Ekim ayı bata geri sayım son 10 .. Gelin birlikte bekleyelim💜

Ben ağustosta kullandım adetin 5. Günü klomen kullandım 5 gün boyunca günde 1 sefer. 11. Gün kontrole gittiğimde 23mm yumurtam olmuştu o gün ovritelle çatlatma iğnesi oldum karın bölgesinden. Ama benim yumurtam çatlamadı çünkü çatlayana kadar büyümeye devam edip çatlama sınırını geçtiği için kiste dönüştü 1 ay ara vermek zorunda kaldım kistler gitsin diye doğum kontrol hapı kullandım
Peki doktorun tavsiyesi ilemi çatlatma yoksa kendinizmi doktora istediğinizi soluyosunuz ben iki yıllık evliyim bana kist var küçük ama engel değil hamile kalmana dedi, bana altı gün sonra ilişki gir gel dedi ama eşim burda degildi öyle deyince daha sonra bilgi vermedi neden cagiricakti anliyamadim

Peki doktorun tavsiyesi ilemi çatlatma yoksa kendinizmi doktora istediğinizi soluyosunuz ben iki yıllık evliyim bana kist var küçük ama engel değil hamile kalmana dedi, bana altı gün sonra ilişki gir gel dedi ama eşim burda degildi öyle deyince daha sonra bilgi vermedi neden cagiricakti anliyamadim
2 tane kistim biri 3.5 biri daha büyük iki tane olmuştu. Benim herhangi bir problemim yoktu. Yumurta takibi istemiştim o ay. Doktor o zaman biz yumurtayı büyütüp biz çatlatalım dedi. Gel gör ki çatlamadı. Yumurtana bakacaktır belki çatlayıp çatlamadığına.

2 tane kistim biri 3.5 biri daha büyük iki tane olmuştu. Benim herhangi bir problemim yoktu. Yumurta takibi istemiştim o ay. Doktor o zaman biz yumurtayı büyütüp biz çatlatalım dedi. Gel gör ki çatlamadı. Yumurtana bakacaktır belki çatlayıp çatlamadığına.
Çok teşekkür ederim neden sordum cnk eşim burda yok dedigimde o zmn eşin geldiğinde tekrar gel demişti bende o an sormadım süreci merak ettim ama tşk ederim :)

Günaydın kızlar kanamam koyu kırmızı oldu çok yoğun değil şuanlık yeni uyandığım için ama midem bulanıyor yine diye test yaptım. Regl günü testler böyle mi çıkıyor ?

Eklentiler

• IMG_9865.jpeg
    IMG_9865.jpeg
    85,4 KB · Görüntüleme: 58
Günaydın kızlar kanamam koyu kırmızı oldu çok yoğun değil şuanlık yeni uyandığım için ama midem bulanıyor yine diye test yaptım. Regl günü testler böyle mi çıkıyor ?
Canım bence gebesin ama düşük tehlikesi içinde olabilirsin çünkü kanaman var bence doktora git en azından ilaç bişey verir

Günaydın hanımlar, bende hafif pembe bi akıntı geldi bugün ama hiç yerleşme gibi gelmedi, regl geliyor gibi hissediyorum.
Belkide yerleşme çünkü yerleşme bu zamanda oluyor inşallah öyledir canım..bende test yaptım ve koca bir negatif artık kesin eminim gebelik olmadığına çünkü olsa çıkardı pazartesi yada Salı adet olmuş olurum😔

Belkide yerleşme çünkü yerleşme bu zamanda oluyor inşallah öyledir canım..bende test yaptım ve koca bir negatif artık kesin eminim gebelik olmadığına çünkü olsa çıkardı pazartesi yada Salı adet olmuş olurum😔
Belli olmaz belki yerleşme kanamasıdır canım umutsuz olma 🥰
Tam regl öncesi hafif lekelenme başlar ağrıyla beraber ya, öyle şu an. Karnım da ağrıyor çünkü :KK43: bakalım 🥲

Arkadaşım bugün test yap pazartesi kan ver demişti ama ilk idrar geçti artık. Hiç yapasım da yok. Erken gebeliği değil laboquick'i yapmayı düşünüyorum bugünü geçip yarın mı yapsam
Bence yerleşmeyse çıkar testte belli olmaz tabide daha önce yaşadım yerleşme kanaması bildiğin adet gibi agrılıydı

X