- 23 Ağustos 2024
- 120
- 84
- 24
-
- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
Rica ederimm inşallah en kısa sürede geçer rahatsızlığınızTeşekkür ederim cevabınız içinbugün biraz kabızlık sorunu oldu, suyu fazla tüketiyorum zaten, hoşaf falan tüketiyordum 2 gündür içmedim ondan oldu galiba
Rica ederimmTeşekkür ederim
Yok henüz yaptırmadım . Test günüm de vereceğim inş .Kan testi yaptınız mı
Hayırlı sonuçlar alırız hepimiz inşallahYok henüz yaptırmadım . Test günüm de vereceğim inş .
İnşallah her gün sabah idrar testini yeniliyorum . Koyulaşma var mı diye . Fena değil koyulaşması . Ama tabi en kesin sonuç kan tahlili olacak . Ara ara karnıma ağrılar giriyorHayırlı sonuçlar alırız hepimiz inşallah
Daha önceden kaybım var 24 haftalık. Rahim ağzı 3-4 cm açılmam oldu hiç ağrım sızım olmadan. Rahim kaslarımın gevşek olduğunu söylemişti. O yüzden tek embriyo transfer etti. 12. Haftada rahim ağzına dikiş atılacakMerhaba neden çoğul gebeliği kaldırmas demişti doktorunuz? Benimde çift rahim dr kaybedebiliriz 2 transfer olursa dedi ama ben yine de çift istedim çift transfer yapıldı
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahMerhaba,transferimin 10.günü test vermeye korkuyorum. 5.günden itibaren kaset testte silik ve düne kadar koyulaşan ikinci çizgi vardı fakat aksamında yaptıgım test aşırı silik çıktı.bu sabah ve biraz önce denedım epey silik. Test artımedin, koyu cıkanlar farklı marka idi ama hepsı kaset testti.yarın kan vereceğim ama umudum kalmadı.
5. Gün çok erken ve kaset testlerde 9-10 günden önce çıkması pek mümkün olmuyor. Silik çizgi varsa olma ihtimali var , bence moralinizi bozmayın hiç ve kan verin , umarım güzel haberler alırsınızMerhaba,transferimin 10.günü test vermeye korkuyorum. 5.günden itibaren kaset testte silik ve düne kadar koyulaşan ikinci çizgi vardı fakat aksamında yaptıgım test aşırı silik çıktı.bu sabah ve biraz önce denedım epey silik. Test artımedin, koyu cıkanlar farklı marka idi ama hepsı kaset testti.yarın kan vereceğim ama umudum kalmadı.
5. Gün çok erken ve kaset testlerde 9-10 günden önce çıkması pek mümkün olmuyor. Silik çizgi varsa olma ihtimali var , bence moralinizi bozmayın hiç ve kan verin , umarım güzel haberler alırsınız
Testler böyle,kimyasal gibimi duruyor.son 4 test artımed
Silik çizgi çıkmış bence var yine de kesinleşmesi için kan verin hayırlısı olsun inşallahTestler böyle,kimyasal gibimi duruyor.son 4 test artımed
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahKızlar kahve akıntım oldu yine . Meğer test tarihim bugünmüş kağıtta 4 Kasım yazıyor . Kan vermeye gidiyoruz. Hayırlısı
Hayırlısıyla güzel sonuçlar alın inşallahKızlar kahve akıntım oldu yine . Meğer test tarihim bugünmüş kağıtta 4 Kasım yazıyor . Kan vermeye gidiyoruz. Hayırlısı
Gözün aydın canım hayırlı olsun inşallahKızlar sonucum 245 çıktı doktorla görüşeceğiz bakalım .
İnşallah şu kahve akıntı kafama takıldı ama hayırlısı olsun tabi .Gözün aydın canım hayırlı olsun inşallah
Neden oluyor acabaİnşallah şu kahve akıntı kafama takıldı ama hayırlısı olsun tabi .