- 25 Ocak 2023
- 2.537
- 2.569
- 30
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
Hadi bakalım bize şans getirsinProdoctor ve predictor aldım canım erken gebelik. Evde de normal testlerden laboquick var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım bize şans getirsinProdoctor ve predictor aldım canım erken gebelik. Evde de normal testlerden laboquick var
Beyaz ya da şeffaf yazıyor bende anlamadımBilmiyorum ki. Normalde nasıl oluyor?
Ben. Yumurtlamadan sonra hemen göğüslerim dolgunlaştı şuanda da mide bulantım varSelam kizlar, benim bat 19 ekim. Tam 10 gün var Bu kadar erken belirti yasayaniniz var mi?
Kız sen test yapsana ne bekliyorsunBen. Yumurtlamadan sonra hemen göğüslerim dolgunlaştı şuanda da mide bulantım var
Yok yok senin normalde nasıl oluyor. Farklı mı her zamankindenBeyaz ya da şeffaf yazıyor bende anlamadım
Ya kimyasalsa diye bekliyorum kuzum yaşadım çünkü bunu ağustos ayında cuma lekelenme görünce ctsi yaptım negatifti zaten lekelenmeden 5-6 gün sonra yapın yazıyorKız sen test yapsana ne bekliyorsun
Evet farklı benim böyle sarı olmuyor beyaz ya da şeffaf oluyor mantar olmuştum geçen sene o zamanda yeşilimsi olmuştu bir daha olmadı.Yok yok senin normalde nasıl oluyor. Farklı mı her zamankinden
Sarı genelde enfeksiyon vs oluyor amaEvet farklı benim böyle sarı olmuyor beyaz ya da şeffaf oluyor mantar olmuştum geçen sene o zamanda yeşilimsi olmuştu bir daha olmadı.
Bugün yaptım negatif bakalım hayırlısıBence 1-2 gün daha bekleyin 6 bana çok erken geliyor
Ben sadece arada kasikta batma hissediyorum ama daha cok erken sanirim. Ne zaman test yapsakkiBen. Yumurtlamadan sonra hemen göğüslerim dolgunlaştı şuanda da mide bulantım var
Gecikene kadar umut var canım kötü düşünmeBugün yaptım negatif bakalım hayırlısı
Aynen bende öyle biliyorum geçen ay çok ağrım oldu kist var sanırım diye gittim vajinal muaynede birşey çıkmadı doktor kan idrarda istemedi sinir oldum belkide o zamandan beri iltihabım var regl olunca dut kurusu kekik çayı içmiştim şuan riskede atamıyorum ne yapmalıyım acabaSarı genelde enfeksiyon vs oluyor ama
Bat a kaç kaldı kuzum. Bende de oluyor o regl olucam gibi hissediyorum ama o ağrıdan daha az bir ağrıBen sadece arada kasikta batma hissediyorum ama daha cok erken sanirim. Ne zaman test yapsakki
Öyle birşey olmaz inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler güzel haberini verirsinYa kimyasalsa diye bekliyorum kuzum yaşadım çünkü bunu ağustos ayında cuma lekelenme görünce ctsi yaptım negatifti zaten lekelenmeden 5-6 gün sonra yapın yazıyor
İnşallah canım benim ne kadar geç öğrenmek o kadar iyi çünkü deli gibi test yapıyorum silik çıkınca hepimiz güzel haberler verelimÖyle birşey olmaz inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler güzel haberini verirsin
Bilmezmiyim bende öyleydim birde bende her test çizgi çıkartıyor akıllandım artık yapmıyorum test aldım ama 2 gün kala bir tane yaparımİnşallah canım benim ne kadar geç öğrenmek o kadar iyi çünkü deli gibi test yapıyorum silik çıkınca hepimiz güzel haberler verelim
acaba benim enfeksiyondan mı sarı akıntım yaa kan verene kadar içim içimi yiyecek. Hiç böyle birşey yaşadın mı ? senin bat ne zaman pekiii o zamana kadar dayanbilirsen harbiden çok sabırlısın demektir kuzumBilmezmiyim bende öyleydim birde bende her test çizgi çıkartıyor akıllandım artık yapmıyorum test aldım ama 2 gün kala bir tane yaparım
Aslında hiç sabırlı insan değilimdir ama çok fazla pozitif görüp arkasından regli olduğum için yapmak istemiyorum sarı akıntı yaşadığım oldu ama kokusuzdu adet olmuştum ama bu bende böyle oldu diye sende de öyle olucak anlamına gelmez kimisi sarı alıntıyla hamile olduğunu öğreniyor bu tamamen kişiye göre değişiyor olumsuz düşünme benim BAT 17 EKİMacaba benim enfeksiyondan mı sarı akıntım yaa kan verene kadar içim içimi yiyecek. Hiç böyle birşey yaşadın mı ? senin bat ne zaman pekiii o zamana kadar dayanbilirsen harbiden çok sabırlısın demektir kuzum
İnşallah enfeksiyon falan yokturAynen bende öyle biliyorum geçen ay çok ağrım oldu kist var sanırım diye gittim vajinal muaynede birşey çıkmadı doktor kan idrarda istemedi sinir oldum belkide o zamandan beri iltihabım var regl olunca dut kurusu kekik çayı içmiştim şuan riskede atamıyorum ne yapmalıyım acaba
Gerçekten sarı akıntıyla hamile olduğunu öğrenen var mı ? İlk defa duydum internette hep olumsuz yazıyor çünkü. Hadi inşallah bende onlardan olayım cuma lekelenme yaşadım çünkü reglim düzenlidir 1 hafta önceden başlamaz çok şaşırdım ve lekelenme olduğunu düşündüm direkt ertesi gün çok az daha geldi bugünde böyle oldu bebek varsa yerleşti demek sanırım birbirimize yakınız bende 14 ya da 15 ekimAslında hiç sabırlı insan değilimdir ama çok fazla pozitif görüp arkasından regli olduğum için yapmak istemiyorum sarı akıntı yaşadığım oldu ama kokusuzdu adet olmuştum ama bu bende böyle oldu diye sende de öyle olucak anlamına gelmez kimisi sarı alıntıyla hamile olduğunu öğreniyor bu tamamen kişiye göre değişiyor olumsuz düşünme benim BAT 17 EKİM
Kokuluysa akıntın enfeksiyon yada mantar derler ama kokusuzsa sıkıntı olacağını sanmıyorum bende bir problem olmadı 2 ay üst üstte sarı akıntım oldu ve geçti . Yerleşme kanaması söylediğin tarihlerde yaşanabilir evet ay hadi güzel haberler ver bize 2-3 gün var aramızdaGerçekten sarı akıntıyla hamile olduğunu öğrenen var mı ? İlk defa duydum internette hep olumsuz yazıyor çünkü. Hadi inşallah bende onlardan olayım cuma lekelenme yaşadım çünkü reglim düzenlidir 1 hafta önceden başlamaz çok şaşırdım ve lekelenme olduğunu düşündüm direkt ertesi gün çok az daha geldi bugünde böyle oldu bebek varsa yerleşti demek sanırım birbirimize yakınız bende 14 ya da 15 ekim