- 12 Temmuz 2022
- 24.687
- 88.939
-
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
Efekt yaptığım mı?Canım bu hangi program
Tamam canım bende denerimEfekt yaptığım mı? Eki Görüntüle 3317310
şu canım direkt adını yazınca çıkıyor
Hayırlı olsun canım benim3 dakikada çıktı şu an daha da belirgin
Eki Görüntüle 3317120
Bence evet canım öyleKızlar yine soluk renkte kahverengimsi pembemsi kanama olmuş bende bu kanama oldukça kendimi takip ediyorum midem bulanmaya başlıyor halsizleşiyorum sizce yerleşme kanaması mı ?
Bence sen hamilesin canım ya biran önce kesinleşsin artıkKızlar yine soluk renkte kahverengimsi pembemsi kanama olmuş bende bu kanama oldukça kendimi takip ediyorum midem bulanmaya başlıyor halsizleşiyorum sizce yerleşme kanaması mı ?
Pazartesi kan vermeye gidicem inşallahBence sen hamilesin canım ya biran önce kesinleşsin artık
Hafif birşey var mı bana mı öyle geliyorBugünkü testim 3.dakikasın da çekildi
Banada var gibi geliyor ama silik çizgilere pek güvenemiyorumHafif birşey var mı bana mı öyle geliyor
İki yıldır istiyorum nerdeyse:) bat 16inşallah bu ay güzel sonuçlar alırız. Ne zamandır istiyorsunuz bebek ?
Yumurtlama olduğunu nasıl anlarız acaba??Evet öyle diyorlar rahim filminden sonra. Bende Temmuzda çektirdim
Banada var gibi geliyor ama silik çizgilere pek güvenemiyorum
Bu çatlatma iğnesi hakkında bilgi alablrmym :)Ben çatlamalarımı takip etmiyorum hiçeşimde bana yasakladı test yapmayı evde sürekli test yaptığım için geçen aylar bi de ovü için test var desem kavga çıkardı işte ben nasıl hesaplayıp test yapıcam bilmiyorum o yüzden uygulamaya göre yarın mesela ama beklicem kimyasal hayal kırıklığım olduğu için insan çoookk merak ediyor noldu diye gerçekten bizi en iyi biz gibi bekleyenler anlar
Bu çatlatma iğnesi hakkında bilgi alablrmym :)
Bu çatlatma iğnesi hakkında bilgi alablrmym :)