-
- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
Sağlıkla güzel haberleri alırsınız inşallah, benimde yaklaşık 10 gün sonra transferim var nasıl gidiyor sizin süreç ağrılı mı transferŞimdi transferi tamamladım
Hepimize nasip olsun dua ediyorum hepimize
Hayırlı olsun kuzum transferin umarım güzel sonuçlar alırsınKızlar salı günü transfer oldu, krem, parfüm ve deodrant kullanabilir miyim?
Yani doktor bununla ilgili bişey söylemedi ama kullanabilirsin bence çok abartmadan . Sadece transfer günü kullanmamız gerekiyorKızlar salı günü transfer oldu, krem, parfüm ve deodrant kullanabilir miyim?
Transferden sonra günler yavaş geçiyorSağlıkla güzel haberleri alırsınız inşallah, benimde yaklaşık 10 gün sonra transferim var nasıl gidiyor sizin süreç ağrılı mı transfer
Ayy hadi güzel haberler alalım inşallah, sizin ilk denemeniz mi ben 28 yaşındayım ilk denemem olacak 5.gün dondurulmuş olarakTransferden sonra günler yavaş geçiyorsüreç ağrılı değil dikkat etmen gerekiyor ani hareketlerden kaçınmalısın yorulmamalısın. Benim kullandığım progestan iğnesi kalçadan sadece onun ağrısını çekiyorum onun dışında heyecanlı bir süreç
Sağol canım, ilk deneme dondurulmuş 5. Gün çift embriyoHayırlı olsun kuzum transferin umarım güzel sonuçlar alırsınkaç embriyo transfer edildi ilk deneme mi
İnşallahSağlıkla güzel haberleri alırsınız inşallah, benimde yaklaşık 10 gün sonra transferim var nasıl gidiyor sizin süreç ağrılı mı transfer
Benim de aynı tarih kan tahlilim var :)Benim 3. Denemem dün omdu daha transferim 5.gün tek embriyo transfer edildi test günüm 28 inde ama nasıl bekleyecem bilmiyorum tutunur inşallah❤
Bitkisel içerikli ürünler tercih edilebilir bana doktor herhangi bir uyarıda bulunmadıKızlar salı günü transfer oldu, krem, parfüm ve deodrant kullanabilir miyim?
Hayırlı olsun canım bende senin durumdayım sigarayı bırakamadım çok üzülüyorumInsallah guzel haberler alirz benimde sali gunu test gunum ama pazar gunu yapayim diyorum( bugun transfer gunu ile beraber 4. Gunum bel ve ara sira kasik agrisi disinda bisey yok. Sigarayi da birakamadim kendine kiziyorum . Ama azalttim (
Güzel sevnçli haberler verelim birbirimize inşallahBenim de aynı tarih kan tahlilim var :)
Sigara yerine kuruyemiş yemeyi deneyebilirbisiniz.Hayırlı olsun canım bende senin durumdayım sigarayı bırakamadım çok üzülüyorum
Çok doğru söylüyorsun canım elimden geldiğince içmemeye çalışıyorumSigara yerine kuruyemiş yemeyi deneyebilirbisiniz.
Bende sigara kullanıyordum ama içmemrk için kendimi oyalıyorum kabak çekirdeği yiyorum kuruyeniş koyuyorum meyve yiyiorum, aklıma sigara geldikçe bişeyler yiyorum yani transferden sonra 1-2 fırt çektim sadece sonra içmedim daha
Gene çok canınız çekiyorsa kendinize sınır koyun günde 1-2 tane için en sevdiğiniz vakitte ötneğin kahvaltıdan sonra akşam yemeğinden sonra vs . Ama içmemeniz çok daha iyi bebişinizin sağlığı açıısndan
İlkinde de yapmamıştım şimdi de yapmam sanırım çift çizgi görünce bitmiyor ki kese oldu mu dolu mu kalp attı mı ohoo :)Güzel sevnçli haberler verelim birbirimize inşallahben kan tahliline kadar dayanamayıp evde yaparım muhtemelen erken gebelik testi
Ben gunde 4_5 iciyorum ama dun cok ictimHayırlı olsun canım bende senin durumdayım sigarayı bırakamadım çok üzülüyorum
Pozitifi görürsünüz inşallah belki bebişlerimiz bırakmamıza vesile olurÇok doğru söylüyorsun canım elimden geldiğince içmemeye çalışıyorum
ben yapmıştım 6-7. Günde hepsinde hepsinin heyecanı başka işte rabbim o yüm heyecanları yaşatsın bu yoldaki tüm annelereİlkinde de yapmamıştım şimdi de yapmam sanırım çift çizgi görünce bitmiyor ki kese oldu mu dolu mu kalp attı mı ohoo :)
Ben daha dün transfer oldum canımBen gunde 4_5 iciyorum ama dun cok ictim( kacinci gundesin
Amin canımPozitifi görürsünüz inşallah belki bebişlerimiz bırakmamıza vesile olur