Biz test vermedik bu ay gidicez inşallah eşim kendisi şüphe etmiş damar toplanması var varikosel olabilir dedi 1 yıllık evliyiz çocuk istiyoruz bende tedavi görüyorum çok yoruldum bu gibi şeyler hep umudumu kırıyor mesela 4 gün var bata ama eşim bana öyle şeyler söyleyince umutsuzluğa düştüm o yüzden araştırıyorum soruyorum kusura bakmayınEşiniz hiç sperm testi verdi mi? Değerleri nasıldı? Testten sonra mı varikoselden şüphelendiniz? Çok soru sordum kusura bakmayın
Yok estagfurullah, sormakla çok iyi ediyorsunuz. Ben de merakımdan sordum. Bu hafta açıp YouTube’dan dinledim nasıl bi rahatsızlık olduğunu. Bi kaç şekilde teşhis ediliyormuş, bi tanesi de üroloji doktoru tarafından elle muayene sırasında. Toplumun %10-15’inde görülebiliyormuş.Biz test vermedik bu ay gidicez inşallah eşim kendisi şüphe etmiş damar toplanması var varikosel olabilir dedi 1 yıllık evliyiz çocuk istiyoruz bende tedavi görüyorum çok yoruldum bu gibi şeyler hep umudumu kırıyor mesela 4 gün var bata ama eşim bana öyle şeyler söyleyince umutsuzluğa düştüm o yüzden araştırıyorum soruyorum kusura bakmayın
İnşallah bakalım sizde de mi aynı sorun varYok estagfurullah, sormakla çok iyi ediyorsunuz. Ben de merakımdan sordum. Bu hafta açıp YouTube’dan dinledim nasıl bi rahatsızlık olduğunu. Bi kaç şekilde teşhis ediliyormuş, bi tanesi de üroloji doktoru tarafından elle muayene sırasında. Toplumun %10-15’inde görülebiliyormuş.
Hiçbirimizin Umudu kırılmasın. Her şey inanmakla başlarBiz inanalım, gerisi gelir
Şimdilik yok öyle bi şikayetimiz, bu hafta sperm testi verdik, sonucu henüz çıkmadı. Sonucu alınca belli olur. Ben meraktan azıcık okudum nasıl bi şey olduğunu. Yani test çıkmadan nelerle karşılaşabiliriz diye ön hazırlık yaptımİnşallah bakalım sizde de mi aynı sorun var
İnşallah bişey yokturŞimdilik yok öyle bi şikayetimiz, bu hafta sperm testi verdik, sonucu henüz çıkmadı. Sonucu alınca belli olur. Ben meraktan azıcık okudum nasıl bi şey olduğunu. Yani test çıkmadan nelerle karşılaşabiliriz diye ön hazırlık yaptım
Aminİnşallah bişey yoktur
İnşallah canım teşekkür ederimAminÇok teşekkür ederim. Umarım sen de çok yakın zamanda güzel haberler alırsın
Aynen, pes etmek yokNasip işi ne bilim hakkınızda hayırlısı inşallah en kısa zamanda herkes istediği gibi sonuç alırbiz pes etmicez eşlere keçi boynuzu artı gıdalar falan vericez nasibimiz ne zamansa o zaman da olur inşallah üzülme desemde biliyorm elinde değil. bizdede 2 yıldır birşey olmuyor bende sen gibi elimden geleni yapıyorum olmazsa bile ilerde keşke şunuda yapsaydım diyeceğim hiçbir şey kalmasın vicdanım rahat olsun istiyorum ben uğraştım rabbim nasip etmedi derim. Pes etmek Yok ama
Benim eşimde aynn elle muanede görüldü 1 hafta önce Cerrahpaşa infertilitesinde ürolijiye gitti evet varikosel iki taraflı var ama ameliyata gerek yok demiş sadece ilaç vermiş. Ama nette okuyunca da ameliyat şart diolar varikosel için sizin ameliyat oldu muAyrıca varikoseli soran Arkadaslara bilgi olsun
