- 3 Ocak 2021
- 3.078
- 969
- 35
-
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
Beyaz krem şeklinde oldumuOldu kuzum hatta sperm gibi bi akıntı geldi çok tuhaf ilk kez gördüm öyle birşey korktum enfeksiyon diye kızlar burda tutunma akıntısı dedileryinede nioli kullanıyorum.. şuan akıntım öyle çok değil oluyor ama normal seyirde
Ay görmüştüm bu videoyu çok gülmüştüm
Kuzum evet sperm gibiydi öyle söyleyeyim 7 gün kalmıştı reglime yani bu haftanın başında oldu ptsi günü çarşamba yine çok açık pembe geldi sonraBeyaz krem şeklinde oldumu
Aynen o tarih erken bence on ikisi yada on dördüncü gün yapın2 gün sonra tekrar yapıcam canım
Kuzum çok erken yapmışsın olumsuz düşünme ben 12-14 te yaptım..
Burak hocam mükemmel biri ya asla çekinilecek biri değil kaç kere alttan muayene etti neredeyse hiç bakmadım direk ekrana baktı.Ay görmüştüm bu videoyu çok gülmüştümben biraz çekiniyorum erkek doktordan ama
daha erkene sıra bulursam sakaryadan alayım kuzumm o zamanBurak hocam mükemmel biri ya asla çekinilecek biri değil kaç kere alttan muayene etti neredeyse hiç bakmadım direk ekrana baktı.
Aslıhan ve Seval hocamı da tavsiye ederim hepsi mükemmeller
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Aslıhan hoca fazla yoğun ondan bulursan sıra hiç kaçırmadaha erkene sıra bulursam sakaryadan alayım kuzumm o zaman
Ay bu da pozitif3 dakikada çıktı şu an daha da belirgin
Eki Görüntüle 3317120
darısı en kısa sürede bekleyen herkese inşallahAy bu da pozitif
Maşallah canım çok sevindim3 dakikada çıktı şu an daha da belirgin
Eki Görüntüle 3317120
Ovalüsyon takibi yapıyormuydun kaçıncı günde testi yaptın canım pozitif görünüyor hayırlı olsundarısı en kısa sürede bekleyen herkese inşallah
Adetinize kaç gün vardı3 dakikada çıktı şu an daha da belirgin
Eki Görüntüle 3317120
Kız araba kullanıyorum kasislerde memelerim acıyor daha önce oluyor muydu hiç hatırlamıyorum bu ay ilk defa bebek denedik bizDoğum kontrol hapı yumurtlamayı baskılarken belirtileri de baskılıyormuş yav bu kadar meme ağrısı çektiğimi hatırlamıyorum hiç unutmuşum, b cup meme yürürken ağrı yapar mı, yapıyormuş
Valla ben de 2 yılın sonunda hap bıraktım biz de ilk defa denedik o yüzden hiç bilmiyorumKız araba kullanıyorum kasislerde memelerim acıyor daha önce oluyor muydu hiç hatırlamıyorum bu ay ilk defa bebek denedik bizbide meme ucum pembeden daha koyu turuncuya döndü normalde regli zamanında memede bu tarz değişimler olur mu
15 inde olmayı bekliyordumAdetinize kaç gün vardı
Ya ayın 11 inde siparişini verdim. İlk kez yapacaktım. Kargo bugün dağıtıma çıktı. Ben testi yaptım, ovulasyon testleri geldi üstüneOvalüsyon takibi yapıyormuydun kaçıncı günde testi yaptın canım pozitif görünüyor hayırlı olsunbirde belirtilerin nelerdi
Anladım canım ben çok cahilim bu konudaValla ben de 2 yılın sonunda hap bıraktım biz de ilk defa denedik o yüzden hiç bilmiyorum2 yıl öncesi yok aklımda, hiç incelememişim o zaman vücudumu, belirtilerimi ama sanki adet belirtileri gibi benimki
Ben de yaptııımAnladım canım ben çok cahilim bu konudakızlar ovülasyon takibi yapmış birsürü şey kullanmış yazılanları anlayamıyorum bile ben