- 29 Nisan 2024
- 58
- 26
- 31
-
- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
Merhaba inşallah hayırlı sonuçlar alırız benimde 16 Ekim'de dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi 4.gunden beri sol kasigimda batma hissi var sizde herhangibir his belirti vs var mı acaba ?Merhaba kızlar ,
16 Ekimde dondurulmuş transfer olacağım tek embriyo :)
Ağustosta histereskopi olmuştum rahimde perde alındı.
1 adet 5. Gün embriyo transfer edilecek
7 ekim Adetimin 9. Günü rahim kalınlığım 8 mm çıktı daha kalınlaşır mı bilmiyorum 16 ekim transfer .
Herşey gönlünüzce olsun güzel anne adayları
Merhaba canım evet 2. Gününden beri bel ağrısı ve hafif seyirmeler vardı.Merhaba inşallah hayırlı sonuçlar alırız benimde 16 Ekim'de dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi 4.gunden beri sol kasigimda batma hissi var sizde herhangibir his belirti vs var mı acaba ?
Ay çok sevindim aynı gün transfer olmuşuz 25 Ekim'de kan testi vericem o güne kadar test yapmamak için kendimi zor tutuyorum bende inşallah seninde koyulaşır devam ederMerhaba canım evet 2. Gününden beri bel ağrısı ve hafif seyirmeler vardı.
Dün akşam dayanamadım test yaptım silik çıktı bu akşam veya yarın sabah tekrarlayacağım bakalım. Bugün 5. Gündeyim hayırlısı inşallahh koyulaşır devam eder
Rabbim pozitif haberini almayi nasip etsin aminBende estrofem hap kullanıyorum yarın kontrolüm var transfer günü belli olacak hayırlısıyla inşallah
Allah yardımcınız olsun inşallah çektiğiniz bu acının sefasını surersinizMerhaba arkadaşlar bende bugün transfer oldum.hayurlsiyla 2 adet 3. Gün embriyosu inşallah bu emeklerimizin karşılığını alırız Rabbimin izniyle. Tek sıkıntım artık iğneler den göbeğiminn acısından herketlerim kısıtlaniyo com aciyo üstelik bide kan sulandırıcı eklendi o daha. Fena yakiyo birde morariyo Allah yardımcımiz olsun
Amin isteyen bekleye herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin RabbimRabbim pozitif haberini almayi nasip etsin amin
Sizin süreciniz de hayır olsun canım inşallah emeklerimizin karşılığını alırız doktora iğne verdi herkese verilen iğnelerden sizin doktorunuz belki gerek görmemiştir vücudunuzu bilemiyorum artık her doktorun stili farklıAllah yardımcınız olsun inşallah çektiğiniz bu acının sefasını surersinizbende 16 Ekim'de transfer oldum ben ilac kullanmıyorum sadece duphason ve coraspin hap var siz neden iğne kullanmaya devam ediyorsunuz acaba
Sizinde süreciniz hayırlı olsun inşallahAllah yardımcınız olsun inşallah çektiğiniz bu acının sefasını surersinizbende 16 Ekim'de transfer oldum ben ilac kullanmıyorum sadece duphason ve coraspin hap var siz neden iğne kullanmaya devam ediyorsunuz acaba
Kaçıncı gün embriyosuydu , transferin kaçıncı günü canım, İnşallah pozitiftir silik çıkmış hayırlı olsunKizlar bekleyemedim bende yaptim ama moralim bozuldu. 1. Dakkkada cok silik cikti. Yarim saat sonra baktim daha belirgindiEki Görüntüle 3492821 Eki Görüntüle 3492822
5.gun embriyosu bugun 8. Gunum yarinda test gunum insallah guzel haberler alirimKaçıncı gün embriyosuydu , transferin kaçıncı günü canım, İnşallah pozitiftir silik çıkmış hayırlı olsun
Doğru olabilir Allah'ım tüm isteyenleri sevindirsin inşallahSizin süreciniz de hayır olsun canım inşallah emeklerimizin karşılığını alırız doktora iğne verdi herkese verilen iğnelerden sizin doktorunuz belki gerek görmemiştir vücudunuzu bilemiyorum artık her doktorun stili farklı
Ya maşallah bence var moralinizi bozmayın olmasa hiç çıkmazdı . Var var rabbim sevinçli haberi almayı naisp etsinKizlar bekleyemedim bende yaptim ama moralim bozuldu. 1. Dakkkada cok silik cikti. Yarim saat sonra baktim daha belirgindiEki Görüntüle 3492821 Eki Görüntüle 3492822
Hamilesin bence morelini bozma bariz belli silik dediğin bile baya belirgin hayırlı olsunKizlar bekleyemedim bende yaptim ama moralim bozuldu. 1. Dakkkada cok silik cikti. Yarim saat sonra baktim daha belirgindiEki Görüntüle 3492821 Eki Görüntüle 3492822
Amin allah hepimize bekledigimiz haberleri almayi nasip etsin insallahYa maşallah bence var moralinizi bozmayın olmasa hiç çıkmazdı . Var var rabbim sevinçli haberi almayı naisp etsin
Hayırlı olsun canım Rabbim betalarına çiftr çifter yükseltsin kucağına almayı nasip etsin belirtileri nelerdirKizlar bekleyemedim bende yaptim ama moralim bozuldu. 1. Dakkkada cok silik cikti. Yarim saat sonra baktim daha belirgindiEki Görüntüle 3492821 Eki Görüntüle 3492822
Aminn insallah vardir bana dua edin yarin test gunumHamilesin bence morelini bozma bariz belli silik dediğin bile baya belirgin hayırlı olsun
Amiiin insallah canimmHayırlı olsun canım Rabbim betalarına çiftr çifter yükseltsin kucağına almayı nasip etsin belirtileri nelerdir
Olabilir hayırla sonuçlar alalım inşallah çok heyecanlıyımSizinde süreciniz hayırlı olsun inşallahProgestan iğne ile kan sulandırıcı iğne kullanılıyor, kişiye göre farklı ilaçlar veriliyor