- 14 Haziran 2023
- 6.384
- 5.206
- 23
Femara/klomen bunlar işte yumurta geliştiren ilaçlarBu na hangi tedavi olumlu sonuç veriyor yani ne kullandınız acaba bende de aynı sorun var da acaba ne yapsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Femara/klomen bunlar işte yumurta geliştiren ilaçlarBu na hangi tedavi olumlu sonuç veriyor yani ne kullandınız acaba bende de aynı sorun var da acaba ne yapsam
Ha tamam canım bende kullanıyorum Allah im şifa etsin bu ay banaFemara/klomen bunlar işte yumurta geliştiren ilaçlar
Amin inşallah canımHa tamam canım bende kullanıyorum Allah im şifa etsin bu ay bana
Kız regl bitti mi ? Ben de sana onu soracaktım, bende bir belirti yok sende var mı diyeKuzular benim sol tarafta kasık ağrıları başladı kıpırtılar varsizler nasılsınız?
Ay dün bitti. İki aydır benim regl kısa sürüyor normalde 5-6 gün olurdu ama iki aydyr 3 gün oluyor. Hafiften sol kasık ağrısı da başladıKız regl bitti mi ? Ben de sana onu soracaktım, bende bir belirti yok sende var mı diye
Benimkini de kısalttı ve azalttı ya benim de bitti çalışmalara devam ama bende bi batma etme belirti yok. İlişki sırasında yine sızlamalar sancılar olacak mı bakıcaz bakalımAy dün bitti. İki aydır benim regl kısa sürüyor normalde 5-6 gün olurdu ama iki aydyr 3 gün oluyor. Hafiften sol kasık ağrısı da başladı
Benimki de çok nadir oluyor arada kasılma gibi bir de ben günde 3 tane alıyorum belki oyüzdendirBenimkini de kısalttı ve azalttı ya benim de bitti çalışmalara devam ama bende bi batma etme belirti yok. İlişki sırasında yine sızlamalar sancılar olacak mı bakıcaz bakalım
Aa doktor günde 3 mü dedii bana sabah akşamBenimki de çok nadir oluyor arada kasılma gibi bir de ben günde 3 tane alıyorum belki oyüzdendir
Benimde klomenden sonra bu sefer femara ilk kullanışım 3. Günüm 5 gün kullanıp gonalf kullanıcam sizde femaranın belirtisi oldu mu?Selam kızlar ben de femaraya 3. Kez başladım, umarım bu ay sonuç alırız 2 kullanımımda da yumurtam güzel büyüdü iğnesiz çatladı bi sonuç elde edemedik ama sonuç alacağız inanaıyorum adetin 5. Günü başladım yarın 9. Günüm son 2 dozu kullanıcam çarşamba günü de kontrolüm var
Hayır ben herhangi bir belirti yaşamıyorum sizde ne oluyor?Benimde klomenden sonra bu sefer femara ilk kullanışım 3. Günüm 5 gün kullanıp gonalf kullanıcam sizde femaranın belirtisi oldu mu?
bende hiç bir belirti yok ilaçta son günüm bugün :)Kuzular benim sol tarafta kasık ağrıları başladı kıpırtılar varsizler nasılsınız?
Seni adetin kaçıncı günü başlattı da bitmedi adetin? Sonrasında birşey kullanacak mısın femara bitince ?Ay benim bugün son gün hapın aksam içicem tamamdır yani. Bir belirtim yok ama adetim de bitmedi henüz kahverengi lekelenme şeklinde devam ediyorrr
benim 4. gün basladık. Bugün adetim 8. günü lekelenme sekline devam ediyor işte. Benim bi kaç aydır uzun sürüyor zaten reglim. Yok bir sey demedi persembe kontrole gideceğim bakacak yumurtalara ona göre iğne olacağım sanırımSeni adetin kaçıncı günü başlattı da bitmedi adetin? Sonrasında birşey kullanacak mısın femara bitince ?
Kuzum görmemişim yazdığını ya iki gündür çok meşguldüm. Evet günde 3 dedi canım doktor çünkü daha önce günde 2 kullanışımda geç büyüdü yumurtalarım oyüzdenAa doktor günde 3 mü dedii bana sabah akşam
Benimde bugün son günüm. İlacın 2.günü adetin 4.günü oluyor şefaf uzayan akıntı geldi afedersin çok fazlaydı. Çok fazla da kasık ağrım vardı ogün. İlacı kullanırken yumurtlamış olamam değil mi bir fikrin var mıbende hiç bir belirti yok ilaçta son günüm bugün :)