-
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
Bi kan verin isterseniz kana daha erken geçiyor gebelikHanımlar benim adetim 2 gün geçti ama gerçekten de asla adetim aksamamıştır öne gelir ileri gitmez. Bu ay 11 gün önce ve adet olmam gereken tarihten 1 gün önce korunması oldu. Normal gebelik testi yaptım dün bişey yoktu ne önerirsiniz
Kırmızıları görmeden umudunuzu kaybetmiyoruz
Hadi İnşallahKırmızıları görmeden umudunuzu kaybetmiyoruz6 gün var her şey değişebilir
HahahahahhaBen insanlara 6 gün erken derken kendim 6 gün önce yine test yaptım, iflah olmam
Acaba yediklerinden olabilir mi benim ağrım olmadı kuzum. Dün acı biber yedim bu sabah karın ağrısıyla yaşadım o durumu mesela benBenimde öyle yoğun değil dün gece ve bugün oldu karın ağrısıyla geliyor
Yediğim birşey de olabilir bilmiyorum ki bekleyip görücezAcaba yediklerinden olabilir mi benim ağrım olmadı kuzum. Dün acı biber yedim bu sabah karın ağrısıyla yaşadım o durumu mesela benben genelde kabızlık çektiğim için dikkatimi çekti birden yumuşama
Evett hemde merakla bekleme diyelimYediğim birşey de olabilir bilmiyorum ki bekleyip görücez
O hep oluyor bendeKızlar benim göğüs ucumda ikisindede var ama sağda daha çok geniş kahverengi kısımda değilde ucunda. Kabarcıklar olmuş
Bende şimdi dikkat ettimO hep oluyor bende
Az önce eşim gördü üstümü giyerken aaaa onlar ne diyorKızlar benim göğüs ucumda ikisindede var ama sağda daha çok geniş kahverengi kısımda değilde ucunda. Kabarcıklar olmuş
Ahahah bende akşam göstericem biAz önce eşim gördü üstümü giyerken aaaa onlar ne diyorbende de hep var demiştim ama yokmuş galiba adam yeni fark ettiğine göre.
Bana pozitif geliyor
Bana doktor 2-6 ay dedi canım. İnternette baktığımda ilk ay gebelik şansı yüksek diyen doktorlar da var. Yumurtlamada bi sorun olmadı ben yumurtladım ama gebelik olur mu hayırlısı :)Ben doğum kontrol hapını son içtim sonra adet oldum ve çalışmalara başladım ilk ay fan mümkün müdür
Ay ben biraz negatifim yaBana pozitif geliyorsen ne hissediyorsun
Neden kuzumAy ben biraz negatifim ya