- 20 Aralık 2022
- 4.243
- 1.691
-
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
Tik ederim yumurtlama hep oluyor ama gebelik yok 7 ay önce bir kimyasal yaşadım o kadar ve tek tüpüm kapalı klomen iğne kullandım oda olmadı sonra hap kullandım 2 ay bıraktım bakalım adete 3.4 gün var bekliyorum sadece göğüs uçlarım geçen ki hamileliğim deli gibi göğüs ucum sızladı geçti şuanBana doktor 2-6 ay dedi canım. İnternette baktığımda ilk ay gebelik şansı yüksek diyen doktorlar da var. Yumurtlamada bi sorun olmadı ben yumurtladım ama gebelik olur mu hayırlısı :)
Kızlar günaydın ben baya erken uyandım bu sabah namazda da dua ettim tüm bekleyenleresonucum apaçık negatif çıktı ama midem bulanıyo üşüttüm sanırım ben. Efektlide çektim bi baya silik görür gibi gördüm ama yok ya Fatmaben Orangegreysky L A L
Bizim anneler grubuna girmemiz başka aya kaldı
Emde üşüttüm sanırım haftaya salı regli olmam lazım olmadı o gün doktora giderim mide bulantısından ben diş fırçalayamıyorumKızlar günaydın ben baya erken uyandım bu sabah namazda da dua ettim tüm bekleyenleresonucum apaçık negatif çıktı ama midem bulanıyo üşüttüm sanırım ben. Efektlide çektim bi baya silik görür gibi gördüm ama yok ya Fatmaben Orangegreysky L A L
Benimde ctsi ya da pazar görünüyor reglim gecikirse yapıcam daha da yapmam erken gebelik testim bittiB
Emde üşüttüm sanırım haftaya salı regli olmam lazım olmadı o gün doktora giderim mide bulantısından ben diş fırçalayamıyorum
Yaptığım canım eee daha erken koz bugün daha 8.günümüz en erken 10. günde çıkar o da çok çok silik bir belirtin varmı
Kaçıncı günün canım yumurtlamadan sonraKızlar günaydın ben baya erken uyandım bu sabah namazda da dua ettim tüm bekleyenleresonucum apaçık negatif çıktı ama midem bulanıyo üşüttüm sanırım ben. Efektlide çektim bi baya silik görür gibi gördüm ama yok ya Fatmaben Orangegreysky L A L
Kaçıncı günün canım yumurtlamadan sonra
Sanki bende gördüm hadi inşallah canım hep birlikte gebe olalım bu ayUygulamaya göre 12 kuzum. Diğer grupta kızlar hafif siliklik gördüler takip et diyorlar ama bilemedim
Erken gebelik yaptım canım reglden 5 gün öncesine kadar görüyormuş. Ama belli de olmaz tabiYaptığım canım eee daha erken koz bugün daha 8.günümüz en erken 10. günde çıkar o da çok çok silik bir belirtin varmı
Sanki ben de gördüm ya ciddenKızlar günaydın ben baya erken uyandım bu sabah namazda da dua ettim tüm bekleyenleresonucum apaçık negatif çıktı ama midem bulanıyo üşüttüm sanırım ben. Efektlide çektim bi baya silik görür gibi gördüm ama yok ya Fatmaben Orangegreysky L A L
Malesef bende elendim bugün adet oldummmBizim anneler grubuna girmemiz başka aya kaldı
Canın sağolsun hayırlısı böyleymiş demek ki üzülme kuzumKızlar
Malesef bende elendim bugün adet oldummm
Şaşırdıkkk mıı Hayırrr
Yani ilkinde hiçbir kurala uymadan hamile kaldım.Canın sağolsun hayırlısı böyleymiş demek ki üzülme kuzum