-
- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
Bir sorun olmamıştır merak etmeyin . Bende yatağa kendim geçtim yavaş yavaş kaya kaya bacaklarım bükülü şekilde 30 dk sonra istediğiniz şekilde yatabilirsiniz dediler. 2 saat hiç kalkmadan yattım. Güzel düşünün lütfen kaçıncı gününüzdesiniz ?transfer masasından yatak alçaktaydı yatağa geçerken sırtımı biraz öne doğru kaldırım, bacaklarımıda alandan çıkarmakta zorlandım ani hareketler yapmak zorunda kaldım, yatağa biraz hızlı indim sıkıntı olmuş mudur? Yatağa geçtikten sonra ayaklarımın olduğu kısmı yukarı kaldırdılar 2 saat hiç kalkmadım.
Amiiinnn sizinde olumlu olur inşallah tek embriyo muİyi akşamlar hanımlar herkesin transferi olumlu olur ve sağlıkla devam eder umarım ben ilk tüp bebek transferimi 12 haziranda olmuştum 6 haftalıkken düşük yaptım bu haftada ayın 14ünde transfer oldum 5. gün embriyosu inşallah olumlu olur.
Transfer günü hariç bugün 3. Günüm pazar günü idrar testi yapmayı düşünüyorumBir sorun olmamıştır merak etmeyin . Bende yatağa kendim geçtim yavaş yavaş kaya kaya bacaklarım bükülü şekilde 30 dk sonra istediğiniz şekilde yatabilirsiniz dediler. 2 saat hiç kalkmadan yattım. Güzel düşünün lütfen kaçıncı gününüzdesiniz ?
İnşallah tutar ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.İyi akşamlar hanımlar herkesin transferi olumlu olur ve sağlıkla devam eder umarım ben ilk tüp bebek transferimi 12 haziranda olmuştum 6 haftalıkken düşük yaptım bu haftada ayın 14ünde transfer oldum 5. gün embriyosu inşallah olumlu olur.
Hayırlı olsun canım ama biraz erken değil mi test için bence biraz daha bekle üzülmemen için söylüyorumTransfer günü hariç bugün 3. Günüm pazar günü idrar testi yapmayı düşünüyorum
İyi akşamlar canım merhaba ben de ayın 14'ünde transfer oldum aynı gün olmuşuz hayırlısı olsun diyelim süreçlerimizi birbirimizle paylaşalım inşallah sevinçlerimizi paylaşırız kendini nasıl hissediyorsun 5 günİyi akşamlar hanımlar herkesin transferi olumlu olur ve sağlıkla devam eder umarım ben ilk tüp bebek transferimi 12 haziranda olmuştum 6 haftalıkken düşük yaptım bu haftada ayın 14ünde transfer oldum 5. gün embriyosu inşallah olumlu olur.
Amin inşallah evet tek embriyoAmiiinnn sizinde olumlu olur inşallah tek embriyo mu
Amin inşallah Kullandığım ilaçlar vs. Aynı sadece pıhtılaşma testleri ve kromozom testi yaptılar herhangibir sorun çıkmadıİnşallah tutar ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.
