- 25 Ocak 2023
- 2.537
- 2.569
- 30
-
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
Kokusu yok kuzum sümüksü normal akıntı kıvamında. Ay inşallahhh çarşambayı iple çekiyorum aslında erken tarih ama napıyımKokuluysa akıntın enfeksiyon yada mantar derler ama kokusuzsa sıkıntı olacağını sanmıyorum bende bir problem olmadı 2 ay üst üstte sarı akıntım oldu ve geçti . Yerleşme kanaması söylediğin tarihlerde yaşanabilir evet ay hadi güzel haberler ver bize2-3 gün var aramızda
Çok mu sarı rengi yoksa daha açık renk sarılık mı var ? İçinde kalacağına yap gitsinKokusu yok kuzum sümüksü normal akıntı kıvamında. Ay inşallahhh çarşambayı iple çekiyorum aslında erken tarih ama napıyım
Çok açık kuzum yani sperm gibi aslında hafif kırık beyazlık gibiÇok mu sarı rengi yoksa daha açık renk sarılık mı var ? İçinde kalacağına yap gitsin
Ya o benimde öyle. Rengi tam beyaz değil sperm gibi diyince heh dedim benimde öyleÇok açık kuzum yani sperm gibi aslında hafif kırık beyazlık gibi
Senin kaç gün var kuzum başka belirtin var mıYa o benimde öyle. Rengi tam beyaz değil sperm gibi diyince heh dedim benimde öyle
Benimde 19 ekimKızlar selaaam. Geçen ay ufak kist oluştuğu için buralara 1 ay ara vermek zorunda kalmıştım. Şimdi kaldığım yerden devam ediyorum. Yumurtlamam bitti beklenen adet tarihim 18 Ekim. Yakın olan arkadaşlarım varsa gelin birlikte bekleyelim
Tamam o zaman hiç korkma normal o sarılık eğer afadersin biraz iğrenç bir örnek olucak ama balgam gibi olsaydı enfeksiyon derdimÇok açık kuzum yani sperm gibi aslında hafif kırık beyazlık gibi
Canım hakkında hayırlısı olsun bu teste ben güvenmiyorum artımed mi testin markası? Geçen ay bende böyle çıkarttı adet oldum sonraKızlar merhaba öncelikle polikistik overım var ilk kez bu ay deneme yaptık reglime 10 gün kala test yaptım silik çift çizgi çıktı tekrarladım negatif çıktı 3-4 gün sonra acile gittim arada belim ağrıyor ve kasık batmam var halsizim beyaz renk akıntımda var idrar testi yaptılar enfeksiyon çıkmadı reglinize çok var kan testinde çıkmaz dediler. Benimle aynı durumu yaşayan var mı normalde böyle olmaz. Bu arada bat 17 ekim
Tamam o zaman hiç korkma normal o sarılık eğer afadersin biraz iğrenç bir örnek olucak ama balgam gibi olsaydı enfeksiyon derdim
Teşekkür ederiz
Evet bende güvenemedim erken hamilelik testleri en erken ne zaman test yapabiliriz daha 8 gün var her gün yapmak istiyorumCanım hakkında hayırlısı olsun bu teste ben güvenmiyorum artımed mi testin markası? Geçen ay bende böyle çıkarttı adet oldum sonra
10. Güne kadar bekle belki geç döllenme olmuştur canımKızlar benimde adetim 4 gün gecikti ve akıntılarim var. İdrar testleri negatif çıktı. Kan testi vermeme gerek var mı sizce yoksa adeti mi bekliyim?
İnşallah ya ama olsaydı idrarda çıkardı diyenler var kesinlikle hamilelik yok gibi konuşanlar. Ben şimdi ümidi kesip adeti mi bekliyim bilmiyorum üzülüyorum kesinlik olmayınca10. Güne kadar bekle belki geç döllenme olmuştur canım
Çok erken yapmışsın testini 4-5 gün kala yap tekrar canımEvet bende güvenemedim erken hamilelik testleri en erken ne zaman test yapabiliriz daha 8 gün var her gün yapmak istiyorum
Tamamdır çok teşekkür ederimÇok erken yapmışsın testini 4-5 gün kala yap tekrar canım
Geç döllenme ya da kimyasal olabilir diye doktorlar adetiniz 10 gün geçince test yapın diyorlar biz tabi sabırsız ve heyecanla hemen öğrenmek istediğimiz için kendimize eziyet ediyoruz eğer 10. Günde adet olmazsan ve testin negatif çıkarsa doktora git belki hormonal sıkıntı olmuş olabilir yada kistİnşallah ya ama olsaydı idrarda çıkardı diyenler var kesinlikle hamilelik yok gibi konuşanlar. Ben şimdi ümidi kesip adeti mi bekliyim bilmiyorum üzülüyorum kesinlik olmayınca
Regl gününü sayarsam 9 gün var daha. Başka yokSenin kaç gün var kuzum başka belirtin var mı
Öyle yapayım inşallah bir sıkıntı yoktur bakalım teşekkür ederimGeç döllenme ya da kimyasal olabilir diye doktorlar adetiniz 10 gün geçince test yapın diyorlar biz tabi sabırsız ve heyecanla hemen öğrenmek istediğimiz için kendimize eziyet ediyoruz eğer 10. Günde adet olmazsan ve testin negatif çıkarsa doktora git belki hormonal sıkıntı olmuş olabilir yada kist