- 5 Ağustos 2016
- 1.064
- 1.407
-
- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
Kullanıyorum hap şeklinde benimki sabah akşam 1 doz alıyorum . Şimdi gittim tuvalete birşey gelmedi peçeteye. Yerleşmedendir belki diyorum .Neden oluyor acabaprogestan kullanıyor musunuz
Gayet iyi duruyor canım maşallahKızlar transferimin 11.günü bugün. 1 adet 5. Gün embriyosu sabah kan verdim 156 cıktı.sizce nasıl bir değer
Çok şükürGayet iyi duruyor canım maşallah
Hayırlı olsunnnnKızlar sonucum 245 çıktı doktorla görüşeceğiz bakalım .
Maşallah cnmÇok şükür9.denemem bu benım
Sizin de gözünüz aydın inşallah allahım tamamına erdirir hepimizin sonuçlarını
Bu yolda emek verenlerin duygularını sanırım en iyi ben anlarım,o kadar cok dua attımki Allaha.sizler de,bu yolda emek veren herkes dualarımdasınız.Maşallah cnmrabbim kucagimizi boş bırakmasın inşallah azmine değer bir pozitif olmuş rabbim arttirsin cnm. Senin için çok sevindim. Bize de dua et. İlk transfer im negatif 2. Opuya hazırlanıyorum
İnşallah cnm benim Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah benim yaş faktörü var oyuzden biraz tedirginim yumurtalar kalitesiz dendi yaş faktörü gosterildiBu yolda emek verenlerin duygularını sanırım en iyi ben anlarım,o kadar cok dua attımki Allaha.sizler de,bu yolda emek veren herkes dualarımdasınız.
Değer sağlıklı bi şekilde ilerler inşallah,o kadar çok hayal kırıklıgı yaşadımki bu yolda umarım geride kalmıstır o günler
Bende 35 yaşındayım. Yumurtam az cıkıyor 1 embriyo oluyor her seferinde. Eşimde de sperm az,derken 9 deneme oldu.İnşallah cnm benim Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah benim yaş faktörü var oyuzden biraz tedirginim yumurtalar kalitesiz dendi yaş faktörü gosterildi
Gözün aydın canım benim inşallah güzel güzel katlanarak artar ve sağlıkla kucağına alırsınKızlar sonucum 245 çıktı doktorla görüşeceğiz bakalım .
Çok güzel duruyor hiiiç değer düşük falan deme 30lar 40lar sağlıkla geldi dünyaya gözlerin aydın önemli olan güzil şekilde 2ye katlamasıKızlar transferimin 11.günü bugün. 1 adet 5. Gün embriyosu sabah kan verdim 156 cıktı.sizce nasıl bir değer
Çok teşekkür ederim insallah sağlıkla devam ederÇok güzel duruyor hiiiç değer düşük falan deme 30lar 40lar sağlıkla geldi dünyaya gözlerin aydın önemli olan güzil şekilde 2ye katlaması
Hayırlı olsun canımKızlar transferimin 11.günü bugün. 1 adet 5. Gün embriyosu sabah kan verdim 156 cıktı.sizce nasıl bir değer
İnşallah sorunsuz şekilde sağlıkla ilerlerDoktor kanama artacak gibi olursa coraspirini kes dedi .
Maşallah cnm sağlıklı ilerlesin cnm. Benim yumurta çok ama kalitesiz denildi yaştan dolayı. İlk opu da 19 yumurta toplandı 8i döllendi en son 2kaldı 3. Gün embriyosuydu tutmadı. Şimdi sil baştan opu olacakBende 35 yaşındayım. Yumurtam az cıkıyor 1 embriyo oluyor her seferinde. Eşimde de sperm az,derken 9 deneme oldu.
Yok hayır 10.günüm bugun,5.gün embriyosu
Allah tamamını erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşÇok şükür9.denemem bu benım
Sizin de gözünüz aydın inşallah allahım tamamına erdirir hepimizin sonuçlarını
Ben embriyolog idil bozkurtun egitimine katıldım yumurta kalitesini artırmak ıcın.önerileri işe yarıyor bence,tüm beslenme seklını düzeltip gereklı vitamınlerı de aldıgınızda yumurta kalitesinde olumlu yansımalarını görebiliyoruz.Maşallah cnm sağlıklı ilerlesin cnm. Benim yumurta çok ama kalitesiz denildi yaştan dolayı. İlk opu da 19 yumurta toplandı 8i döllendi en son 2kaldı 3. Gün embriyosuydu tutmadı. Şimdi sil baştan opu olacak