- 9 Ekim 2024
- 116
- 50
- 40
-
- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
Beraber aynı gün olmuşuz transfer 16 EkimAramızda bir gün varbende 16 sında olacağım transferi. 11 ekimde rahim kalınlığı 8 mm küsürdü.
Bende perdeden dolayı histereskopi olmuştum. Hiç stres yapmayın bu dönemde kendinize iyi gelecek şeyler ile uğraşın moraliniz yerinde olsun gerisi Allahın izniyle gelir inşallahkaç adet transfer edilecek ?
BendeBen daha dün transfer oldum canım
Güzel sonuçlar almanız nasip olsun inşallahhBeraber aynı gün olmuşuz transfer 16 Ekim
Üçüncü gün iki transferGüzel sonuçlar almanız nasip olsun inşallahhkaç embriyo transfer edildi
Benimde 5. Gün tek embriyo güzel sonuçlar alırız inşallah kendimi çok dinlememeye belirti aramamaya çalışıcağım ama pek imkanı yok gibiÜçüncü gün iki transfer
Bende özellikle çift embriyo istedim ama doktorum tek te ısrarcı yaştan dolayı sanırım sizin yaşınız kaçtıSağol canım, ilk deneme dondurulmuş 5. Gün çift embriyo
İnşallah bebişiniz sizinledirBenim 3. Denemem dün omdu daha transferim 5.gün tek embriyo transfer edildi test günüm 28 inde ama nasıl bekleyecem bilmiyorum tutunur inşallah❤
Amannn yatıp dinlenelim birazda tadını çıkarmalı aslında bu uyuşuk günlerimizinİnşallah
Ağrılı olmuyor can acıtan bir işlem değil. Sonrasında en fazla regl sancısı kadar oluyor. Hiç olmayanlarda var . Bir kaç gün yatıp dinleneceğiz bakalım :)
29 yaşındayım, doktorum biri tutmazsa diğeri tutsun diye öyle dondurulmasını istiyormuş. Ben transferden önce çift istemiyorum deyince çözüldükten sonra birini geri dondururuz demişti ama kalitesi düşmüş onu da transfer ettiBende özellikle çift embriyo istedim ama doktorum tek te ısrarcı yaştan dolayı sanırım sizin yaşınız kaçtı
Benim ilk transferim transfer öncesi drum beni embriyoloji odasına götürüp ekranda gösterdi minigimiKullandığın ilaçlardan dolayı da belirti yaşayabilirsn demişti bir tanıdıgım
Ben de dinlemiyorum ilkinde çok dinledim aman olmazsa gene denerim :)
Amin canım inşallah tek embriyo beşinci gün orta kaliteGüzel sonuçlar almanız nasip olsun inşallahhkaç embriyo transfer edildi
Amin canım inşallah nasıl geçti kaç embriyo kalitesi neGünaydın hanimlar Bende dün transfer oldum test tarihim 28 Ekim o güne kadar belirti aramayacağım dedim ama saniyesinde başladım... Allahim cümlemize pozitif sonuçlar almayı nasip etsin insallah
Hadi hayırlısı olsun canım Allah emeklerimizi zayi etmesin inşallah29 yaşındayım, doktorum biri tutmazsa diğeri tutsun diye öyle dondurulmasını istiyormuş. Ben transferden önce çift istemiyorum deyince çözüldükten sonra birini geri dondururuz demişti ama kalitesi düşmüş onu da transfer etti
Evet. Bir önceki denememde başka bir merkezde tabi. çift embriyo transfer edildi 24 haftalıkken 3-4 cm açılma oldu erken doğum yaptım. Şimdi ki transferde tek embriyo transfer edicem dedi rahmin ikiz bebeği kaldırmaz dedi.İnşallah bebişiniz sizinledir3. Transferde neden tek embriyo transfer edildi doktor bununla ilgili bir bilgi verdi mi
Sağol canım, aminHadi hayırlısı olsun canım Allah emeklerimizi zayi etmesin inşallah
Benimde tek transfer olacak ama 2 embriyomu tek tüpte dondurmuşlar diğerinin kalitesi düşer mi29 yaşındayım, doktorum biri tutmazsa diğeri tutsun diye öyle dondurulmasını istiyormuş. Ben transferden önce çift istemiyorum deyince çözüldükten sonra birini geri dondururuz demişti ama kalitesi düşmüş onu da transfer etti