- 23 Eylül 2017
- 594
- 1.177
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
kizlar vitamin takviyesi kullaniyor musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka bi belirtin oldu mu canım ?Beyaz krem şeklinde oldumu
Canım ben hamile değilim şuan arkadaşa o belirtin varmı diye sormuştum inşallah bende hamişimdirBaşka bi belirtin oldu mu canım ?
Bende regli olduktan sonra yapıcam ne zaman başlamam lazımBen de yaptııım merak ettim yumurtlayacak mıyım diye
Canım ben hamile değilim şuan arkadaşa o belirtin varmı diye sormuştum inşallah bende hamişimdir
Folik asit kullanıyorum ben sadecekizlar vitamin takviyesi kullaniyor musunuz?
Canım ben regl bitişinin ertesi günü başladım. Bazıları hemen peşine yumurtluyor çünkü. Bence sen de öyle başla.Bende regli olduktan sonra yapıcam ne zaman başlamam lazım
Bu grup cok bereketliymis hergun poztifler. ben de geleyim miFolik asit kullanıyorum ben sadece
Canım ben regl bitişinin ertesi günü başladım. Bazıları hemen peşine yumurtluyor çünkü. Bence sen de öyle başla.
Bazıları daha düşük hcg'yi görüyor bazıları daha yüksek. Bazıları 20'den itibaren görüyor yani öyle olunca silik çıkabilir ama baya belirgin senin maşallahalttaki laboquick in testini de yaptım tekrar kontrol etmek için
bu neden diğerine oranla daha belirgin çıktı acaba
veya testlerin belirginliği neyin sebebi biliyor musunuz
Eki Görüntüle 3317201
Gelsene çucişlerimizi kerterizBu grup cok bereketliymis hergun poztifler. ben de geleyim mi
is yerinden plastik bardak yuruteyim bari boyle dertler olmasinAy kabım kalmamış can sıkıntısından bi tane daha test deneyeyim diyecektim. 10 saniye boyunca işenmez de teste, yapmayayım bari
Bata 8 gazam mubarek olsun.Bazıları daha düşük hcg'yi görüyor bazıları daha yüksek. Bazıları 20'den itibaren görüyor yani öyle olunca silik çıkabilir ama baya belirgin senin maşallah
Gelsene çucişlerimizi kerteriz
Yürüt yürüt, testin üstüne işemek hoş bi durum olmadı az önce yaşandı snfkfnis yerinden plastik bardak yuruteyim bari boyle dertler olmasin
Bata 8 gazam mubarek olsun.
Benim de 22 ekim ama hiç umudum yok saldım artıkKızlar selaaam. Geçen ay ufak kist oluştuğu için buralara 1 ay ara vermek zorunda kalmıştım. Şimdi kaldığım yerden devam ediyorum. Yumurtlamam bitti beklenen adet tarihim 18 Ekim. Yakın olan arkadaşlarım varsa gelin birlikte bekleyelim
Bir de uzayli efekti koymusEki Görüntüle 3317227
Şu testleri alır mısınız elimden inatla da deniyorum hala
Her tuşa bastım sngkfkBir de uzayli efekti koymus
Tamam canım bende alayım o zaman bide hergün o testi yaparım artıkFolik asit kullanıyorum ben sadece
Canım ben regl bitişinin ertesi günü başladım. Bazıları hemen peşine yumurtluyor çünkü. Bence sen de öyle başla.
Bazıları daha düşük hcg'yi görüyor bazıları daha yüksek. Bazıları 20'den itibaren görüyor yani öyle olunca silik çıkabilir ama baya belirgin senin maşallah
Gelsene çucişlerimizi kerteriz
Canım bu hangi programEki Görüntüle 3317227
Şu testleri alır mısınız elimden inatla da deniyorum hala