Biz eşime sperm testi yaptırdık, benim kadın doğum doktorum bi yaptıralım demişti
Doğal yolla gebelik olusabilecek kadar ileri hareketli sağlıklı spermler vardı, doktor testi gördüğünde hiç bişeyden şüphelenmedi hatta ürolojiye bile gidip göstermedik nerdeyse iki ay kadar testi, o ara benim işlemlerimi hallettik rahim filmi vs
Hepsi normal çıkınca en son sperm testimizi ürolojiyede gösterelim kafamız rahat olsun dedik, oda değerleri görünce hersey normal dedi
Sonrasında elle muayene yapınca farketti
Dısardan hiç bişey belli değil eşimde yani bizim anlayabilceğimiz boyutta, ama bi taraf dördüncü bi taraf ikinci derece varikosel çıktı
Uzun yazdım kusura bakmayın hakkınızı helal edin, en azından bilgi olsun dedim merak edenlerede
13 ekim test günümMerhaba herkeseAylardır o topic senin bu topic benim ordan oraya sürüklendim ve hep sonunda kırmızı kart gördüm
Ekim ayına postalanmış tüüüüm anne adaylarımızı bekliyorum İnşallaaaah bu ay herkes bebişine kavuşur
Liste için B. A. T (beklenen adet tarihinizi) yazıp benim ismimi de etiketleyebilirseniz sevinirim
O zaman ben açılışı yapıyorum bol gebelerimiz olsun İnşallaaaah
ANNE ADAYLARIMIZIN B. A. T
25.09-@Mcnlrrrr
01.10 - @jnci
01.10- @Nurcaner66
02.10- @halabirumutvar
05.10- @Lebenweise
05.10- @Hafize2511
06.10- @Uzaygemisi35
06.10- @Melegim96
06.10- @Derinee
06.10- @Mls34
06.10- @Random33
06.10- @croiselle
06.10- @aysebasar
06.10- @papatyamm5757
07-10- @Chemteach
07.10- @Ayseee1987
07.10- @busra423
07.10- @Eliff456
08.10- @puhumm
08.10- @umudum58
08.10- @sutlaacc
08.10- @Cerenayan
08.10- @Blacklight
08.10- @Melkircali
08.10- @Cnsnarsist
09.10- @lorenaece
09.10- @Ttn
09.10- @eylulyorgunu
10.10- @Mrvzkn
10.10- @fiona13
10.10- @Hicranii
11.10- @eczhnm
11.10- @Rosang
11.10- @sinemimsi35
11.10- @kizinbiri9
11.10- @Germanteacher
11. 10- @Duruuu
11.10- @Asrindeniz123
12.10- @Zenna
12.10- @Suranurum1
13.10- @Ansumjora
13.10- @Name06
13.10- @deryam03
14.10- @RBA18
14.10- @Asyaa561
15.10- @Rakis
15.10- @sporofit
16.10- @Selinos
16.10-M-Mavera2048
16.10- @Mavissss1
17.10- @medusasli
17.10- @Yektayla88
17.10-Rprnn
18.10- @Nosking
18.10- @Ffbaci
19.10- @zeep
20.10- @gzgzz
20.10- @ciklettt
20.10- @Hapyydayy
20.10- @aralikkizi
20.10- @Hulahula
21.10- @rmseren
21.10- @sedanur4004
21.10- @Arzu1292
21.10- @dryakbas
22.10- @UnikornSaci
24.10- @cicek96
24.10- @Umay1907
25.10- @Ahenfatma
26.10- @lunayko
26.10- @wenebe
26.10- @cukulatam
27.10-nassau
27.10- @Yellowpepper
28.10- @Papatya2208
28.10- @Elysia1
28.10- @ebru2812
28.10- @KelebekkB
29.10- @crn123
29.10- @karadenizkizi1982
29.10- @nurhan2734
30.10- @Dilhansah
31.10- @Cgdmbjk
31.10- @ayse2325
31.10- @kahvetayt
31.10-Chern30
Şöyle ki eşim bir an da yumurtalıklarinda ağrı oldu yatamadı bacaklarını kapatamadi bu böyle birkac gün sürünce gittik hiç bu sebepten bebek olmayacağı aklıma gelmemişti açıkçasıVarikosel den bizde süpheleniyoruz bi belirtisi var mıydı ve tedavi süreci nasıldı?
