Pik gününü beklerken eşinize kuru incir, fındık, ceviz, badem yedirin. Hadi bakalım, güzel haberlerinizi bekliyoruzÖyle yapim o zaman
Bugünüde es geçip yarın bi bakayım
Bikaç gün üst üste ilişki olmuyo malesef bizde eşimde varikosel var sperm sayısı biraz sıkıntılı
En doğru günü değerlendirelim diyorum en azından
Teşekkürler fikir içinde
Ah bide sabredebilsekAdet günün geçtikten sonra yap canım idrar testini, çünkü Beta hcg hormonunun idrara geçmesi zaman alıyor. Belki erken gebelik testlerinin hassasiyeti daha fazla olduğu için çıkabilir ama onların da güvenirliği %100 diil. Eğer herhangi bi rahatsızlığın yoksa adet gününü beklemek en güvenilir yöntem ve adet gecikmesi en güçlü belirti
Bizdede varikosel var sperm sayısı değilde sperm lerde anormallik var eşimede fındık fıstık tüketin dediler. Ben hiç ovülasyn testlerini kullanmıyorum. İki günde bir ilişki oluyor acaba doğru mu o şekilde yoksa takip edeyim mi bilemedimÖyle yapim o zaman
Bikaç gün üst üste ilişki olmuyo malesef bizde eşimde varikosel var sperm sayısı biraz sıkıntılı
Teşekkürler fikir içinde
01.10 - @jnci
01.10- @bade123567
01.10- @Nurcaner66
01.10-cukulatam
02.10- @halabirumutvar
Kızlar tekrar etiketliyorum güncelleme için son durum nedir
Canim pik gibi aslında ama yarında devam etmelisin diğer beyaz olan test kafamı karıştırdıKızlar sizce pik mi ?
Yumurtlamadan 17 gün sonra net sonuç diyorlar ❣Kızlar yumurtlamadan sonra kacıncı gün en erken öğrenebiliriz gebeliği normal testler ile bugun yumurtlamanın 9. Günü dayanamadım test yaptım ama cıkmadı olsa cıkar mıydı yoksa erken mi şu an
Peki böyle bir durumda pik günü mü onemli yoksa catlama günü mü sizce ?Öyle yapim o zaman
Teşekkürler fikir içinde
Ovulasyon testini tavsiye ederim hep yumurtlama hem de catlama gününü görebiliyorsunBizdede varikosel var sperm sayısı değilde sperm lerde anormallik var eşimede fındık fıstık tüketin dediler. Ben hiç ovülasyn testlerini kullanmıyorum. İki günde bir ilişki oluyor acaba doğru mu o şekilde yoksa takip edeyim mi bilemedim
İnstagramda sayfası olan birgebeningunlugu diye biri var onun testlerinden ben cok memnun kaldım tavsiye ederimovulasyon testi hangisini önerirsiniz ben artı med almıştım her gün silik gösterdi 2. çizgiyi bozuk mu acaba dedim, bir de adete 1 hafta var başka kontrol için hastaneye gitmiştim dün beta hcg de yaptırdım 0.001 çıktı korunmasız ilşkidn kaç gün sonra beta bakmak gerek bilen var mı 4 gün sonra test yapmış oldum
Yedirmez miyimmPik gününü beklerken eşinize kuru incir, fındık, ceviz, badem yedirin. Hadi bakalım, güzel haberlerinizi bekliyoruz
Yani aslında çatlama günü daha önemli aslındaPeki böyle bir durumda pik günü mü onemli yoksa catlama günü mü sizce ?
Valla ben bi senedir hiç kullanmadım ovulasyon bi senedir istiyoruz bebekBizdede varikosel var sperm sayısı değilde sperm lerde anormallik var eşimede fındık fıstık tüketin dediler. Ben hiç ovülasyn testlerini kullanmıyorum. İki günde bir ilişki oluyor acaba doğru mu o şekilde yoksa takip edeyim mi bilemedim
Benim bat 1 ekimdi, testlerim iyice koyulasti❤ Rabbim dileyen herkese nasip etsin
İdrara geçmesi biraz zaman alabilir, adet günün geçince yeniden dene canımAdetime 4 gun var dayanamadim normal gebelik yaptim. Malesef tek cizgi erken mi davrandim acaba
Nasip işi ne bilim hakkınızda hayırlısı inşallah en kısa zamanda herkes istediği gibi sonuç alırValla ben bi senedir hiç kullanmadım ovulasyon bi senedir istiyoruz bebek
Bende hiç bi problem çıkmadı hormonlar rahim filmi dahil
Eşimdede elle muayene etmeden önce sperm sayısını görünce yeterli doğal yoldan gebelik için dedi doktor muayeneden sonra varikosel olduğunu anladı
Yani sperm öyle asırı düşük değil
Buna rağmen olmadı bi senedir
Bende buna bağladım kendimce yumurtlama günü diye düşünüp üst üste ilişki
Zaten bu ay gördüm 14 ünde yumurtlamıyomusum
Ee o arada biz zaten az olan spermi üst üste ilişkide dahada sıkıntıya sokuyoruz
Yumurtlamada düşündüğümüz gibi denk gelmeyince olmuyo yani olmadı bi senedir
Ne bilim valla kendimce bişeyler yapmaya çalısıyorum işte işin aslı
Varikosel den bizde süpheleniyoruz bi belirtisi var mıydı ve tedavi süreci nasıldı?Merhaba arkadaşlar ben de bebek isteyenlerdenim 1 yıllık evliyim halen olmadı eşim varikoselden ameliyat olduNisan ayında bende bir sorun yok çok şükür sizlere şöyle bir sorum var yumurta kalitesini artırmak için napiyorsunuz
Eşiniz hiç sperm testi verdi mi? Değerleri nasıldı? Testten sonra mı varikoselden şüphelendiniz? Çok soru sordum kusura bakmayınVarikosel den bizde süpheleniyoruz bi belirtisi var mıydı ve tedavi süreci nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?