- 5 Ağustos 2016
- 1.041
- 1.386
- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
Siz nasıl geçiriyorsunuz hep yatıyor musunuz .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şafak kaçÖyle valla geçmiyor vakit .. yarın işe gideceğim dün de yarım gün çalıştım çok ayakta kalmamaya dikkat etsem mecbur yemek vs kalıyorum . Transferin olduğu gün ve ertesi gün hep yattım . Tutacağı varsa tutar diyorum . Ama tedbir de iyidir tabi .
Valla ilk gün yattım ertesi gün kahvaltı ettik sahile yürüyüşe gittik pazartesi yemek falan yaptım bugünde öyle normal günlük işler ağır işler hariç herşeyi yapıyorumSiz nasıl geçiriyorsunuz hep yatıyor musunuz .
Ayakta kalınca rahmim düşecek gibi hissediyorum ben ayni bir ağırlık basıyor aşağı gibi psikolojik olabilirValla ilk gün yattım ertesi gün kahvaltı ettik sahile yürüyüşe gittik pazartesi yemek falan yaptım bugünde öyle normal günlük işler ağır işler hariç herşeyi yapıyorum
5 Kasım test tarihi o günü saymazsak şafak 5 transferin 5. Günü bugünŞafak kaç
Geçen seneki transferde 4. Gün misafir geldi yatılı . Tabi söylemedik tüp bebek süreçlerini . Tutar gibi olup tutmamasını ona bağlıyorum . Yoruldum ve tutunamadı . Niye insanlara hayır diyemiyoruz bilmiyorum . Böyle bir süreçte misafir :/Valla ilk gün yattım ertesi gün kahvaltı ettik sahile yürüyüşe gittik pazartesi yemek falan yaptım bugünde öyle normal günlük işler ağır işler hariç herşeyi yapıyorum
5 Kasım test tarihi o günü saymazsak şafak 5 transferin 5. Günü bugün
Valla ben ilk transferim de 2022 de tek gitmiştim transfere 1 saat yatırdılar otobüs durağına kadar yarım saat yürüyüp otobüsle eve geçtim hiç unutmam 1 Nisan ve ramazanın ilk günüydü hem sahur hem iftar hazırlıyordum hiç doğru düzgün yatmamıştım ama tutmuştu rabbim ol der ve olur gerisi bahane aslındaGeçen seneki transferde 4. Gün misafir geldi yatılı . Tabi söylemedik tüp bebek süreçlerini . Tutar gibi olup tutmamasını ona bağlıyorum . Yoruldum ve tutunamadı . Niye insanlara hayır diyemiyoruz bilmiyorum . Böyle bir süreçte misafir :/
Sağlık olsun bir dahaki denemenizde Rabbim kolaylıkla sağlıkla nasip etsin inşallahKızlar benim olmadı sonuç negatif
Yine olmadı ((
Ben şimdi kan verdim 97 çıktı sonucum pozitif sabah erken gebelik testi yapmıştım omda da pozitifti bugün 9. Günüm doktorum bugün istemiştiKızlar sonuçlarınız ne oldu ne durumdasınız
Gözünüz aydın sağlıkla ilerlesin inşallah kucağınıza da almak nasip olsunBen şimdi kan verdim 97 çıktı sonucum pozitif sabah erken gebelik testi yapmıştım omda da pozitifti bugün 9. Günüm doktorum bugün istemişti
Sağlıkla ilerlesin inşallah . Hayırlı uğurlu olsun .Ben şimdi kan verdim 97 çıktı sonucum pozitif sabah erken gebelik testi yapmıştım omda da pozitifti bugün 9. Günüm doktorum bugün istemişti
Benim Salı günü 5 kasımda test . Bakalım hayırlısı .Kızlar sonuçlarınız ne oldu ne durumdasınız
Teşekkür ederim inşallahSağlıkla ilerlesin inşallah . Hayırlı uğurlu olsun .
Amin inşallah teşekkür ederimGözünüz aydın sağlıkla ilerlesin inşallah kucağınıza da almak nasip olsun
Güzel haberler inşallahhh bişey kalmamışBenim Salı günü 5 kasımda test . Bakalım hayırlısı .
Benimde aynı gün rabbim hayırlısını nasip eylesin ama hiç transfer olmamış gibiyimBenim Salı günü 5 kasımda test . Bakalım hayırlısı .
Sanki benim de dün akşam baya kasıklarım ağrıdı . Yattım ful . Sabahta yataktan kalkmadan şiddetli bir ağrı girdi . Şuanda da öğlen hafif yürüdüm aşağı düşecek rahmim gibi bir ağrı var . Göğüslerim 2 gündür inanılmaz hassas acıyor .Benimde aynı gün rabbim hayırlısını nasip eylesin ama hiç transfer olmamış gibiyim