Bende bugün aşılama yaptırdım canım inşallah hayırlı haberler alalım. Sende hiç canını sıkma o kırmızıları göremeyenlerde varmışBende çarşamba günü gidecem canım bende heyecanlıyım yeni ay yeni umutlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bugün aşılama yaptırdım canım inşallah hayırlı haberler alalım. Sende hiç canını sıkma o kırmızıları göremeyenlerde varmışBende çarşamba günü gidecem canım bende heyecanlıyım yeni ay yeni umutlar
Haklısın canım üzüldüm baya ama yine de regl olabiliyorum şansım her zaman var sadece zamanını bekliyor buna da şükür. Bende doktoruma aşılamayı soracam onaylarsa yapmak istiyorum. İnşallah hayırlısıyla pozitif olur sonucun canımBende bugün aşılama yaptırdım canım inşallah hayırlı haberler alalım. Sende hiç canını sıkma o kırmızıları göremeyenlerde varmış
İnşallah canım allah hakkımızda en hayırlısını en güzelini kolaylıkla nasip etsin inşallahHaklısın canım üzüldüm baya ama yine de regl olabiliyorum şansım her zaman var sadece zamanını bekliyor buna da şükür. Bende doktoruma aşılamayı soracam onaylarsa yapmak istiyorum. İnşallah hayırlısıyla pozitif olur sonucun canım
Amin canım inşallahİnşallah canım allah hakkımızda en hayırlısını en güzelini kolaylıkla nasip etsin inşallah
İnşallah görmeyecek olanlardan olurum bende.Bende bugün aşılama yaptırdım canım inşallah hayırlı haberler alalım. Sende hiç canını sıkma o kırmızıları göremeyenlerde varmış
Hayırlı haberlerle inşallahBende bugün aşılama yaptırdım canım inşallah hayırlı haberler alalım. Sende hiç canını sıkma o kırmızıları göremeyenlerde varmış
Kız ben o anlamda dememiştim ama inşallah pozitif sonuçalr alıp da görmeyenlerden olursunİnşallah görmeyecek olanlardan olurum bende.
Çatlatma iğnesi 3. Günüm ilki olmadı bu ikinci bilemiyorum. hep umutsuz hep umutluyum. Umutlu olmaya korkuyorum ya olmazsa diye .
İnşallah inşallah. Ne anlamda dedin ki :) hahha anlayamadım :))))Kız ben o anlamda dememiştim ama inşallah pozitif sonuçalr alıp da görmeyenlerden olursun
Ya arkadaş kırmızıları gördüm felan diyince bizim bi akrabamız ilaçla dahi adet olmuyormuş yumurtalık hiç çalışmıyormuş o açıdan demiştim ama olsun senin bakış açında güzeldiİnşallah inşallah. Ne anlamda dedin ki :) hahha anlayamadım :))))
Hahha ben de tam tersi.d hayırlısı olsun hihiYa arkadaş kırmızıları gördüm felan diyince bizim bi akrabamız ilaçla dahi adet olmuyormuş yumurtalık hiç çalışmıyormuş o açıdan demiştim ama olsun senin bakış açında güzeldi
Umudunu kaybetme,Kızlar 16 ekimde yumurtamın iyi durumda olduğunu ve çatlamak üzere olduğunu söylemişti doktorum. Bugün iki hafta gecmis oluyor üstünden sabah test yaptım negatif :/ umudum tamamen gidiyor
Belki olmaz :)Benimde duphaston bugün bitti. Yarın regl günüm gösteriyor biraz kasık ağrım var . Sanırım regl olacağım
Umarım .. ama bu hisler çok tanıdıkBelki olmaz :)
Ah ah arkadaşım biliyorum. O tanıdık bana da gelmeye başladı şuanUmarım .. ama bu hisler çok tanıdık
Hadi hayırlısı o zman hakkimizda yoruluyorum artık gerçektenAh ah arkadaşım biliyorum. O tanıdık bana da gelmeye başladı şuan
hadi güzel haberler verinde güne güzel başlayalım kızlar :)Benimde duphaston bugün bitti. Yarın regl günüm gösteriyor biraz kasık ağrım var . Sanırım regl olacağım
Gunaydinnnn . Tık yok bende bekliyorum kurbanlık koyun gibihadi güzel haberler verinde güne güzel başlayalım kızlar :)
çokda düşünüp anıp çağırmayın boşver gelmesin keşke de hayırlı haberler duyalım :)Gunaydinnnn . Tık yok bende bekliyorum kurbanlık koyun gibi