İnşallahçokda düşünüp anıp çağırmayın boşver gelmesin keşke de hayırlı haberler duyalım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahçokda düşünüp anıp çağırmayın boşver gelmesin keşke de hayırlı haberler duyalım :)
Vaktini bekliyordur. Umudumuz yoruldu evet. Ama güzel düşünelim güzellikleri çağıralım daha iyi olsun inşallahHadi hayırlısı o zman hakkimizda yoruluyorum artık gerçekten
Hep beraber güzel haberler alırız inşallahVaktini bekliyordur. Umudumuz yoruldu evet. Ama güzel düşünelim güzellikleri çağıralım daha iyi olsun inşallah
Merhaba emin olmak istediğinizde en az 3-4 gün ovulasyon testi yapabilirsiniz. Doktor çatlatma iğnesi vermemiş miydi . Herkese vermeyebiliyorlarmis. Bana da vermediArkadaşlar bu ay ben de femara kullandım sanırım adetin hemen arkasına yumurtladım ama akıntım olmadı normalde olurdu acaba yumurta çatlamadı mı ki
İnşallah pozitif olur. Bir belirtin var mı?Kızlar merhaba durumlar nasıl var mı haberleriniz. Benim reglim 3 gün gecikti test yaptım ama negatif çıktı
Benimde o civarlardaydı korkmayın 2 güne 2 kat artarsa hiç sıkıntı olmaz inşallah sağlıklı ilerler dualarım sizinleKızlarrrrrr kan verdim değerim 19.51 çıktı çok korkuyorum bu değer düşük mü sizce yine kimyasal gebelik olur mu
Çok teşekkür ederim klomenle kaldığımda yoğun kanamam oldu diye gitmiştim kimyasal gebelik demişti şimdi çok korkuyorum yine aynısı olur diyeBenimde o civarlardaydı korkmayın 2 güne 2 kat artarsa hiç sıkıntı olmaz inşallah sağlıklı ilerler dualarım sizinle
Çok tebrik ederim sağlıkla gelsin inşAllah kaçtı değerin kaç gün gecikmeyle kaç çıkmıştıKizlar merhaba femara kullandım bende Eylül ayında ve ovitrelle vurup aşılama olmuştum şuan gebeyim çok şükür. Sizlere umut olmak için yazmak istedim. Allah tüm isteyen herkese nasip etsin dualarım sizinle
İnşallah olmaz dua edin 2 güne 1 kan verin yükselişi kontrol edin doktorunuz zqten kan isteyecektirÇok teşekkür ederim klomenle kaldığımda yoğun kanamam oldu diye gitmiştim kimyasal gebelik demişti şimdi çok korkuyorum yine aynısı olur diye
Benim 18 civarıydı sanırım gecikmem olmamıştı reglme 3 gün falan vardı sanırım ama sonra artarak devam etti 3 kere 2 gün arayla kan verdim daha sonra 4 gün sonra istedi kanı 800 lü degerlere yükselmisti bir daha beta bakmadilarÇok tebrik ederim sağlıkla gelsin inşAllah kaçtı değerin kaç gün gecikmeyle kaç çıkmıştı
Ben en son 30 eylülde regl olmuştum ama düzensiz zaten femara falan kullandığım için oluyordum reglBenim 18 civarıydı sanırım gecikmem olmamıştı reglme 3 gün falan vardı sanırım ama sonra artarak devam etti 3 kere 2 gün arayla kan verdim daha sonra 4 gün sonra istedi kanı 800 lü degerlere yükselmisti bir daha beta bakmadilar
Benimde son zamanlarda duzensizlesmisti hatta aşılama öncesi ay duphaston kullanarak regl olmuştum doktorlar değerin düşük olması önemli değil düzenli artması önemli diyor zaten sizinde umarım düzenli artar ben keseyi ve bebeği gördüm geçen hafta size de nasip olur inşallahBen en son 30 eylülde regl olmuştum ama düzensiz zaten femara falan kullandığım için oluyordum regl
İnşallah canım benim verdiğin cevapların için de teşekkür ederm sağlıkla gelsin bebeğin inşAllahBenimde son zamanlarda duzensizlesmisti hatta aşılama öncesi ay duphaston kullanarak regl olmuştum doktorlar değerin düşük olması önemli değil düzenli artması önemli diyor zaten sizinde umarım düzenli artar ben keseyi ve bebeği gördüm geçen hafta size de nasip olur inşallah
Aslında sadece karnım ağrıyor kaşığım bide. Yani 3 gündür sanki regl olmuşum gibi ağrı çekiyorum.İnşallah pozitif olur. Bir belirtin var mı?
Hayır benim miğde bulantım hiç olmadı henüz şuan 7 haftalık halsizlik dışında hiç belirtim yok test yapmadan öncede sadece bel ağrım vardıİnşallah canım benim verdiğin cevapların için de teşekkür ederm sağlıkla gelsin bebeğin inşAllah
Ne kadarlık senin suan o zaman varmı mide bulantısı kusma :) benim psikolojik midem bulanmaya başladı hahaha
İnşallah değerin hemen yükselir de güzel bı haber alırızKızlarrrrrr kan verdim değerim 19.51 çıktı çok korkuyorum bu değer düşük mü sizce yine kimyasal gebelik olur mu