hayırlı olsun canım ne zamandır deniyodun bişeylet yaptın mı önerilerin var mı
Derecesine göre damar çapına göre değişiyor ya o yüzden gerek görmemiştirBenim eşimde aynn elle muanede görüldü 1 hafta önce Cerrahpaşa infertilitesinde ürolijiye gitti evet varikosel iki taraflı var ama ameliyata gerek yok demiş sadece ilaç vermiş. Ama nette okuyunca da ameliyat şart diolar varikosel için sizin ameliyat oldu mu
Bilgilendirdiğiniz için çook teşekkür ederimAyrıca varikoseli soran Arkadaslara bilgi olsun
Biz eşime sperm testi yaptırdık, benim kadın doğum doktorum bi yaptıralım demişti
Doğal yolla gebelik olusabilecek kadar ileri hareketli sağlıklı spermler vardı, doktor testi gördüğünde hiç bişeyden şüphelenmedi hatta ürolojiye bile gidip göstermedik nerdeyse iki ay kadar testi, o ara benim işlemlerimi hallettik rahim filmi vs
Hepsi normal çıkınca en son sperm testimizi ürolojiyede gösterelim kafamız rahat olsun dedik, oda değerleri görünce hersey normal dedi
Sonrasında elle muayene yapınca farketti
Dısardan hiç bişey belli değil eşimde yani bizim anlayabilceğimiz boyutta, ama bi taraf dördüncü bi taraf ikinci derece varikosel çıktı
Uzun yazdım kusura bakmayın hakkınızı helal edin, en azından bilgi olsun dedim merak edenlerede
Benim eşimde ağrı falan yok Dr muayenesinde belli oluyor deyince bi rahatladım kendisi çok afedersiniz tuvalete gidince görmüş şüphe ediyor üzülüyor falan zaten bende de problem var pko gibi gibi.. ben 28 o 30 yaşında çocuk istiyoruz olmuyo çok yıprandıkŞöyle ki eşim bir an da yumurtalıklarinda ağrı oldu yatamadı bacaklarını kapatamadi bu böyle birkac gün sürünce gittik hiç bu sebepten bebek olmayacağı aklıma gelmemişti açıkçası
Gidince hemen elle muayene yaptı anladı zaten yine usg ile bakıldı damar çapı 3 katına çıkmış genişlemiş geriye kaçırma olunca ameliyat kaçınılmaz oldj bizim için
1 saat sürüyor Max ameliyat ,o gün çıkılabilir daha sonrasına kontrol oluyor zaten verirse vitamin veriyor size tavsiyem şöyle kesinlikle mikrocerrahi yöntemi ile yaptırın yaptiracaksaniz eğer.diğer türlü tekrarlıyormuş yine istediğiniz yerde yardımcı olurum
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki ben de bir senedir çabalıyorum araya varikoselden girince iyileşme zamanı uzadı Allah yardımcımız olsunBenim eşimde ağrı falan yok Dr muayenesinde belli oluyor deyince bi rahatladım kendisi çok afedersiniz tuvalete gidince görmüş şüphe ediyor üzülüyor falan zaten bende de problem var pko gibi gibi.. ben 28 o 30 yaşında çocuk istiyoruz olmuyo çok yıprandık
Çok teşekkür ederimSizi o kadar iyi anlıyorum ki ben de bir senedir çabalıyorum araya varikoselden girince iyileşme zamanı uzadı Allah yardımcımız olsun
Dediğin gibidir teşekürler canımDerecesine göre damar çapına göre değişiyor ya o yüzden gerek görmemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?