Ekim ayı bata geri sayım son 10 .. Gelin birlikte bekleyelim💜

Bana doktor 2-6 ay dedi canım. İnternette baktığımda ilk ay gebelik şansı yüksek diyen doktorlar da var. Yumurtlamada bi sorun olmadı ben yumurtladım ama gebelik olur mu hayırlısı :)
Tik ederim yumurtlama hep oluyor ama gebelik yok 7 ay önce bir kimyasal yaşadım o kadar ve tek tüpüm kapalı klomen iğne kullandım oda olmadı sonra hap kullandım 2 ay bıraktım bakalım adete 3.4 gün var bekliyorum sadece göğüs uçlarım geçen ki hamileliğim deli gibi göğüs ucum sızladı geçti şuan

Kızlar günaydın ben baya erken uyandım bu sabah namazda da dua ettim tüm bekleyenlere sonucum apaçık negatif çıktı ama midem bulanıyo üşüttüm sanırım ben. Efektlide çektim bi baya silik görür gibi gördüm ama yok ya Fatmaben Orangegreysky L A L

Eklentiler

• 3E8746F5-2801-4AA2-AEF6-F483FB78AE26.jpeg
    54,4 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_9723.jpeg
    69,6 KB · Görüntüleme: 52
Malesef Tek Çizgi Bende Erken Gebelik Testide Kalmamış Malesef

Eklentiler

• IMG_20231011_071236.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20231011_071158.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 50
B
Emde üşüttüm sanırım haftaya salı regli olmam lazım olmadı o gün doktora giderim mide bulantısından ben diş fırçalayamıyorum

Ay enfeksiyon yüksek çıkmıştı ya şimdi hatırladım bende felaket öksürük var ya bugün daha kötüyüm gözüm akıyor boğazım ağrıyor halsizim burnum tıkanmış. Regl günü geçmeden ilaç da kullanmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…