- 6 Ekim 2024
- 253
- 68
- 30
Bugün sonuçlarımız pozitif olur inşallahDuramadım yaptım negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün sonuçlarımız pozitif olur inşallahDuramadım yaptım negatif
Bugünde negatif maalesef. Dün duphaston bitti 2 güne adet olurum kesin. Sen test yaptın mı canımBugün sonuçlarımız pozitif olur inşallah
İnşallah çok güzel geçer canım pozitifi görürsünkızlar günaydın umarım güzel haberler alırsın bizleride mutlu edersiniz :) benim de pazartesi aşılamam yapılacak 2 yumurtam gelişmiş :)
moral bozmayın az önce doktorun yanından geldim bi kadına tüp bebek yapmışlar bugün 14. günüymüş idrarda negatif çıkmış kan ver dedi doktor hanım kız kanı bi verdi 101 çıktı betası :)Bugünde negatif maalesef. Dün duphaston bitti 2 güne adet olurum kesin. Sen test yaptın mı canım
Ben bugün çatlatma iğnesi oldum. Salı duphaston başlayacağım. İlk çatlatma iğnesi negatifti bilemiyorum. Hayırlısı olur inşallahBugünde negatif maalesef. Dün duphaston bitti 2 güne adet olurum kesin. Sen test yaptın mı canım
Yaaaa:)moral bozmayın az önce doktorun yanından geldim bi kadına tüp bebek yapmışlar bugün 14. günüymüş idrarda negatif çıkmış kan ver dedi doktor hanım kız kanı bi verdi 101 çıktı betası :)
Ay valla mı testlere güven yok gerçektenmoral bozmayın az önce doktorun yanından geldim bi kadına tüp bebek yapmışlar bugün 14. günüymüş idrarda negatif çıkmış kan ver dedi doktor hanım kız kanı bi verdi 101 çıktı betası :)
İnşallah hayırlısı olur kuzumBen bugün çatlatma iğnesi oldum. Salı duphaston başlayacağım. İlk çatlatma iğnesi negatifti bilemiyorum. Hayırlısı olur inşallah
BENİMDE ÖYLE OLMUŞTU SABAH İŞE GELİRKEN TEST YAPMIŞTIM YOKTU HASTANEYE GELİNCE KAN VERDİM 137 ÇIKMIŞTI CANIMAy valla mı testlere güven yok gerçekten
Ama testte çıkabilmesi için belirli bir değerin üzerine çıkması lazım. 14 ve 16 bekle sen :)Ay valla mı testlere güven yok gerçekten
Çok iyi yaBENİMDE ÖYLE OLMUŞTU SABAH İŞE GELİRKEN TEST YAPMIŞTIM YOKTU HASTANEYE GELİNCE KAN VERDİM 137 ÇIKMIŞTI CANIM
Aynen biraz bekliyim ben yaptığım testte hassa bir test değil zatenAma testte çıkabilmesi için belirli bir değerin üzerine çıkması lazım. 14 ve 16 bekle sen :)
Çatlatma iğnesimi oldunuz.Kızlar doktorum Çarşambadan itibaren 5 6 gün üst üste ilişki demişti ya bende çarşambadan itibaren ovulasyon testi yapıyorum ve bugün öyle köyü çıktı ki şaşırdım çünkü hiç pozitif görmemiştim umarım daha güzel haber alırız. Bu mutluluğumu da sizinle paylaşmak istedim Eki Görüntüle 3494778
Hayır ne çatlatma iğnesi ne dupaston verdi DoktorumÇatlatma iğnesimi oldunuz.
Çok iyi arkadaşım maşallah. Pik görmüşsün. Bu yumurtlama demek. Yani 24 saatin var yarında test yaptığında eğer silik çıkarsa çatlama olmuş demektir. Yani ilişki gerekiyorHayır ne çatlatma iğnesi ne dupaston verdi Doktorum
Ay evet Canım ilk defa gördüm öyle mutlu oldum ki çok şükür Rabbime evet evet değerlendiriyoruz Bu sefer mutlu haberi alacağım inanıyorumÇok iyi arkadaşım maşallah. Pik görmüşsün. Bu yumurtlama demek. Yani 24 saatin var yarında test yaptığında eğer silik çıkarsa çatlama olmuş demektir. Yani ilişki gerekiyor
İnşallah. Bol bol balık ye:) yumurta ye . Ceviz tüket iyi bir haber bekliyorum senden hepinizden inşallah. Eşin soda içsinAy evet Canım ilk defa gördüm öyle mutlu oldum ki çok şükür Rabbime evet evet değerlendiriyoruz Bu sefer mutlu haberi alacağım inanıyorum