- 17 Şubat 2024
- 174
- 145
-
- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
Amiinnn canım teşekkür ederimm güzel haberler alırız hepimiz inşallahMaşallah cok sevindim rabbim geride kalanlara nasip etsin canım
Cnm benim hayırlısı olsun çok erken çıkmış maşallah ya millet 6. Günden önce ogrenemiyor erken tutunmuş sevindim. Benim de 8. Gün bugün 3. Embriyosu pek umudum yok. Belirtilerim kayboldu sadece adet olacakmış gibi ağrı var o kadarKızlar dayanamadım erken gebelik testi yaptım. Transfer günü hariç 4. Günüm bugün. Silik şekilde çıktı çok sevindim. Sizce nasıl var mıdır ?
Hayırlısı olsun cnm bende senin gibiyim bazen olmuş gibi heyecanlı oluyorum bazen de yokmuş gibi hüzünleniyirum endişe ve kaygılıyım. 2 gündür adet olacakmış gibi karın ağrısı başlayınca umudum gitti nedenseBenim de yarın 4. Gün bazen evet hissediyorum oldu diyorum bazen olmadi galiba diyorum ama test yapmak da hiç icimden gelmiyor drum sıfır hatayla ilerledik dedi. Ama yine de o kadar talihsizlik yaşayınca heves de kalmıyor pek. Senin için sevindim inşallah bende senin gibi sevinirim
Teşekkür ederim canımCnm benim hayırlısı olsun çok erken çıkmış maşallah ya millet 6. Günden önce ogrenemiyor erken tutunmuş sevindim. Benim de 8. Gün bugün 3. Embriyosu pek umudum yok. Belirtilerim kayboldu sadece adet olacakmış gibi ağrı var o kadar
Benimde transfer olacak cuma günü sadece estroferm başladı doktor 30 una kontrol günü verdi siz hangi ilacı kullanıyorsunuzMerhaba hayırlısı olsun inşallah, benimde ay sonunda transferim olacak hayırlısıyla inşallah, estrofeme başladınız mı
Hayırlı uğurlu olsun canım pozitifi görürsün inşallahHerkese selamlar bende 12 Ekim'de dondurulmuş 5. Gün tek embriyo transferi oldum 24 u test günüm umarım hepmiz hayırlı haberler aliriz
Merhaba Rabbimin izni ile güzel haberler alırız inşallah benimde transfer olacak ilk tedavi sadece estroferm başladı siz hangi ilaçları kullanmıştıniz acabaTeşekkür ederim canımhiç öyle deme öule düşünme olunlu düşün bebeğini kabullenin olacak allahın izniyle rabbim bu çabalarımızı emeklerimizin karşılığını elbet verecek çok şükür bir şansımız var güzel düşünün güzel olsun benimde ağrım oldu biraz belimde kasıklarımda belkide tutunuyordur bebişiniz inşallah
Estrofem, coraspin, folbiol, Enox,progestan ampul şuan kullandıklarım bunlar öncesinde progestan fitil ile prolutex diye bir iğnem vardı onları bıraktırdı o ilisinin yerine progestan ampule başlattı doktorumMerhaba Rabbimin izni ile güzel haberler alırız inşallah benimde transfer olacak ilk tedavi sadece estroferm başladı siz hangi ilaçları kullanmıştıniz acaba
Bana kan aldı ve öğleden sonra aradi esrofermi günde 3 kez kullanacaksın dedi sadece şaşırdım herkez bir kaç ilaç kullanıncaEstrofem, coraspin, folbiol, Enox,progestan ampul şuan kullandıklarım bunlar öncesinde progestan fitil ile prolutex diye bir iğnem vardı onları bıraktırdı o ilisinin yerine progestan ampule başlattı doktorum
Herkesin farklıdır illa ki . Bende estrofemi şuan 4 kullanıyorum sabah 2 akşam 2 şeklindeBana kan aldı ve öğleden sonra aradi esrofermi günde 3 kez kullanacaksın dedi sadece şaşırdım herkez bir kaç ilaç kullanınca
Amin canm bugün tranfer sonrası 9. Günüm dayanamayıp tset yaptım umarim hepimiz güzel haber alırız sonucun böyle çıktı inşallah ilaçların etkisi değildir de gebeyimdirHayırlı uğurlu olsun canım pozitifi görürsün inşallah
Bide kendi doktorum yokmuş farklı bir doktora muayene oldum çok soğuktu zorla cevap verdi resmenHerkesin farklıdır illa ki . Bende estrofemi şuan 4 kullanıyorum sabah 2 akşam 2 şeklinde
Ayyy maşallahhhh maşallahhh sağlıkla artsın iniallahAmin canm bugün tranfer sonrası 9. Günüm dayanamayıp tset yaptım umarim hepimiz güzel haber alırız sonucun böyle çıktı inşallah ilaçların etkisi değildir de gebeyimdir
Merhabalar, ben de 12 Ekim'de transfer oldum. 24 Ekim'de kan vereceğim. Gebelik olursa inşaAllah tecrübelerimi paylaşabilirim. Şafak 4
Ayyyy hadi insallah kanda da pozitif sonuc gelirKızlar dayanamadım erken gebelik testi yaptım. Transfer günü hariç 4. Günüm bugün. Silik şekilde çıktı çok sevindim. Sizce nasıl var mıdır ?
Sağol canım benimmm inşallahhhhAyyyy hadi insallah kanda da pozitif sonuc gelirbenim test gunum yarin ama dakiklar bile gecmiyor
Amin İnşallah canım hepimizin kucağı dolar inşallahAyyy maşallahhhh maşallahhh sağlıkla artsın iniallahyani pek bilmiyorum ama çatlatma iğnesi falan kullanmadıysanız pozitif herkes öyle söylüyor yani bilmem pek. Kaçıngün embriyosuydu taze mi dondurulmuş mu ve kaç embriyo transfer edildi
Ay eEvet evet git bizede haber verAmin İnşallah canım hepimizin kucağı dolar inşallahçatlatma iğnesi vurulalı bir hafta oldu yani üzerinden 7 gün geçti etkisini getirdi diye biliyorum 5 gün dondurulmuş embriyor transferi oldum bugün de 9 günüm transfer sonrası dayanamayıp kan vermeye gideceğim birazdan İnşallah güzel bir sonuç alabilirim
Bende estrofem hap kullanıyorum yarın kontrolüm var transfer günü belli olacak hayırlısıyla inşallahBenimde transfer olacak cuma günü sadece estroferm başladı doktor 30 una kontrol günü verdi siz hangi ilacı kullanıyorsunuz
Selam evde ilk kaçıncı gün test yaptınız?Herkese selamlar bende 12 Ekim'de dondurulmuş 5. Gün tek embriyo transferi oldum 24 u test günüm umarım hepmiz hayırlı haberler aliriz