Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pik gününü beklerken eşinize kuru incir, fındık, ceviz, badem yedirin. Hadi bakalım, güzel haberlerinizi bekliyoruz

Ah bide sabredebilsek

Bizdede varikosel var sperm sayısı değilde sperm lerde anormallik var eşimede fındık fıstık tüketin dediler. Ben hiç ovülasyn testlerini kullanmıyorum. İki günde bir ilişki oluyor acaba doğru mu o şekilde yoksa takip edeyim mi bilemedim

Merhaba bat 5ekim.ama.hala bişi yok iki gün önce test yaptım.negatif çıktı erken yapmisimdir muhtemelen ama işte umut

Kızlar yumurtlamadan sonra kacıncı gün en erken öğrenebiliriz gebeliği normal testler ile bugun yumurtlamanın 9. Günü dayanamadım test yaptım ama cıkmadı olsa cıkar mıydı yoksa erken mi şu an
Yumurtlamadan 17 gün sonra net sonuç diyorlar ❣

Peki böyle bir durumda pik günü mü onemli yoksa catlama günü mü sizce ?

Ovulasyon testini tavsiye ederim hep yumurtlama hem de catlama gününü görebiliyorsun

İnstagramda sayfası olan birgebeningunlugu diye biri var onun testlerinden ben cok memnun kaldım tavsiye ederim

Peki böyle bir durumda pik günü mü onemli yoksa catlama günü mü sizce ?
Yani aslında çatlama günü daha önemli aslında
Piki gördüğümüzün ertesi günü ilişki olsa daha mantıklı
Ben sperm sayısında problem olmasa piki gördükten sonra 3 günü değerlendiririmde
Şimdi pik olunca olsun diyorum ama çatlama öenmli sanırım, kafam karıstı şimdi

Valla ben bi senedir hiç kullanmadım ovulasyon bi senedir istiyoruz bebek
Bende hiç bi problem çıkmadı hormonlar rahim filmi dahil
Eşimdede elle muayene etmeden önce sperm sayısını görünce yeterli doğal yoldan gebelik için dedi doktor muayeneden sonra varikosel olduğunu anladı
Yani sperm öyle asırı düşük değil
Buna rağmen olmadı bi senedir
Bende buna bağladım kendimce yumurtlama günü diye düşünüp üst üste ilişki
Zaten bu ay gördüm 14 ünde yumurtlamıyomusum
Ee o arada biz zaten az olan spermi üst üste ilişkide dahada sıkıntıya sokuyoruz
Yumurtlamada düşündüğümüz gibi denk gelmeyince olmuyo yani olmadı bi senedir
Ne bilim valla kendimce bişeyler yapmaya çalısıyorum işte işin aslı

Nasip işi ne bilim hakkınızda hayırlısı inşallah en kısa zamanda herkes istediği gibi sonuç alır biz pes etmicez eşlere keçi boynuzu artı gıdalar falan vericez nasibimiz ne zamansa o zaman da olur inşallah üzülme desemde biliyorm elinde değil. bizdede 2 yıldır birşey olmuyor bende sen gibi elimden geleni yapıyorum olmazsa bile ilerde keşke şunuda yapsaydım diyeceğim hiçbir şey kalmasın vicdanım rahat olsun istiyorum ben uğraştım rabbim nasip etmedi derim. Pes etmek Yok ama

Varikosel den bizde süpheleniyoruz bi belirtisi var mıydı ve tedavi süreci nasıldı?

Varikosel den bizde süpheleniyoruz bi belirtisi var mıydı ve tedavi süreci nasıldı?
Eşiniz hiç sperm testi verdi mi? Değerleri nasıldı? Testten sonra mı varikoselden şüphelendiniz? Çok soru sordum kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…