İnşallah geç döllenme vs dediklerindendir ben o kadar erken gebelik testi yaptım hepsi negatifti. Onların iddiası da 6 gün öncesine kadar doğru sonuç. İnşallah minik mucizen gerçekleşir.

Kızlar dün akşam yaptığım testte 2.çizgiyi silik görmüştüm sabah yaptığım erken gebelik testinde ilk çizgiyi bile silik gördüm hatta görmek için bekledim :) o derece yokluk vardı.. Elimde kalan son normal gebelik testini de yaptım dün akşam ki gibi silik çıktı. Sanırım ben boşum. Kafayı yicem. Böyle olan oldu mu hiç.

İçini açınca bu şekil ama normal gebelik testinde 2 kere silik çıkanın bunda net olması lazımdı. Sanırım kimsayal geçircem veya tüm bozuk testler beni buldu.

İçini açınca bu şekil ama normal gebelik testinde 2 kere silik çıkanın bunda net olması lazımdı. Sanırım kimsayal geçircem veya tüm bozuk testler beni buldu. Eki Görüntüle 2708683
Canm bence bian once kan ver emin ol en azindan kimyasalda olsa bilmende fayda var aklinda suphe kalmasin inşallah senin için hayirlisi olur

Canm bence bian once kan ver emin ol en azindan kimyasalda olsa bilmende fayda var aklinda suphe kalmasin inşallah senin için hayirlisi olur
İşten izin alamıyorum cumartesi özelde kan vericem inşallah regl olmazsam. Kahverengi akıntım süt beyazına çevrildi ama ağrım var hazırım regl olmaya.. Çok teşekkür ederim.

İşten izin alamıyorum cumartesi özelde kan vericem inşallah regl olmazsam. Kahverengi akıntım süt beyazına çevrildi ama ağrım var hazırım regl olmaya.. Çok teşekkür ederim.
Umudunu yitirme bence sen Ben ilk gebeligimde öyle silik çıktı hamileydim dün bat diye test yaptım ne silik ne bisey gayet tek cizgyi gördüm

Kizlar bende beklemedeyim hala olmadim.ama benim gunum 20 ydi ama sonra yumurtlama 2 gun atti doktor takibindeydim zaten 22 bugun olmam lazim en gec yarin bekliyorum adet olucam gibi ama adet olucak gibi de asiri bir agrim alt karinda kasilmam yok belki yarin olurum kısmet...insallah sizde birseyler vardir Allah'ım insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…