- Konu Sahibi ikikedibirdeli
-
Peki doktorun tavsiyesi ilemi çatlatma yoksa kendinizmi doktora istediğinizi soluyosunuz ben iki yıllık evliyim bana kist var küçük ama engel değil hamile kalmana dedi, bana altı gün sonra ilişki gir gel dedi ama eşim burda degildi öyle deyince daha sonra bilgi vermedi neden cagiricakti anliyamadimBen ağustosta kullandım adetin 5. Günü klomen kullandım 5 gün boyunca günde 1 sefer. 11. Gün kontrole gittiğimde 23mm yumurtam olmuştu o gün ovritelle çatlatma iğnesi oldum karın bölgesinden. Ama benim yumurtam çatlamadı çünkü çatlayana kadar büyümeye devam edip çatlama sınırını geçtiği için kiste dönüştü 1 ay ara vermek zorunda kaldım kistler gitsin diye doğum kontrol hapı kullandım
2 tane kistim biri 3.5 biri daha büyük iki tane olmuştu. Benim herhangi bir problemim yoktu. Yumurta takibi istemiştim o ay. Doktor o zaman biz yumurtayı büyütüp biz çatlatalım dedi. Gel gör ki çatlamadı. Yumurtana bakacaktır belki çatlayıp çatlamadığına.Peki doktorun tavsiyesi ilemi çatlatma yoksa kendinizmi doktora istediğinizi soluyosunuz ben iki yıllık evliyim bana kist var küçük ama engel değil hamile kalmana dedi, bana altı gün sonra ilişki gir gel dedi ama eşim burda degildi öyle deyince daha sonra bilgi vermedi neden cagiricakti anliyamadim
Çok teşekkür ederim neden sordum cnk eşim burda yok dedigimde o zmn eşin geldiğinde tekrar gel demişti bende o an sormadım süreci merak ettim ama tşk ederim :)2 tane kistim biri 3.5 biri daha büyük iki tane olmuştu. Benim herhangi bir problemim yoktu. Yumurta takibi istemiştim o ay. Doktor o zaman biz yumurtayı büyütüp biz çatlatalım dedi. Gel gör ki çatlamadı. Yumurtana bakacaktır belki çatlayıp çatlamadığına.
Canım bence gebesin ama düşük tehlikesi içinde olabilirsin çünkü kanaman var bence doktora git en azından ilaç bişey verirGünaydın kızlar kanamam koyu kırmızı oldu çok yoğun değil şuanlık yeni uyandığım için ama midem bulanıyor yine diye test yaptım. Regl günü testler böyle mi çıkıyor ?
Sen bekleme randevu gününü git hemen yaGünaydın kızlar kanamam koyu kırmızı oldu çok yoğun değil şuanlık yeni uyandığım için ama midem bulanıyor yine diye test yaptım. Regl günü testler böyle mi çıkıyor ?
Canım bir doktora gitsene sen ne olur ne olmaz zaten Reglin yarınGünaydın kızlar kanamam koyu kırmızı oldu çok yoğun değil şuanlık yeni uyandığım için ama midem bulanıyor yine diye test yaptım. Regl günü testler böyle mi çıkıyor ?
Belkide yerleşme çünkü yerleşme bu zamanda oluyor inşallah öyledir canım..bende test yaptım ve koca bir negatif artık kesin eminim gebelik olmadığına çünkü olsa çıkardı pazartesi yada Salı adet olmuş olurumGünaydın hanımlar, bende hafif pembe bi akıntı geldi bugün ama hiç yerleşme gibi gelmedi, regl geliyor gibi hissediyorum.
Belli olmaz belki yerleşme kanamasıdır canım umutsuz olmaGünaydın hanımlar, bende hafif pembe bi akıntı geldi bugün ama hiç yerleşme gibi gelmedi, regl geliyor gibi hissediyorum.
Belkide yerleşme çünkü yerleşme bu zamanda oluyor inşallah öyledir canım..bende test yaptım ve koca bir negatif artık kesin eminim gebelik olmadığına çünkü olsa çıkardı pazartesi yada Salı adet olmuş olurum
Tam regl öncesi hafif lekelenme başlar ağrıyla beraber ya, öyle şu an. Karnım da ağrıyor çünküBelli olmaz belki yerleşme kanamasıdır canım umutsuz olma
Bi daha ki ay a kaldık ozaman hayırlısı diyelim mücadeleye devamTam regl öncesi hafif lekelenme başlar ağrıyla beraber ya, öyle şu an. Karnım da ağrıyor çünkübakalım
Arkadaşım bugün test yap pazartesi kan ver demişti ama ilk idrar geçti artık. Hiç yapasım da yok. Erken gebeliği değil laboquick'i yapmayı düşünüyorum bugünü geçip yarın mı yapsamBi daha ki ay a kaldık ozaman hayırlısı diyelim mücadeleye devam
Yaaa olsun kuzum benimde bat 17 bir dahaki aya beraber bekleriz günümüzü bende artık negatif düşünüyorumTam regl öncesi hafif lekelenme başlar ağrıyla beraber ya, öyle şu an. Karnım da ağrıyor çünkübakalım
Acile gidicem kuzum öğleden sonraSen bekleme randevu gününü git hemen ya
Bi uygulama bugün bi uygulama yarın gösteriyor acile gidicem betamdan anlarız bence eğer yatmam gerekiyorsa da rapor verir en azından bende okula bildiririmCanım bir doktora gitsene sen ne olur ne olmaz zaten Reglin yarın
Bence yerleşmeyse çıkar testte belli olmaz tabide daha önce yaşadım yerleşme kanaması bildiğin adet gibi agrılıydıArkadaşım bugün test yap pazartesi kan ver demişti ama ilk idrar geçti artık. Hiç yapasım da yok. Erken gebeliği değil laboquick'i yapmayı düşünüyorum bugünü geçip yarın mı yapsam
Öyle mi diyorsun bende de ağrı var şu an ama belirtiler hep aynı olduğu için asla da anlamıyorumBence yerleşmeyse çıkar testte belli olmaz tabide daha önce yaşadım yerleşme kanaması bildiğin adet gibi agrılıydı
Kuzum bencede normal gebelik yap benim daha belirgin normal gebelikte gördüğün gibiÖyle mi diyorsun bende de ağrı var şu an ama belirtiler hep aynı olduğu için asla da anlamıyorum
İlk idrarda daha çok belli olurdu keşke yapsaydım ama çok umudum olmadığı için yapmadım ya, yarın bi bakarım yine deKuzum bencede normal gebelik yap benim daha belirgin normal gebelikte gördüğün gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?