- 13 Ağustos 2024
- 1.204
- 1.854
-
- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
İğne yapmadan önce kapağını açıp yukarı doğru tutun bi iki kez hafifçe vurun boşluk oluştuğunu görürsünüz şırıngayı yavaş yavaş sıkın o hava boşluğu bitene kadar sonra iğnenizi yapın ben havasını o şekilde alıyorum ama yine de morarma oluşuyorNasıl alabiliriz çok acemiyim bu konuda
Akşam iğnemi yaparken bir de bu şekilde deneyeyim.Teşekkür ederim.İğne yapmadan önce kapağını açıp yukarı doğru tutun bi iki kez hafifçe vurun boşluk oluştuğunu görürsünüz şırıngayı yavaş yavaş sıkın o hava boşluğu bitene kadar sonra iğnenizi yapın ben havasını o şekilde alıyorum ama yine de morarma oluşuyoriğneyi yaptıktan sonra ovalamıyorum sadece peceteyle bastırıyorum
O kişiye göre değişiyor canım doktorun nasıl derse o şekilde devam edersinMerhaba kizlar, kan sulandirixi ignesini clexane 4000 doktorunuz test gününe kadar mı kullanın dedi?
Benimde var 5-6 yerde ama her vurduğum yerde yok elimden geldiğince ilacı boşa dökmeden havayı almaya çalışıyorumBen havasını alıyorum yine de morluk oluşuyor
Birşey olmaz Allahın izni ile .Kızlar bugün öğlen kullandığım progestanı kullanmayı unutmuşum bişey olur mu
Senin için uygun yerlerse yap canm ben kola yapamamKızlar kan sulandiriciyi ben birkaç gündür koldan yapıyorum. Sonra bacağa geçmeyi planlıyorum. Zaten göbekten başka iğne yapıyoruz o yüzden farkli yerlere yapmak en iyisi
Birsey olmaz inşallahKızlar bugün öğlen kullandığım progestanı kullanmayı unutmuşum bişey olur mu
Aradım hastaneyi unuttum diye 7 de kullanmıştım gece kullanma artık dediBirsey olmaz inşallah
Hemen kullan bence, akşam kullanacağını gece yatarken kullanırsın
Bugün testi yaptım canm çok şükür pozitif çıktımavibaloncuk canım test yptın mı bugün test günündü :) umarım güzel haberler alırsınız sonuç bekleyen arkadaşlar
Hayırlı olsun sağlıcakla kucaginiza almak nasıp olur inşallah kaçtı acaba beta hcg değerinizBugün testi yaptım canm çok şükür pozitif çıktıAllah kimsenin emeğini boşa vermesin inşallah sağlıkla ilerler kucağımıza alırız inşallah 2 gün sonra tekrar yapacam inşallah iyi olur
Hayırlı olsun sağlımla ilerlesin inşallah. 10. Günün mü kaç ile öğrendinBugün testi yaptım canm çok şükür pozitif çıktıAllah kimsenin emeğini boşa vermesin inşallah sağlıkla ilerler kucağımıza alırız inşallah 2 gün sonra tekrar yapacam inşallah iyi olur
Gözünüz aydınnn çok sevindim sağlıkla ilerler inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbimBugün testi yaptım canm çok şükür pozitif çıktıAllah kimsenin emeğini boşa vermesin inşallah sağlıkla ilerler kucağımıza alırız inşallah 2 gün sonra tekrar yapacam inşallah iyi olur
Hayırlı olsun sağlıcakla kucaginiza almak nasıp olur inşallah kaçtı acaba beta hcg değeriniz
9.gunum 53 çıktı 2 gün sonra tekrarlayacam inşallah sağlıkla ilerler dua edin kızlarHayırlı olsun sağlımla ilerlesin inşallah. 10. Günün mü kaç ile öğrendin
Amin sağol canım Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahGözünüz aydınnn çok sevindim sağlıkla ilerler inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
Amin canım inşallah sağlıkla kucağımıza alıroz allah hepimizin mücadelesini en güzel şekilde sonuçlandırsın9.gunum 53 çıktı 2 gün sonra tekrarlayacam inşallah sağlıkla ilerler dua edin kızlar
Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
9.gunum 53 çıktı 2 gün sonra tekrarlayacam inşallah sağlıkla ilerler dua edin kızlar
Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah