- Konu Sahibi ikikedibirdeli
-
Evet canım yerleşme kanamasında da adet gibi sancı olur bi test dene istersenÖyle mi diyorsun bende de ağrı var şu an ama belirtiler hep aynı olduğu için asla da anlamıyorum
Aynen canım sen elinden geleni yaptı pişman olma sonra ama korkma da Allahını izniyle herşey çok güzel olur inşallahAcile gidicem kuzum öğleden sonra
Bi uygulama bugün bi uygulama yarın gösteriyor acile gidicem betamdan anlarız bence eğer yatmam gerekiyorsa da rapor verir en azından bende okula bildiririm
İnşallah hayırlısıyla kuzummm çok teşekkür ederimAynen canım sen elinden geleni yaptı pişman olma sonra ama korkma da Allahını izniyle herşey çok güzel olur inşallah
Hiç beklemeden git canım haberdar et bizleride inşallah mutlu haberlerleİnşallah hayırlısıyla kuzummm çok teşekkür ederim
Eşim işte onu bekliyorum kuzumm inşallah iyi haber veririm dua edinHiç beklemeden git canım haberdar et bizleride inşallah mutlu haberlerle
İnşallah canım benim umut bugün bitti bugün 11 gün ve negatifEşim işte onu bekliyorum kuzumm inşallah iyi haber veririm dua edin
Kuzum benim 12 ve 14 te çıktı umutsuz olmaİnşallah canım benim umut bugün bitti bugün 11 gün ve negatifNapim kısmet deilmiş
Nebilim silik bile deil ki gölge bile yok..senin yumurtlama ayın kaçındaydı canımKuzum benim 12 ve 14 te çıktı umutsuz olma
29 u görünüyordu kuzum takip etmiyorum ben uygulama öyle diyorNebilim silik bile deil ki gölge bile yok..senin yumurtlama ayın kaçındaydı canım
Kimyasal değil de riskliyse napcanız anam? Bence gidin29 u görünüyordu kuzum takip etmiyorum ben uygulama öyle diyoreşimde şimdi beklesek mi dedi gitmeyip acile.. kimyasal gebelik demelerinden korkuyor sanırım
Kimyasal değil de riskliyse napcanız anam? Bence gidin
Canım bence gidin erkekler bilmez daha önceden çok yaşadım düşük bende beklerdim ama erken gitmemenin zararını gördüm sadece gidip kan testi vereceksin sonuca göre iğne yaparlar sana düşük önleyici29 u görünüyordu kuzum takip etmiyorum ben uygulama öyle diyoreşimde şimdi beklesek mi dedi gitmeyip acile.. kimyasal gebelik demelerinden korkuyor sanırım
Burda okuduğuma göre kist mide bulantısı yapıyormuş testlerde de pozitif çıkarıyormuş hiç kisttin varmıydı ?Günaydın kızlar kanamam koyu kırmızı oldu çok yoğun değil şuanlık yeni uyandığım için ama midem bulanıyor yine diye test yaptım. Regl günü testler böyle mi çıkıyor ?
Anladım kuzum beta hemen çıkıyormuydu pekiCanım bence gidin erkekler bilmez daha önceden çok yaşadım düşük bende beklerdim ama erken gitmemenin zararını gördüm sadece gidip kan testi vereceksin sonuca göre iğne yaparlar sana düşük önleyici
Yok kuzum önceki ay 22sinde falan gittim temizdi rahmimBurda okuduğuma göre kist mide bulantısı yapıyormuş testlerde de pozitif çıkarıyormuş hiç kisttin varmıydı ?
Senin gibi kanama geçirip doğum yapanlar da var canım sen bugün doktora git en acilinden düşük önleyici iğne yaparlar birde fitil verirler ne kadar erken o kadar iyi senin içinYok kuzum önceki ay 22sinde falan gittim temizdi rahmim
İnan gebemiyim reglimiyim anlamadım ama hayırlısı ne ise o olsunSenin gibi kanama geçirip doğum yapanlar da var canım sen bugün doktora git en acilinden düşük önleyici iğne yaparlar birde fitil verirler ne kadar erken o kadar iyi senin için
Çıkar canım 1 2 saate çıkmış oluyor acil de verince daha erkende olabilirAnladım kuzum beta hemen çıkıyormuydu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?