- 24 Kasım 2023
- 1.071
- 223
inşAllah canım benim darısı isteyen herkese inşAllahİnşallah değerin hemen yükselir de güzel bı haber alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşAllah canım benim darısı isteyen herkese inşAllahİnşallah değerin hemen yükselir de güzel bı haber alırız
Benimde bel ağrım var bir kaç gündürHayır benim miğde bulantım hiç olmadı henüz şuan 7 haftalık halsizlik dışında hiç belirtim yok test yapmadan öncede sadece bel ağrım vardı
Çok sevindim sizin adınıza sağlikli , huzurlu bı hamilelik olur inşallah .Kizlar merhaba femara kullandım bende Eylül ayında ve ovitrelle vurup aşılama olmuştum şuan gebeyim çok şükür. Sizlere umut olmak için yazmak istedim. Allah tüm isteyen herkese nasip etsin dualarım sizinle
Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere inşallah çok dua ediyorumÇok sevindim sizin adınıza sağlikli , huzurlu bı hamilelik olur inşallah .
Evet benim belirgin belirtim o oldu sadece hala da başka belirtim yok dediğim gibi . Sağlıklı bir hamilelik geçiririz inşallah siz de yakın zamanda bebeğinizi görürsünüz inşallahBenimde bel ağrım var bir kaç gündür
Amin amin amininşAllah canım benim darısı isteyen herkese inşAllah
Sağlıcakla ilerlesin canım hayırlı olsunBenimde bel ağrım var bir kaç gündür
Coook teşekkür ederim canım bebimSağlıcakla ilerlesin canım hayırlı olsun
Bu grubun ilk gebesisin inşallah darısı diğer herkesin başınaCoook teşekkür ederim canım bebim
inşAllah canım benim öyle mutluyum ki rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsinBu grubun ilk gebesisin inşallah darısı diğer herkesin başına
Amin canım inşallah kucağına aldığın günleride görürüz. Gelişmelerder haberdar etinşAllah canım benim öyle mutluyum ki rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin
TabikiAmin canım inşallah kucağına aldığın günleride görürüz. Gelişmelerder haberdar et
Yok canım bana da vermedi adete son 10 günüm kaldı küp gibi şişim beklemedeyiz bakalımMerhaba emin olmak istediğinizde en az 3-4 gün ovulasyon testi yapabilirsiniz. Doktor çatlatma iğnesi vermemiş miydi . Herkese vermeyebiliyorlarmis. Bana da vermedi
Aynen sen başı çekersin inşallah devamı gelirinşAllah canım benim öyle mutluyum ki rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin
Hadi hayırlısı o zman bekleyelim içimizi ferah tutalımYok canım bana da vermedi adete son 10 günüm kaldı küp gibi şişim beklemedeyiz bakalım
Aynen öyle Allah herkese kolayını hayırlısını nasip etsinHadi hayırlısı o zman bekleyelim içimizi ferah tutalım
Ay hayırlı uğurlu olsun ilk denememiydi. Bana da umut olur :))))Kizlar merhaba femara kullandım bende Eylül ayında ve ovitrelle vurup aşılama olmuştum şuan gebeyim çok şükür. Sizlere umut olmak için yazmak istedim. Allah tüm isteyen herkese nasip etsin dualarım sizinle
Olsun üzülmek yok Rabbim ummadığın zamanda çiçekler açtıracak kalbindeBen elendim kızlar , reglim 4 gün gecikmisti . Ama regl oldum... Kalan sağlara başarılar dilerim
İnşallah . Kimsenin umudu kaybolmasın. Allah hayırlı evlatlara , hayırlı anneler olabilmemizi nasip etsinOlsun üzülmek yok Rabbim ummadığın zamanda çiçekler açtıracak kalbinde