• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar geçen ayın başında bi düşük yaşadım ve bugün regl oldum. Doktorlar genel olarak düşükten sonra bir adet beklemek yeterli diyor. Forumda gördüğüm kadarıyla da daha fazla beklemeyip sağlıklı hamilelik yaşayan çok kisi var ne yapmalıyım sizce ?
Bence bekleme doktorlar da Uygun görmüş nasılsa 😻

Kızlar geçen ayın başında bi düşük yaşadım ve bugün regl oldum. Doktorlar genel olarak düşükten sonra bir adet beklemek yeterli diyor. Forumda gördüğüm kadarıyla da daha fazla beklemeyip sağlıklı hamilelik yaşayan çok kisi var ne yapmalıyım sizce ?
Bende haziranda kurtaj oldum. 2 ay bekledik gecen ay olmadi bu ay nasip bakalim. Oksapar igne ecopirin d vitamini ve folikasit kullaniyorum.

Bende haziranda kurtaj oldum. 2 ay bekledik gecen ay olmadi bu ay nasip bakalim. Oksapar igne ecopirin d vitamini ve folikasit kullaniyorum.
Merhabalar siz hamile kalmadan mı kullanıyorsunuz oksaparı bende sizin gibi haziranda ikinci kürtajımı oldum kan pıhtıkasması testim iki genim heterozigot bu yüzden doktorum hamile kalınca iğneye baslarız dedi simdlik sadece bebek aspirini kullanıyorum

Bat 15 ekim şimdiden gebelik belirtileri olabilir mi yoksa ben mi kuruntu yapıyorum ya bilgisi olan var mı?

Ayrıca varikoseli soran Arkadaslara bilgi olsun
Biz eşime sperm testi yaptırdık, benim kadın doğum doktorum bi yaptıralım demişti
Doğal yolla gebelik olusabilecek kadar ileri hareketli sağlıklı spermler vardı, doktor testi gördüğünde hiç bişeyden şüphelenmedi hatta ürolojiye bile gidip göstermedik nerdeyse iki ay kadar testi, o ara benim işlemlerimi hallettik rahim filmi vs
Hepsi normal çıkınca en son sperm testimizi ürolojiyede gösterelim kafamız rahat olsun dedik, oda değerleri görünce hersey normal dedi
Sonrasında elle muayene yapınca farketti
Dısardan hiç bişey belli değil eşimde yani bizim anlayabilceğimiz boyutta, ama bi taraf dördüncü bi taraf ikinci derece varikosel çıktı
Uzun yazdım kusura bakmayın hakkınızı helal edin, en azından bilgi olsun dedim merak edenlerede
Benim eşimde aynn elle muanede görüldü 1 hafta önce Cerrahpaşa infertilitesinde ürolijiye gitti evet varikosel iki taraflı var ama ameliyata gerek yok demiş sadece ilaç vermiş. Ama nette okuyunca da ameliyat şart diolar varikosel için sizin ameliyat oldu mu
Henüz olmadı, biz değerler düşük değil diye bikaç ay kendinmiz deneyelim dedik
Olmassa belki virüste azalırsa o zaman olur en azından diye düşündük

Merhabalar siz hamile kalmadan mı kullanıyorsunuz oksaparı bende sizin gibi haziranda ikinci kürtajımı oldum kan pıhtıkasması testim iki genim heterozigot bu yüzden doktorum hamile kalınca iğneye baslarız dedi simdlik sadece bebek aspirini kullanıyorum
Benimde iki genim heterozigot ama doktorum gebelik oncesi baslamayi uygun gordu. Birgun ecopirin birgun oksapar kullaniyorum.

Az önce yanlış konuya ekleyin dedim 🙊 bat 12 ekim benimde ekler misin 🙋🏻‍♀️

Benimde iki genim heterozigot ama doktorum gebelik oncesi baslamayi uygun gordu. Birgun ecopirin birgun oksapar kullaniyorum.
Ben arastırma hastanesine gittigmde gebe kaldıgımda bile ilaç kullanmana gerek yok demişti şimdi özel kliniği olan bir doktora basladm oda hamile kalınca kullandıracagnı soyledi hangi doktora inanacgmzı ve yol alacagmzı şaşırdık

Back