2. Transfer döneminizde ilkinden farklı bir tedavi uyguladılar mı?
İyi akşamlarr ilk transferimse yerleşme kanamam olmuştu 2 gün sadece kahverengi şeklinde bu ikinci transferimde sadece kasık ağrısı oluyor arada o kdar sizde var mı belirti haberleşelim benim 26sında test günüİyi akşamlar canım merhaba ben de ayın 14'ünde transfer oldum aynı gün olmuşuz hayırlısı olsun diyelim süreçlerimizi birbirimizle paylaşalım inşallah sevinçlerimizi paylaşırız kendini nasıl hissediyorsun 5 gün
Var mı belirti falan ağrımlnsızın
Benim de ara ara soluma ve ağrı oluyor ama böyle oluyor geçiyor sanki orada bir doluluk varmış gibi bazen bu ağrı belime doğru gidiyor kuyruk sokumuma doğru bir ağrı oluyor başka da bir şey yok galiba ya ha bir de göğüslerim çok acıyor inceden bir sızılıyor içeriden acıyor bazen dokunamıyorum bazen bir şey yokmuş gibi oluyorİyi akşamlarr ilk transferimse yerleşme kanamam olmuştu 2 gün sadece kahverengi şeklinde bu ikinci transferimde sadece kasık ağrısı oluyor arada o kdar sizde var mı belirti haberleşelim benim 26sında test günü
En iyisi belirti aramamak bence hadi hayırlısı diyelim herkes için iyisi olsunBenim de ara ara soluma ve ağrı oluyor ama böyle oluyor geçiyor sanki orada bir doluluk varmış gibi bazen bu ağrı belime doğru gidiyor kuyruk sokumuma doğru bir ağrı oluyor başka da bir şey yok galiba ya ha bir de göğüslerim çok acıyor inceden bir sızılıyor içeriden acıyor bazen dokunamıyorum bazen bir şey yokmuş gibi oluyor
Hakkımızda hayırlısı olsun en kolayından nasip etsin inşallahmerhaba benim de transfer 31 ekimde olacak dendi pcostan dolayı 2 adet görülmem istenmişti son adetimi de gördüm ayın 23ünde değerlerime bakılacak duruma göre olacak sanırım kasıma bile atabilir. hayırlısı olsun bakalım
Aynen canım belirti aramamak lazım diyorlar ama kendini gösteriyor ne yapalım biz de uydurmuyoruz ya arkadaşını sıfır belirti ile hamile kaldı sadece ince göğsüm ağrıyor demişti o kadar bazılarının vücudu biraz daha hassas oluyor çabuk tepki veriyor Bir de ilaçlardan çok etkilendi vücudumuz ona da tepki veriyorolabilirEn iyisi belirti aramamak bence hadi hayırlısı diyelim herkes için iyisi olsun
Kesinlikte tonla hormon alıyoruz canım inşallah tüm bunlara değer.Aynen canım belirti aramamak lazım diyorlar ama kendini gösteriyor ne yapalım biz de uydurmuyoruz ya arkadaşını sıfır belirti ile hamile kaldı sadece ince göğsüm ağrıyor demişti o kadar bazılarının vücudu biraz daha hassas oluyor çabuk tepki veriyor Bir de ilaçlardan çok etkilendi vücudumuz ona da tepki veriyorolabilir
Merhaba hayırlısı olsun inşallah, benimde ay sonunda transferim olacak hayırlısıyla inşallah, estrofeme başladınız mımerhaba benim de transfer 31 ekimde olacak dendi pcostan dolayı 2 adet görülmem istenmişti son adetimi de gördüm ayın 23ünde değerlerime bakılacak duruma göre olacak sanırım kasıma bile atabilir. hayırlısı olsun bakalım
Yok bir şey olmaz tabi kitransfer masasından yatak alçaktaydı yatağa geçerken sırtımı biraz öne doğru kaldırım, bacaklarımıda alandan çıkarmakta zorlandım ani hareketler yapmak zorunda kaldım, yatağa biraz hızlı indim sıkıntı olmuş mudur? Yatağa geçtikten sonra ayaklarımın olduğu kısmı yukarı kaldırdılar 2 saat hiç kalkmadım.
İçinizi rahat tutun tutunacak ise hiçbir şey engel olamazYok bir şey olmaz tabi ki
Merhaba 16 Ekim transfer çift emriyo üçüncü günSelam canım bende 17 Ekim de dondurulmuş tek transfer olacağım en son 13 ekim de 8mm di rahim Bende 2 hafta once histeroskopi oldum yapisiklikdan dolayi. İnşallah 1 hafta da biraz daha kalinlasir rahim buu konuda stresliyim.