- 12 Temmuz 2022
- 24.489
- 88.736
-
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
Bilmem hisNeden kuzum
Benim kesin negatif çıkıcak yarın gibime geliyor bat 17 ekim olduğu için göremem olsa bile diye kendimi avutuyorum ama siz umarım pozitif görürsünüz
Bilmem his
Bence sizinde pozitif olacak belirtileriniz var çünküBenim kesin negatif çıkıcak yarın gibime geliyor bat 17 ekim olduğu için göremem olsa bile diye kendimi avutuyorum ama siz umarım pozitif görürsünüz
Var ama dün dayanamadım yaptım işten dönünce negatif gördüm modum düştü baya. Bide bişey sorucam sabah ilk idrarlamı yapmak gerekiyor testiBence sizinde pozitif olacak belirtileriniz var çünkü
Evet canım ilk idrarVar ama dün dayanamadım yaptım işten dönünce negatif gördüm modum düştü baya. Bide bişey sorucam sabah ilk idrarlamı yapmak gerekiyor testi
Bende de eşim farkettiAz önce eşim gördü üstümü giyerken aaaa onlar ne diyorbende de hep var demiştim ama yokmuş galiba adam yeni fark ettiğine göre.
Benim de dolu gibi ben de fark ettim onu ama öncesini hiç hatırlamıyorum sanki bi anda bu ay dünyaya gelmişim gibiBende de eşim farkettidün bişey mi oldu dedi benim bu kadar olmuyordu ya kabarıklar daha önce küçük sivilce boyutundaydı şimdi büyümüş elleyince içleri yumuşak göğüslerde epey gergin
Bundan sonra her sabah uyanınca o zaman bağımlılık yaptı çünkü illa görücem o tek çizgiyiEvet canım ilk idrar
Ay hadi inşallah sizin bat benden önce görün yarında rahatlayınBenim de dolu gibi ben de fark ettim onu ama öncesini hiç hatırlamıyorum sanki bi anda bu ay dünyaya gelmişim gibi
İnşallah canımAy hadi inşallah sizin bat benden önce görün yarında rahatlayın
Benimde ucunda değilde pembe kısım varya oralarda var canım epeyce ama herkeste olması şart değildir benceİnşallah canımbenimde göğüs dolgunluğumu eşim farketti bunlar ne diye. Göğüs ucumda kabarcıklar yok benim bu arada
Benimde 12 gün önceden başladı bel ve kasık ağrım canım ne zamandır çekiyorum inşallah hamileyimdir de değer bariKızlar bu dollenme ne zaman oluyor yaon gün kaldı belirti yaşıyorum sonra yok diyorum olmaz diyorum tutmaz hemen belirti vermez diyorum offf beklemek ne kadar zor ya
AA nasıl yani canım ne enfeksiyonu ki acabaSadece crp değerim çıkmış sağlık ocağındaki tahlilden sonra, enfeksiyon varlığı diyor ama hiç bildiğim bi enfeksiyon yok vücudumda yav
Bilmiyorum ki idrarda sorun var mı dedi yok dedim idrar yolu enfeksiyonu çok geçirdim biliyorum onun ağrısını falan yok öyle bi şeyim. Bilemedim hayırdır inşallahAA nasıl yani canım ne enfeksiyonu ki acaba
Aynen inşallah canım yaBenimde 12 gün önceden başladı bel ve kasık ağrım canım ne zamandır çekiyorum inşallah hamileyimdir de değer bari
Anladım canım hayır olsun inşallahBilmiyorum ki idrarda sorun var mı dedi yok dedim idrar yolu enfeksiyonu çok geçirdim biliyorum onun ağrısını falan yok öyle bi şeyim. Bilemedim hayırdır inşallah
Kişisel farklıktır belkide kuzum yaBenimde ucunda değilde pembe kısım varya oralarda var canım epeyce ama herkeste olması şart değildir bence