- 8 Ağustos 2023
- 5.770
- 6.554
-
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
Evet sağlık ocağında bakmıyorlar. Yani bizim burda bakmadılar muhtemelen her yerde aynı. Ben özelde baktırdım ama siz dahiliye den randevu alıp devlette de baktırabilirsiniz isterseniz.Anladım canım folik asite direkt başladı kadın doğum 1 kutusu bitmek üzere. D vitamini eksikliğine vardı ama bakmıyorlar ona galiba artık sağlık ocağında
D vitamini için öneri tavsiye ile ocean aldım. 9.75 ti benim 10 günde 15 e çıktı. Dilerseniz düşük olduğunu biliyorsanız onu da kullanabilirsinizAnladım canım folik asite direkt başladı kadın doğum 1 kutusu bitmek üzere. D vitamini eksikliğine vardı ama bakmıyorlar ona galiba artık sağlık ocağında
Aslında bakınca öyle bi değere bakmamış doktor ama bana ilaç vermişti. Neden acabaD vitamini için öneri tavsiye ile ocean aldım. 9.75 ti benim 10 günde 15 e çıktı. Dilerseniz düşük olduğunu biliyorsanız onu da kullanabilirsiniz
İlaç dediğiniz D vitamini için mi? Eğer öyleyse biraz yanlış olmuş. D vitamininiz fazla olup ilaca da gerek kalmayabilirdi diye düşünüyorum ben. Ama düşük olması gebeliği engelliyor diye duydum ve okudum. Özellikle demir ve D vitamini için duydumAslında bakınca öyle bi değere bakmamış doktor ama bana ilaç vermişti. Neden acaba
Tam pik olmamış. Koyulaşıyor ama aynı saatte yapmaya dikkat edin ve günde 1 test yapın kafanız karışmasın. Ortadaki testi saat kaçta yaptıysanız bugünkini de o saatte yapın derim ama sıvı aliminiza dikkat ettiniz mi? Çünkü bu kadar silikleşmemesi lazım bir anda. Size kendi testimi örnek olarak bıraktım. Yani yavaş yavaş koyulaşma gidiyor diye biliyorumMerhaba kızlar. Ovulasyon testi yapıyorum son üç testim fotoğrafta tarihlerle beraber var. Dün akşam tekrar ovulasyon testi yaptım, çok karın ağrım oldu şüphelendim acaba yumurtluyor muyum diye testi tekrarladım ve ikinci çizgiyi gördüm. En alttaki testi şimdi yaptım ve silik çıktı. Yumurtam çatlamış mı yani? Bu kadar çabuk olgunlaşıp çatlaması normal mi? Döngümün 16.günü bugün
İlaç dediğiniz D vitamini için mi? Eğer öyleyse biraz yanlış olmuş. D vitamininiz fazla olup ilaca da gerek kalmayabilirdi diye düşünüyorum ben. Ama düşük olması gebeliği engelliyor diye duydum ve okudum. Özellikle demir ve D vitamini için duydum
Bakıyorlar kuzum bak bu benim 1 ay önceki sonuçlarımAnladım canım folik asite direkt başladı kadın doğum 1 kutusu bitmek üzere. D vitamini eksikliğine vardı ama bakmıyorlar ona galiba artık sağlık ocağında
Evet sıvı alımına hep dikkat ediyorum. Yumurtam olgunlaşmadı belki deTam pik olmamış. Koyulaşıyor ama aynı saatte yapmaya dikkat edin ve günde 1 test yapın kafanız karışmasın. Ortadaki testi saat kaçta yaptıysanız bugünkini de o saatte yapın derim ama sıvı aliminiza dikkat ettiniz mi? Çünkü bu kadar silikleşmemesi lazım bir anda. Size kendi testimi örnek olarak bıraktım. Yani yavaş yavaş koyulaşma gidiyor diye biliyorum
Çok pardon demir olarak okudum ben onu D vitamine bakmıyorlar malesefBakıyorlar kuzum bak bu benim 1 ay önceki sonuçlarım
Ben bunu kullanıyorum. Tavsiye ile aldım. Çok memnunum. Ay ne güzel bende evden çalışabileceğim iş bakıyorum. İstanbul a yeni taşındım bir kere dışarıda çalıştım git gel zorladı beniEki Görüntüle 3315295
Evet şunu vermişti, sonra farklı şeyler girdi araya ama kullanmayı unuttum kaldı öyle. Belki evden çalışıyorum dediğim için vermiştir güneş yüzü görmüyorum demiştim çünkü
Olabilir ama pes etme devam et:)Evet sıvı alımına hep dikkat ediyorum. Yumurtam olgunlaşmadı belki de
Ay bu daha iyiymiş koca koca hapları yutamıyorum diye hep yarıda bırakıyorumBen bunu kullanıyorum. Tavsiye ile aldım. Çok memnunum. Ay ne güzel bende evden çalışabileceğim iş bakıyorum. İstanbul a yeni taşındım bir kere dışarıda çalıştım git gel zorladı beni
İnşallah bulurumAy bu daha iyiymiş koca koca hapları yutamıyorum diye hep yarıda bırakıyorum
Home office'in kötü yanları olsa da ben evcimen olduğum için bana yarıyor yainşallah bulursun
Tam ishal sayılmaz kuzum ama birşey yaşadım bende öyle ama çabuk geçti
Benimde öyle yoğun değil dün gece ve bugün oldu karın ağrısıyla geliyorTam ishal sayılmaz kuzum ama birşey yaşadım bende öyle ama çabuk geçti
Bende öyleyim ya yapma diyorum üzülmesin diye ama kendim yapıyorumBen insanlara 6 gün erken derken kendim 6 gün önce yine test yaptım, iflah olmam
Bende öyleyim ya yapma diyorum üzülmesin diye ama kendim yapıyorum